5 Σεπ 2022

Κάψτε βιβλία Ρώσων συγγραφέων για τη θέρμανση!

 
Μια αφίσα από τη ναζιστική κατοχή της Τσεχοσλοβακίας που προτρέπει τους κατοίκους να εξοικονομήσουν ρεύμα για να βοηθήσουν τη Βέρμαχτ:


Μετά από 80 χρόνια, οι Τσέχοι, και όχι μόνο οι Τσέχοι αλλά όλοι οι λαοί της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης (ευτυχώς μόνον το 15% του πλανήτη: ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία...), καλούνται εκ νέου να εξοικονομήσουν ρεύμα για να βοηθήσουν το ΟυκροΝαζί καθεστώς του κοκαϊνομανή αποτυχημένου κλόουν.

Γερμανία, Δημόσια βιβλιοθήκη της Δρέσδη (Σαξονία) : Οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να προσφέρουν βιβλία Ρώσων συγγραφέων που έχουν στα σπίτια τους, ώστε να χρησιμοποιηθούν για τη θέρμανση του κτιρίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης κατά την ψυχρή περίοδο του χειμώνα:

«Η αντιμετώπιση της ρωσικής επιθετικότητας είναι μια συλλογική προσπάθεια. Η ρωσική λογοτεχνία δεν έχει θέση στη βιβλιοθήκη σας. Λόγω της σχεδιαζόμενης μείωσης της θέρμανσης το φθινόπωρο και το χειμώνα, σας ζητάμε να δωρίσετε βιβλία Ρώσων συγγραφέων για τη θέρμανση της βιβλιοθήκης. Έτσι, στη βιβλιοθήκη θα μπορείτε να διαβάσετε καλά βιβλία ακόμα κι αν ο Πούτιν κόψει την παροχή φυσικού αερίου»

Την ανακοίνωση υπογράφει η επικεφαλής Διευθύντρια της βιβλιοθήκης Katrin Stump:




Αυτή η κυρία (ανθρωπόμορφο ναζιστικό κτήνος) που διευθύνει την Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη της Σαξονίας, το προφίλ της στο Twitter συνοδεύεται από τις σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ναζιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας...

Υπάρχει κάποια διαφορά με την περίοδο του ναζισμού, ή μας θυμίζει πως οι Χιτλερικοί Ναζί έκαιγαν τα βιβλία στη Γερμανία;

Πηγή