28 Μαΐ 2024

Βρισκόμαστε σε πόλεμο, και το πεδίο της μάχης φίλοι μου, εντοπίζεται ανάμεσα στα αυτιά μας...



Αν είστε ξύπνιοι εδώ και αρκετό καιρό, θα έχετε πιθανώς συνειδητοποιήσει ότι αυτό που βιώνουμε είναι ένας πνευματικός πόλεμος. Ένας πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού, μεταξύ του φωτός και του σκότους, μια μάχη για τις ψυχές μας ενάντια στα ξόρκια των Κρόνιων, αποστατικών “ελίτ” που αθέατοι, μας παρακολουθούν και καθορίζουν τις “ζωές” και το θάνατό μας...

Οι νικητές θα είναι εκείνοι που είναι αρκετά δυνατοί για να προστατεύσουν την ψυχή τους από κάθε μορφή πειρασμού, χειραγώγησης, εξαπάτησης και εξαναγκασμού.

Θα είναι εκείνοι, που πάνω απ' όλα θα κρατήσουν τη θεϊκή τους ουσία και την οργανική τους φύση. Εκείνοι που κατανοούν το νόημα και τον σκοπό της ζωής, γιατί αυτοί θα είναι που δεν θα δελεαστούν από την υπόσχεση μιας ανώδυνης, συνθετικής ύπαρξης και ψηφιακής αθανασίας που θα έρθει με τη μορφή εκείνων που θα επιλέξουν να συγχωνευθούν με τις μηχανές -και εκείνων που θα παραμείνουν πιστοί στην αρχική ανθρώπινη υπόστασή τους.

Η συγκομιδή θα γίνει μεταξύ των οργανικών και των συνθετικών, μεταξύ εκείνων που υπερασπίστηκαν την ψυχή τους και εκείνων που πούλησαν την ψυχή τους για μια ψεύτικη αθανασία.

27 Μαΐ 2024

Ο Δρ Vernon Coleman εξηγεί την κατά τον ίδιο σοκαριστική αλήθεια, πίσω από όλα όσα έχουν αλλάξει τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια.



Ακούγεται πραγματικά ζοφερό, αλλά θυμηθείτε ότι τα χρήματα δεν είναι πραγματικά. Είναι απλώς αριθμοί στο διεφθαρμένο λογιστικό σύστημα των τραπεζών. Δεν είναι πραγματικός πλούτος. Ο πραγματικός πλούτος - γη, πόροι, γνώσεις κ.λπ. είναι ακόμα εδώ, περιμένοντας να απασχοληθεί αποδοτικά. Το σύστημα χρειάζεται μια Λαϊκή Επανεκκίνηση (όχι περισσότερο σοσιαλισμό). Και αυτή έρχεται. Από τα κάτω προς τα πάνω. Σημειώστε τα λόγια μου.

Το πιο σημαντικό μήνυμα του Dr. Coleman είναι:

"Δεν είστε μόνοι.Υπενθυμίστε σε όλους όσους γνωρίζετε ότι δεν είναι μόνοι. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε μόνοι σας σε στιγμές που όλοι και όλα, μοιάζουν να θέλουν να σας σκοτώσουν, αλλά δεν είστε"...

📢 Διαβάστε περισσότερα»

24 Μαΐ 2024

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...



Με τη ματαίωση του BIOSECURE ACT, η Pfizer αποσυνδέεται από τις αγορές εργασίας των ΗΠΑ και της Ευρώπης και μεταφέρει τις επιχειρηματικές επενδύσεις και τις συνεργασίες της αλλού, π.χ. στην Κίνα...

23 Μαΐου 2024: Με τη ματαίωση του BIOSECURE ACT, οι αμερικανικές εταιρείες βιοφαρμάκων δεν ανησυχούν πλέον ότι η πρόσβασή τους σε γρήγορη και φθηνή παραγωγή από την Κίνα θα κοπεί σύντομα. ...

🚨 Διαβάστε περισσότερα»

23 Μαΐ 2024

Όλα όσα έχετε διδαχθεί ποτέ είναι ένα ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΜΑ !



Οι Κυβερνήσεις είναι ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να κρατούν τα ασυνείδητα πρόβατα (ή αλλιώς τους πολίτες) ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΑ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΑ και ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΑ.

Τα σχέδια είναι να χρησιμοποιήσουμε "εμβόλια", για να εισάγουμε νανοτεχνολογία στο σώμα μας και να μας συνδέσουμε με το Cloud και την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό θα επιτρέψει σε διεφθαρμένες κυβερνήσεις και τεχνολογικούς γίγαντες να μας ελέγχουν, χωρίς να το γνωρίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα »

Όταν η τεχνολογία συγχωνεύτηκε με τη βιολογία



Οι άνθρωποι που λαμβάνουν φαρμακολογικούς νανοτεχνολογικούς παράγοντες που σχετίζονται με το SARS-CoV-2, υφίστανται άμεσες, συνεχείς και κληρονομικές τροποποιήσεις του DNA και πλήρη μετασχηματισμό του σώματος, του νου και της ψυχής. Οι ρόλοι τους θα είναι ως δουλοπάροικοι στη φεουδαρχία "μετά την επαναφορά" ως mepi τεχνολογική βιολογική ψηφιοποίηση που συμβολαιοποιείται στην αλυσίδα μπλοκ (blockchain) με έναν ψηφιακό δίδυμο (Digital Twin).

Έχουν την τεχνολογία" και, δυστυχώς, την οικονομική υποστήριξη πολλών κυβερνήσεων για να το κάνουν. Αλλά αυτή τη στιγμή, "αυτοί" επικεντρώνονται στην ανθρωπότητα και αναπτύσσουν ένα παγκόσμιο σχέδιο εμβολιασμού που θα αλληλεπιδράσει και θα χειραγωγήσει το DNA/RNA μας με συνθετικά/ρομποτικά και νανοτεχνολογίες και χημικά μέσα.

Αυτός είναι πραγματικά βιολογικός και χημικός και τεχνολογικός «πόλεμος». Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα κατά του Δημιουργού!

18 Μαΐ 2024

Οι "ευρώτεχνοκράτες" χρηματοδοτούν στα κρυφά, προγράμματα για τον εξισλαμισμό της Ε.Ε!



Την ώρα που περιορίζουν και απαγορεύουν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας, τα οποία μας έκαναν διαφορετικούς μέσα σε ένα παγκόσμιο σύνολο, οι ευρώτεχνοκράτες χρηματοδοτούν στα κρυφά, προγράμματα για τον εξισλαμισμό της Ε.Ε!


13 Μαΐ 2024

📢 Η ΕΕ προετοιμάζεται για τον απόλυτο έλεγχο του ψηφιακού χώρου...



Με το πρόσχημα της προώθησης της “πολιτικής” δέσμευσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρηματοδοτεί την ανάπτυξη λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης για την επιτήρηση και τη χειραγώγηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – για χρήση από κρατικά χρηματοδοτούμενους, ιδιωτικούς παρατηρητές και κυβερνητικές υπηρεσίες. Οι προπαρασκευαστικές εργασίες έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Σε περίπτωση “κρίσης”, θα είναι δυνατή η εφαρμογή όλων των μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα »

Πρέπει να είμαστε σοφοί και όχι ηλίθιοι...



Γίνονται τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το κοινό πιο ανοιχτά σε ειδήσεις και προοπτικές που έρχονται σε αντίθεση με την καθεστωτική αφήγηση για το COVID-19, τα εμβόλια και τις επικρατούσες πολιτικές δημόσιας υγείας των τελευταίων τεσσάρων ετών;

Αν ναι, μπορεί μια τέτοια σταδιακή αλλαγή να οδηγήσει τελικά σε μετασχηματισμό της δημόσιας στάσης;


Διαβάστε περισσότερα »