3 Σεπ 2021

Τα Ηνωμένα Έθνη και οι Δυτικές Κυβερνήσεις εγκρίνουν τις σοκαριστικές διαταγές για εμβολιασμό, π α ρ α β ι ά ζ ο ν τ α ς την ανθρώπινη σωματική ακεραιότητα και αυτονομία

Διαμαρτυρία υγειονομικών. «No Jab, No Job»:
«2020: Ήρωες / 2021: Απολυμένοι και άνεργοι»
Από την Carla Stea

31 Αυγούστου 2021

Άνθρωποι πεθαίνουν από το mMRNA Covid εμβόλιο.

Υπάρχει παγκόσμια ανοδική τάση σε θανάτους και τραυματισμούς από εμβόλια.

Τα τελευταία επίσημα στοιχεία (30 Αυγούστου 2021) δείχνουν περίπου : 38.488 εμβόλια mRNA ανέφεραν και κατέγραψαν θανάτους στην ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ (συνδυασμένα) και 6,3 εκατομμύρια ανέφεραν «ανεπιθύμητα συμβάντα».

Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία. Λιγότερο από το 10% των θανάτων και των τραυματιών αναφέρεται. Για ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο καταγράφεται και αναφέρεται περίπου το ένα τοις εκατό των τραυματισμών.

Η τάξη μεγέθους των θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 380.000 για έναν συνδυασμένο πληθυσμό (ΕΕ, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ) 830 εκατομμυρίων.
Το πιο ασυνείδητο γεγονός είναι ότι ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών επιβάλλει αυτόν τον μη δοκιμασμένο και συχνά θανατηφόρο εμβολιασμό για το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών, παραβιάζοντας κάθε δήλωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εκδόθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη σε ολόκληρη την ιστορία του.

25 Αυγούστου 2021

Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, εργαζόμενοι στην αποχέτευση, εργαζόμενοι στο MTA, δάσκαλοι, καλλιτέχνες και αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης διαμαρτυρόμενοι για την εντολή για το εμβόλιο Covid-19, το οποίο έχει αποδειχθεί ανασφαλές, με πολλές φρικτές μακροπρόθεσμες «Παρενέργειες» του εμβολίου, πολλαπλοί θάνατοι, θανατηφόρες, συχνά χρόνιες καρδιακές βλάβες, ένα «εμβόλιο» το οποίο φοβάται ότι αλλάζει τόσο το DNA του εμβολιασμένου, όσο και όπως θα δείξει το μέλλον, μπορεί να προκαλέσει στειρότητα. Ναι, αυτό το εμβόλιο θα μειώσει τον πληθυσμό...


Αυτή η εντολή αλλάζει τη σχέση μεταξύ του κράτους και του ατόμου, καθώς το σλόγκαν "no jab, no job" απειλεί τη ζωή και τη ζωή των εργαζομένων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλες τις χώρες που επιβάλλουν ένα εμβόλιο που παράγει τεράστια κέρδη για το "Big Pharma". τώρα εγγυημένη ασυλία από την ευθύνη για τις συχνά θανατηφόρες συνέπειες του εμβολίου. Σύμφωνα με τη βρετανική νομική αρχή Francis Hoar , η εντολή αυτή παραβιάζει τον κώδικα της Νυρεμβέργης, το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου και, φυσικά, την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών είναι εκλεγμένος


Το πιο ασυνείδητο είναι το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξουσιοδοτεί αυτόν τον μη δοκιμασμένο και συχνά θανατηφόρο εμβολιασμό για το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών, κατά παράβαση κάθε διακήρυξης των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ολόκληρη την ιστορία του.

Τα μέλη του προσωπικού των Ηνωμένων Εθνών που αρνούνται τον εμβολιασμό απειλούνται με έξι μήνες άδεια ΧΩΡΙΣ αμοιβή!

Στις 13 Αυγούστου, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ εξέδωσε εντολές, οι οποίες περιλάμβαναν:

«Απαιτήσεις εμβολιασμού για ορισμένες κατηγορίες. Θα απαιτηθούν εμβολιασμοί για το προσωπικό που εκτελεί ορισμένα καθήκοντα και/ή ορισμένες επαγγελματικές ομάδες στο UNHQ, οι λειτουργίες των οποίων δεν επιτρέπουν επαρκή διαχείριση της έκθεσης ... Το προσωπικό που θα πρέπει να εμβολιαστεί πρέπει να λάβει την τελική δόση εμβολίου το αργότερο στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 …… Όλο το προσωπικό στο UNHQ, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη προστασίας του άλλου, θα πρέπει να αναφέρει την κατάσταση του εμβολιασμού του, μέσω του EarthMed με άμεση ισχύ.

Τι συνέβη στην ιατρική ιδιωτικότητα;


Αν και υπάρχει η «μεγάλη» προσπάθεια των ΜΜΕ να αποκρύψουν τις συχνά θανατηφόρες συνέπειες αυτού του εμβολίου, η τεράστια σημασία των σχετικών ζητημάτων υποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάθε σημαντικό μέσο ενημέρωσης στη Νέα Υόρκη ήταν παρών στη διαδήλωση της 25ης Αυγούστου. και μετέδωσε πολλές από τις ομιλίες διαμαρτυρίας από δασκάλους της Νέας Υόρκης, εργαζόμενους στην αποχέτευση, εργαζόμενους στο MTA και άλλους επαγγελματίες και μη επαγγελματίες υπαλλήλους δημοσίων και ιδιωτικών οργανώσεων.


Τα CBS, NBC, AP, Channel 1, New York Post, News 4, είναι μεταξύ των πολλών μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν αυτήν την ιστορική διαμαρτυρία, την αφύπνιση της δημόσιας συνείδησης ότι οι πολίτες και οι εργαζόμενοι από τους οποίους εξαρτάται η πραγματική λειτουργία της κοινωνίας είναι εξοργισμένοι που μειώνονται, σε υποτέλεια από τη λεγόμενη κυβέρνηση και η ζωή τους τίθεται άθελα σε κίνδυνο από εκείνους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους των οποίων οι μισθοί πληρώνονται από τους φόρους αυτών των ίδιων των εργαζομένων: δάσκαλοι, υγειονομικοί, αστυνομικοί, καλλιτέχνες και όλες αυτές οι απαραίτητες κατηγορίες εργαζόμενων χωρίς τους οποίους η κοινωνία θα καταρρεύσει.

Οι κυβερνητικοί υπάλληλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν πρέπει να επιτρέπεται να υπαγορεύουν τη ζωή αυτών που υπηρετούν. Αυτό ξεχνιέται από αυτούς τους λεγόμενους «δημόσιους υπαλλήλους» που συμπεριφέρονται σαν συνδυασμός παρασίτων και δικτάτορων.
Αποσιωπημένη σε αυτή τη γκροτέσκο παρωδία της κυβερνητικής «ανησυχίας» για τη δημόσια υγεία είναι η περιβόητη «περιστρεφόμενη πόρτα», το γεγονός ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες που είναι υποχρεωμένες να εγγυηθούν την ασφάλεια αυτού του εμβολίου συχνά προστατεύουν επακόλουθα τα κέρδη των προσοδοφόρων φαρμακοβιομηχανιών,, υπογράφοντας νόμους προστασίας για τα κέρδη της «μBig Pharma» (που παρέχει τεράστιες συνεισφορές εκστρατείας σε πολλούς από αυτούς τους κυβερνητικούς υπαλλήλους) και όταν το κυβερνητικό προσωπικό του NIH, του FDA, του ΠΟΥ και όποιας άλλης αλφαβητικής σούπας της οποίας οι κυβερνητικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την προστασία του κοινού, (οι φόροι των οποίων πληρώνουν τους μισθούς τους), αποχωρούν από την κρατική «υπηρεσία», τους εγγυώνται τότε τεράστιους μισθούς και εργάζονται για τις ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες...

Προφανώς, αυτό το κυβερνητικό προσωπικό έχει τεράστιο κίνητρο για να εξασφαλίσει τα κέρδη της Big Pharma. Αυτή η ασυνείδητη ρύθμιση δεν είναι άγνωστη από το ευρύ κοινό, το οποίο τώρα αποκαλύπτει δυσπιστία και αηδία τα εξαιρετικά υποκριτικά κίνητρα αυτής της κυβερνητικής εντολής, τα οποία κινδυνεύουν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στη ζωή τους, και πιθανώς τον πρόωρο θάνατό τους.

"Η NYPD Police Benevolent Association δεσμεύεται να τους μηνύσει, εάν απαιτηθεί από αξιωματικούς να πάρουν εμβόλια Covid" είπε ο Cory James του CBS.

"Μας χρησιμοποιούν ως αρουραίους εργαστηρίου", δήλωσε ο υπάλληλος του City Kim Williams of Queens. "

"Δεν παίρνω το εμβόλιο", δήλωσε ο φορέας εκμετάλλευσης σιδηροδρόμων MTA Evangaline Byars. "

«Δεν έχουμε ακόμη μακροπρόθεσμες παρενέργειες ή κινδύνους», είπε ένας γονέας.

«Το CBS και ο Cory James ανέφεραν ότι μια δασκάλα εγκατέλειψε τη δουλειά της μια μέρα πριν εξαναγκαστεί να κάνει το εμβόλιο», -ήταν η καθηγήτρια Katherine Class του Μπρούκλιν.

Η περαιτέρω απαξίωση της απαίτησης εμβολιασμού που προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτήν την επιταγή με το δόλιο επιχείρημα ότι το άτομο που εμβολιάστηκε προστατεύει τους άλλους, οφείλεται στην ισχύ του απολύτως αντιθέτου, μια και είναι πλέον αναγνωρισμένο το γεγονός ότι η ακίδα πρωτεΐνης του εμβολιασμού έχει ένα συστατικό "scatter" που στην πραγματικότητα ΔΙΑΔΙΔΕΙ τη μόλυνση σε άλλους, και ΔΕΝ προστατεύει το εμβολιασμένο άτομο από μια μολυσματική "διείσδυση" της λοίμωξης από τον ιό covid, αλλά, στην πραγματικότητα, θέτει σε κίνδυνο τους υγιείς ανθρώπους που δεν είναι εμβολιασμένοι και συχνά τους μολύνει με τη νόσο.

Το εμβόλιο είναι ένας υπερ-διασκορπιστής. Ίσως όμως αυτή είναι η υποκείμενη πρόθεση του συστήματος!!

Στις 23 Αυγούστου 2021, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο: «Ένα νοσοκομείο βρίσκει μια απίθανη ομάδα που αντιτίθεται στον εμβολιασμό: Εργαζόμενοι ITS».

«Νέα Υόρκη - Η κίνησή τους ξεκίνησε διακριτικά - λίγοι άνθρωποι επικοινωνούσαν με κρυπτογραφημένες εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Signal. Αλλά σε λίγες μέρες, είχαν δεκαπλασιαστεί.. Και μέσα σε δύο εβδομάδες, αυτή η κίνηση είχε μετατραπεί σε πλήρη δημόσια διαμαρτυρία, με τους ανθρώπους να κυματίζουν πιέτες για να καταγγείλουν τις προσπάθειες να τους ωθήσουν να λάβουν εμβόλια για τον κορονοϊό.


Αλλά αυτή δεν ήταν απλώς κάποια αντίσταση στα εμβόλια. Ήταν νοσηλευτές, ιατρικοί τεχνικοί, αξιωματικοί ελέγχου λοιμώξεων και άλλο προσωπικό που εργαζόταν σε ένα νοσοκομείο στο νησί Statin, το οποίο έχει το υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης από Covid-19 από οποιοδήποτε δήμο στη Νέα Υόρκη. Έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Staten Island την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τα πυροσβεστικά οχήματα κορνάρανε υποστηρικτικά, οι υπάλληλοι φώναζαν «Δεν είμαι αρουραίος εργαστηρίου!» ,

Η Yolanda Mozdzen, 43 ετών, ιατρική βοηθός, ήθελε να είναι μία από τις πρώτες μεταξύ του προσωπικού που κάνανε το εμβόλιο. Λιγότερο από πέντε λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου Moderna τον Δεκέμβριο, ένα εξάνθημα εξαπλώθηκε στο σώμα της και άρχισε να παθαίνει κρίση. Η ανεπιθύμητη αντίδραση προκάλεσε μια αυτοάνοση διαταραχή, σύμφωνα με επιστολή του γιατρού της, και οκτώ μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου, η Μόζντζεν είπε ότι εξακολουθεί να πάσχει από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της βραχυπρόθεσμης απώλειας μνήμης και ιλίγγου. Η Μόζντζεν είπε ότι έπρεπε να παλέψει για να αποζημιωθεί, «Έμεινα χωρίς χρήματα», είπε ……… .. Την περασμένη εβδομάδα, η Μόζτζεν παράτησε τη δουλειά της.


Το Σάββατο, 28 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε μια τεράστια ειρηνική διαδήλωση ενάντια στην εντολή του εμβολίου στο Columbus Circle στη Νέα Υόρκη και οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης δίπλα από την Times Square, την πλατεία Herald και προς το Battery Park.

Στις 28 Αυγούστου, τεράστιες ειρηνικές δημόσιες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Εκατοντάδες πόλεις στη Γαλλία που κατήγγειλαν την εντολή εμβολίου και ζήτησαν αυτονομία για το σώμα και τη ζωή τους.

Στο Βερολίνο στις 28 Αυγούστου, μια τεράστια ειρηνική διαδήλωση ενάντια στην εντολή του εμβολίου αντιμετωπίστηκε με αστυνομική βία.

Στην Αθήνα, μια τεράστια ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εντολή εμβολίου αντιμετωπίστηκε από αστυνομική βία.


Σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί άλλη μια τεράστια διαδήλωση στο Δημαρχείο που διαμαρτύρεται για την εντολή εμβολίου.


«Οι εργαζόμενοι συσπειρώνονται για την ιατρική ελευθερία #NO MANDATES»


Την 1η Σεπτεμβρίου 2021 έχει προγραμματιστεί ένα άλλο εξαιρετικά σημαντικό ράλι από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι στο Ιατρικό Κέντρο Presbyterian Weill Cornell της Νέας Υόρκης, με τίτλο: «Heroes to Zeroes». Αυτή η συγκέντρωση, στη λεωφόρο 1300 York, East 69 Street @newyorkfreedomrally είναι εξαιρετικά σημαντική, επειδή σηματοδοτεί ότι η οργή κατά των εντολών εμβολίου φτάνει στον πυρήνα του ιατρικού επαγγέλματος, του Cornell Medical Center, το οποίο εκπαιδεύει τους πιο εκλεκτούς φοιτητές ιατρικής και επαγγελματίες υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, και είναι ένα από τα πιο διάσημα ιατρικά κέντρα στον κόσμο. (Πράγματι, ο Anthony Fauci ήταν απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Cornell).

Υποδεικνύει ότι ο σκεπτικισμός, η ουσία της επιστήμης, είναι αυτός που τώρα μπορούμε να ελπίσουμε, ξεπερνώντας τις μέχρι τώρα δογματικές στάσεις απέναντι στον Covid και στα λεγόμενα «εμβόλιά» του για τα οποία δεν έχουν γίνει επαρκείς δοκιμές, ούτε οι συχνά θανατηφόρες συνέπειες του εμβολιασμού μελετήθηκαν, ούτε και ξέρουμε τι ακριβώς είναι γνωστό ή αναμενόμενο. Τα Ηνωμένα Έθνη είναι επίσης, για ντροπή, ένοχα για αυτή τη δογματική στάση, και υπενθυμίζει το Βατικανό, πριν από 500 χρόνια, όταν ο Γαλιλαίος αμφισβήτησε το θρησκευτικό δόγμα, απειλήθηκε να βασανιστεί μέχρι θανάτου. Λίγο νωρίτερα, ο Τζιορντάνο Μπρούνο είχε καεί ζωντανός στην πυρά με εντολή του Πάπα, επειδή δεν δεχόταν το δόγμα του Βατικανού ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη γη. 500 χρόνια αργότερα, το Βατικανό αναγνώρισε το ψεύδος του δόγματός του.

Πριν από δύο ημέρες δύο άνθρωποι στην Ιαπωνία πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Pfizer, προκαλώντας την ιαπωνική κυβέρνηση να απαιτήσει την ανάκληση τεράστιων δόσεων του εμβολίου Pfizer μολυσμένου με μεταλλική ουσία και πιθανώς άλλων τοξικών συστατικών.

Ένας Ουκρανός πέθανε από μυοκαρδίτιδα αμέσως μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Moderna.

Και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν πάρει εγγυήσεις και έχουν ασφαλιστεί από κάθε ευθύνη ως αποτέλεσμα τραυματισμού που προκύπτει από τα εμβόλιά τους. Προστατεύονται από αποφάσεις των αμερικανικών κυβερνητικών υπηρεσιών και άλλων οργανισμών και η Big Pharma δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τίποτα.

Δεν μπορούμε παρά να ελπίσουμε ότι η αυξανόμενη παγκόσμια οργή ενάντια στις εντολές εμβολίου θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί σε σημείο όπου να είναι αρκετά ισχυρή, και να αναγκάσει σε υποχώρηση τη δικτατορία του εμβολίου που θέτει σε κίνδυνο το ανθρώπινο είδος, με την άγνοια- την αλαζονεία- και την απληστία του.

****

Η Carla Stea είναι Επιστημονική Συνεργάτιδα του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG)


ΠΗΓΗ - ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.