13 Ιουν 2023

Αποανάπτυξη, καταστροφές και χάος στην κάθε χώρα. Τα ίδια παντού... Οι λευκοί πληθυσμοί χρειάζεται να εξαφανιστούν... Αυτή είναι η ατζέντα 21- 30 αυτών που ψηφίζετε...🤬


Η φυσική παρακμή της Αμερικής είναι καθαρά πολιτική επιλογή



Οι Αμερικανοί ζουν όχι μόνο με μια όλο και πιο επισφαλή προσωπική οικονομική και ασφαλιστική κατάσταση, αλλά και σε μια χώρα όπου οι φυσικές υποδομές καταρρέουν σε μαζική και συνεχώς επιδεινούμενη κλίμακα. Όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη κατάρρευση του I-95 στην Πενσυλβάνια.

Κάθε χρόνο η Αμερικανική Εταιρεία Πολιτικών Μηχανικών συντάσσει μια "κάρτα αναφοράς" για τις υποδομές της χώρας. Ο αθροιστικός βαθμός στην πιο πρόσφατη έκθεση ήταν ένα τρομερό Γ-, ενώ οι οδικοί άξονες έλαβαν ακόμη χαμηλότερο βαθμό, το Δ.

Σύμφωνα με την έκθεση, πάνω από το 43% του αμερικανικού οδικού δικτύου βρίσκεται σε κακή ή μέτρια κατάσταση.

Ωστόσο, το αμερικανικό κράτος δίνει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια στο Ισραήλ, την Ουκρανία  και το Μεξικό, μεταξύ άλλων, για τα εγχώρια έργα υποδομής τους.

Τα κράτη ασκούν πολιτική με βάση τις άμεσες προτεραιότητές τους, και η τελευταία προτεραιότητα του αμερικανικού κράτους είναι οι ασφαλείς υποδομές υψηλής ποιότητας για τον πληθυσμό του, ιδιαίτερα για τον λευκό πληθυσμό του, ο οποίος δέχεται σκόπιμα υποεπενδύσεις.

Μάθετε περισσότερα για την καταρρέουσα υποδομή της Αμερικής και την αντι-λευκή προκατάληψη που εγγράφεται στη νομοθεσία για τις δαπάνες, εδώ

ARE YOU READY ?...