1 Σεπ 2022

Ποιος θέλει να γίνει ποντίκι;

Μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά το "εμβόλιο" κατά της παραλλαγής Omicron BA5, θα ξεκινήσουν και οι μελέτες σε ανθρώπους.


Από το Σεπτέμβριο τα ζόμπι αναβιώνουν...

Διεξήχθη βέβαια μια μελέτη σε 8 ποντίκια 🤣😂, αλλά ως σύγκριση δεν υπήρχε ομάδα εικονικού φαρμάκου, αλλά μια ομάδα που εμβολιάστηκε με τη μετάλλαξη της Γιουχάν.

"Για τα αναμνηστικά εμβόλια BA.4/BA.5, οι εταιρείες υπέβαλαν δεδομένα από ζώα. Δεν έχουν δημοσιεύσει αυτά τα δεδομένα, αν και η Pfizer παρουσίασε προκαταρκτικά αποτελέσματα στη συνεδρίαση του FDA τον Ιούνιο απο οκτώ ποντίκια που έλαβαν εμβόλια BA.4/BA.5 ως τρίτη δόση. Σε σύγκριση με τα ποντίκια που έλαβαν το αρχικό εμβόλιο ως αναμνηστικό, τα ζώα παρουσίασαν ενισχυμένη ανταπόκριση σε όλες τις παραλλαγές της Omicron που δοκιμάστηκαν: BA.1, BA.2, BA.2.12.1, BA.4 και BA.5".

Ποιος θέλει να γίνει ποντίκι; Ποιος θέλει να συμμετέχει στο πείραμα;

Δεύτε λάβετε φως από Σεπτέμβρη. Συνέχεια εδώ και... καλή τύχη.



Μελέτη που αποδεικνύει τη καταστροφή που προκαλούν οι ενέσεις κατά της Covid-19 σε εγκεφαλικά κύτταρα:


Ασθένειες Prion:

-Νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD). Περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1920, η CJD μπορεί να είναι επίκτητη, κληρονομική ή σποραδική. Περισσότερες περιπτώσεις του CJD είναι σποραδικές.
-Παραλλαγή της νόσου Creutzfeldt-Jakob (vCJD). Αυτή η μορφή CJD μπορεί να αποκτηθεί μέσω της κατανάλωσης του μολυσμένου κρέατος μιας αγελάδας.
-Μοιραία Οικογενειακή Αϋπνία (FFI). Το FFI επηρεάζει τον θάλαμο, ο οποίος είναι το μέρος του εγκεφάλου σας που διαχειρίζεται τους κύκλους ύπνου και αφύπνισης. Ένα από τα κύρια συμπτώματα αυτής της πάθησης είναι η επιδείνωση της αϋπνίας. Η μετάλλαξη κληρονομείται με κυρίαρχο τρόπο, που σημαίνει ότι ένα προσβεβλημένο άτομο έχει 50 τοις εκατό πιθανότητα να τη μεταδώσει στα παιδιά του.
-Σύνδρομο Gerstmann-Straussler-Scheinker (GSS). Το GSS κληρονομείται επίσης. Όπως το FFI, μεταδίδεται με κυρίαρχο τρόπο. Επηρεάζει την παρεγκεφαλίδα, η οποία είναι το μέρος του εγκεφάλου που διαχειρίζεται την ισορροπία, τον συντονισμό και την ισορροπία.
-Κουρού. Ο Kuru εντοπίστηκε σε μια ομάδα ανθρώπων από τη Νέα Γουινέα. Η ασθένεια μεταδόθηκε μέσω μιας μορφής τελετουργικού κανιβαλισμού κατά την οποία καταναλώνονταν τα λείψανα των νεκρών συγγενών. {Κατεβάστε την μελετη σε pdf ΕΔΩ}

*Σημείωση: Σε αρκετές Ευρωπαϊκές αυξάνονται τα περιστατικά άνοιας, τα οποία παρατηρούνται πλέον συχνότερα σε νέους. Στη Γερμανία, 440.000 άτομα διαγνώστηκαν πρόσφατα με άνοια (300.000 το 2021).

Γεννήσεις ζώντων παιδιών στην Ευρώπη και σύγκριση με τους "εμβολιασμούς".


Υπάρχει χρονική συσχέτιση που να αιτιολογεί τη δραματική μείωση των γεννήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη χρονική περίοδο της έναρξης των "εμβολιασμών" κατά της Covid;

Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους και ο κάθε πολίτης είναι σε θέση πλέον να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα.

Δυστυχώς, παρόλο που το Ελληνικό παρα-κράτος, συγκριτικά με άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε., έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο φακέλωμα των πάντων (PLF,SMS,"green-pass",δηλώσεις στο gov.gr), φαίνεται ότι τα στοιχεία αυτά πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων και δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ ή  εσκεμμένα αρνείται η κυβέρνηση να δημοσιεύσει σημαντικά δεδομένα με τα οποία θα μπορούσαν να εξαχθούν εύκολα και γρήγορα, αρκετά συμπεράσματα που θα έσωζαν ανθρώπινες ζωές.


👉  Τέλος τα τακτικά χειρουργεία στο Παίδων «Η Αγία Σοφία» – Χωρίς αναισθησιολόγους το νοσοκομείο












Υλικό από : www.eyewideopen.org / https://t.me/corona_Greece/3412