16 Σεπ 2022

Τα φθινοπωρινά "μέτρα" της ευρωπαϊκής επιτροπής των χαρτογιακάδων για τον κοροϊδοϊό και την ψευτοπανδημία, αποκαλύπτουν ξεκάθαρα , γιά άλλη μια φορά, το απαίσιο, ολοκληρωτικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής ένωσης...


ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΔΙΩΞΕΩΝ



ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ Το κείμενο του μηνύματος : εδώ (Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φαίνεται να αδυνατεί να μεταφράσει ένα τόσο σημαντικό έγγραφο)

Η αντιµετώπιση της COVID-19 από την Ευρωπαϊκή Ένωση: προετοιµάζοντας το φθινόπωρο και το χειµώνα του 2023

Πρόσφατο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Υγεία, σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για το επόμενο κύμα της Covid-19, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Ευρωδιευθυντήριου.

Τα μέτρα της ΕΕ στην πραγματικότητα στοχεύουν όχι μόνο να εξολοθρεύσουν τους ανεμβολίαστους, τους ασθενείς, τους ΑΜΕΑ και όσους ηλικιωμένους δεν πέθαναν ακόμα, να σπρώξουν με κάθε τρόπο στους αφρικανικούς λαούς όσα εμβόλια περίσεψαν, αλλά και να φιμώσουν όσους αντιδρούν στον καταναγκαστικό εμβολιασμό ή καταγγέλουν το ολοκληρωτικό τεχνοφεουδαρχικό και μετανθρωπικό καθεστώς, χαρακτηρίζοντάς τους ως …φιλορώσους και …διασπορείς ψευδών αφηγημάτων.

Η πολιτική σύνδεση των εμβολιασμένων με το δυτικό μπλοκ της νατοϊκής ηγεμονίας (του βούρδουλα), και των ανεμβολίαστων με τη Ρωσία, δημοσιοποιείται για πρώτη φορά ανοιχτά σε ευρωπαϊκό δημόσιο έγγραφο. Η πτώση του νατοϊκού μπλοκ είναι λοιπόν αναπόφευκτη και οι πυλώνες του κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποτρέψουν. Είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουν.

Σε κάθε περίπτωση αρνούμεθα σθεναρά και αμετάκλητα να υποκύψουμε στο βιασμό μας με πειραματικά σκευάσματα, και θα εξακολουθήσουμε να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας.




Ακόμα και αν λογοκρίνουν το διαδίκτυο, υπάρχει η λύση των εντύπων τρακτ, και των συνθημάτων στους τοίχους. Τα νέα Γκουλάγκ δεν θα περάσουν. Όσο περισσότεροι αρνούνται να συμμορφωθούν, τόσο το τέλος του ολοκληρωτισμού θα σιμώνει.

Συνέχεια εδώ