17 Αυγ 2021

Είμαστε οι μαμάδες, οι μπαμπάδες, τα αδέλφια, οι σύζυγοι και οι φίλοι σας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας...


Είμαστε οι μαμάδες, οι μπαμπάδες, τα αδέλφια, οι σύζυγοι και οι φίλοι σας. Υποφέρουμε, συχνά σιωπηλά, με συγκεχυμένα, ανησυχητικά συμπτώματα που το σημερινό ιατρικό σύστημα δεν έχει εντοπίσει. Μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε καλά, αλλά δεν είμαστε.

Ένα ορισμένο ποσοστό ανθρώπων - κατά χιλιάδες - που έκαναν το εμβόλιο covid υποφέρουν με εξουθενωτικά συμπτώματα. Οι ζωές μας, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν καταστραφεί με τρομακτικά συμπτώματα, αφήνοντας πολλούς από εμάς με αδυναμία για εργασία. Η γενικευμένη συστημική άρνηση - ακόμη και ο εκφοβισμός - για όσους αντιμετωπίζουν συμπτώματα επιδεινώνει τα πράγματα.

Βρίσκουμε συνεχώς γιατρούς που δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν, καθώς αυτό δεν είναι ακόμη αναγνωρισμένο ζήτημα από το CDC και τον FDA. Πολλοί γιατροί αρνούνται ακόμη και να μας δουν, αν αναφερθεί το εμβόλιο ως πιθανή αιτία.

Ο καθένας μας πίστεψε την επιστήμη και κάναμε το κοινωνικό μας καθήκον έτσι ώστε να βοηθήσουμε να σταματήσει η πανδημία. Σε αντάλλαγμα, σας ζητάμε να αναγνωρίσετε αυτές τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις, να μας βοηθήσετε να πιέσουμε για την απελπιστικά αναγκαία ιατρική έρευνα και προσοχή.

Αρνούμαστε σθεναρά να παρασυρθούμε στις πολιτικές συζητήσεις γύρω από την πανδημία, ωστόσο πολλοί από εμάς φοβούνται να μιλήσουν λόγω των έντονων κοινωνικών πιέσεων και αρνήσεων. Χιλιάδες από εμάς έχουμε συγκεντρωθεί στο διαδίκτυο για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Οι ιστοσελίδες και οι ομάδες μας έχουν διαγραφεί και στους πάσχοντες έχουν πει ότι δεν υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις από τα εμβόλια. Κάποιοι από εμάς έχουν απολυθεί από τις δουλειές τους επειδή απλώς μοιραστήκαμε την εμπειρία μας. Κάποιοι από εμάς εγκαταλείφθηκαν από τους γιατρούς μας επειδή απλώς αναφέραμε το εμβόλιο.
Παρόλο που μας έχουν αναθεματίσει και μας έχουν εκφοβίσει και φοβόμαστε να πούμε τις ιστορίες μας - πρέπει να το κάνουμε. Είναι τόσοι πολλοί που συνεχίζουν να αγωνίζονται για την υγεία τους και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μόνοι μας. Δείτε τις πλήρεις ιστορίες στο www.c19vaxreactions.com.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Ο στόχος μας:

  •     Να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση ώστε η ιατρική κοινότητα να εργαστεί για    να φέρει πόρους και λύσεις για τη θεραπεία,
  •     Να βοηθήσουμε άλλους σαν εμάς που υποφέρουν από πολύμηνα συμπτώματα, και
  •     Να σπάσουμε τη σιωπή και τη λογοκρισία που χαρακτηρίζει τις πραγματικές εμπειρίες μας ως παραπληροφόρηση.

Παρακαλώ, αναγνωρίστε τον πόνο μας. Παρακαλώ μοιραστείτε τις ιστορίες μας! Παρακαλώ βοηθήστε να ασκηθεί πίεση ώστε αυτό το θέμα να ακουστεί και να λυθεί. Σας παρακαλώ, μην μας αντιμετωπίζετε σαν απόκληρους, αλλά σαν κάποιον που υποφέρει από τις ιατρικές συνέπειες αυτής της τρομερής πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε! Σας εκτιμούμε! Και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά όταν θα είμαστε και πάλι υγιείς.



👊Καταγγελίες για δολοφονίες εν ψυχρώ στα νοσοκομεία σπάνε την ομερτά της υγειονομικής μαφίας. Τι ακριβώς κάνουν εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του θανάτου