27 Ιουν 2023

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:


Η Νέα Δικτατορία πήρε 300.000 ψήφους λιγότερες από τον Μάιο και 150.000 ψήφους λιγότερες από τον Ιούλιο του 2019.

Για ποιόν θρίαμβο μιλάνε ;

Είναι μία ακόμη ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Κυβέρνηση με 2.100.000 ψήφους σε ένα λαό 10 εκατομμυρίων , είναι κυβέρνηση των 2 στους 10. Η απλή αριθμητική , μιλάει από μόνη της, πρέπει να είναι απυθμένως ηλίθιος κάποιος ώστε να μην καταλαβαίνει οτι πρόκειται για μειοψηφική κοινοβουλευτική δικτατορία.

Υπό ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες θα έπρεπε να έχει το πολύ 100 έδρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαζόταν συνεργασία τουλάχιστον τριών κομμάτων για να γίνει κυβέρνηση με 150 έδρες και άνω.

Με ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ 50 ΕΔΡΕΣ λοιπόν και με τεχνικό φούσκωμα των κανονικών εδρών που δεν είναι ούτε 100 όπως είπαμε, φτιάχνει με εικονικούς και μαγειρεμένους αριθμούς «κυβέρνηση αυτοδύναμη» με 158 έδρες. Και με όλα τα τεχνικά και νομικά φουσκώματα δηλαδή , πάλι οριακά φτιάχνει κυβέρνηση, διότι και το 158 μπορεί σε κάποιες συνθήκες άνετα να διαταραχθεί.

Άρα, δεν μιλάμε απλά για μειοψηφική και επιβαλλόμενη με δικτατορικό τρόπο κυβέρνηση, μιλάμε και για πλήρως αδύναμη με virtual φτερά.

ΕΠΙΣΗΣ,

700.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ πήγαν να ψηφίσουν σε σχέση με τον Μάιο. 500.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Να μην κοιτάτε ποτέ τα ποσοστά, είναι πλασματικά και εικονικά, τους απόλυτους αριθμούς να κοιτάτε και να μετράτε μόνο.

Παράδειγμα: Η Νέα Δικτατορία πήρε 40.5% ❌ΛΑΘΟΣ

Το σωστό είναι ότι η Νέα Δικτατορία πήρε 2.100.000 ψήφους σε 5.200.000 ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ, αλλά ψήφισαν ΕΓΚΥΡΑ.

ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ-ΤΑ ΑΚΥΡΑ-ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.

Ακούει ο κάθε βλάξ 40.55% και νομίζει ότι η ΝΔ σάρωσε ....Που να ήξερε ο άμοιρος πως πρόκειται για εικονική πραγματικότητα που δεν έχει καμία σχέση με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


ΕΠΙΣΗΣ,

Οι Έλληνες του εξωτερικού, τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές, δεν έχουν καμία δουλειά να ψηφίζουν σε χώρα στην οποία ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ. Ο καθένας θα πρέπει να ψηφίζει σε όποια χώρα ζει και με βάση τον τρόπο ζωής και την κατάσταση στον τόπο που ζει, δηλαδή να ψηφίζει μόνο στη χώρα που ζει. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

 
ΥΓ.- Την λέξη Έλληνας και τη λέξη πατριώτης την καπηλεύονται ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΔΙΑ για να δημιουργούν εντυπώσεις και να αλιεύουν ψηφαλάκια ΗΛΙΘΙΩΝ. Είναι πλέον ευρέως γνωστό αυτό και το έχουν καταλάβει ακόμη και οι βλάκες.

Οι κάτοικοι της Σπάρτης και όσοι κατάγονται από εκεί δεν ενοχλούνται να χρησιμοποιούν το όνομά τους εγκληματίες και ναζιστικές συμμορίες; Για αυτό αναρωτιέμαι, οι πραγματικοί Σπαρτιάτες τι κάνουν; Οι άνθρωποι της Σπάρτης; Ο Δήμαρχος, οι δημοκρατικοί πολίτες, οι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες ; ή δεν υπάρχουν τέτοιοι ούτε εκεί ;;

Επίσης , το πιο σημαντικό είναι ότι οι δικαστές μόνο και μόνο λόγω ονόματος θα έπρεπε να έχουν απαγορεύσει την κάθοδο στις εκλογές τέτοιου ναζιστικού μορφώματος αν και η ουσία δεν αλλάζει με οποιοδήποτε όνομα κι αν εμφανίζονται οι ναζί, κάτω από οποιοδήποτε μανδύα ή πολιτική στέγη κι αν κρύβονται.



ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Διαμόρφωση/φώτος : Α.Τ.


ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΣΕ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ... και ήδη φτάσαμε στην εκατομμυριοστή και βάλε...



Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της


[Άρθρο, 13 Μαίου 2014...]


Όλοι μας συνηθίζουμε να λέμε την λέξη παρακράτος όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Το παρακράτος όμως δεν είναι κάτι αόριστο. Το παρακράτος είναι οι άνθρωποι. Ένα παρακράτος, που μέσα από υπόγειες διαδρομές συνδέει τα απίθανα και τα παράδοξα. Ένα παρακράτος, όπου τις άκρες του μπορείς να τις βρεις οπουδήποτε. Από ακροδεξιές παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις μέχρι και τις κερκίδες γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων…….Το παρακράτος που εκβιάζει… και ζητά ψήφους ενώ ξεπουλά τα πάντα…στους κολλητούς.

Το παρακράτος είναι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Και εμάς μας τελείωσαν και τα δύο. To 99% των blogs είναι πουλημένα. Είναι bisexuals. Δεν κρατούνται ούτε καν τα προσχήματα. Τώρα που έρχονται εκλογές .....δείχνονται....πότε με συνεντεύξεις αριβιστών που δήθεν θέλουν να μας σώσουν, και πότε με εκβιασμούς.....Τώρα που ξαφνικά......δεν λένε τίποτα για το νέο μνημόνιο ( με διαφορετική ονομασία) που έρχεται......τώρα που ….οι ατζέντηδες ξένων συμφερόντων στοχεύουν στην διάλυση της ελληνικής οικονομίας, στο ξεπούλημα όλων των υγειών ή πάγιων (π.χ. ΟΣΕ) ελληνικών επιχειρήσεων (ιδιωτικών και και δημοσίων) και στο μεθοδευμένο κλείσιμο χιλιάδων μικρομάγαζων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ώστε να προελάσουν οι άθλιες πολυεθνικές με τον ίδιο τρόπο που τα σουπερμάρκετ ρήμαξαν τα μπακάλικα, τα χασάπικα, τα μανάβικα, τα ιχθυοπωλεία, τα παντοπωλεία κλπ. απασχολώντας 3-4 κακοπληρωμένους υπάλληλους φαντάσματα. .

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το φορολογικό πογκρόμ που έρχεται για μετά τις ευρωεκλογές... Δεν είναι τυχαία η σιωπή των κομμάτων.Τα φιλελεύθερα και σοσιαλοφιλελευθερα λαμόγια που θεωρούν ως επένδυση το κάθε ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων της χώρας.....

Καλές εκλογές……κάθε ψήφος και μια αυτοκτονία. Δεν εκπλήσσομαι...Μόνο με ανθρώπους σαν το "Λάκη Γαβαλά" μπορεί να πάρει μπρος ο λοβοτομημένος Έλληνας. Μόνο με Κομματόσκυλα του Σύριζα και του Πανάρα που ορθογραφούν σε σκοτεινά blogs. Mόνο με Κασιδιάρηδες… Άδωνες… και Κουτσούμπες. Mόνο με παρακρατικούς παπάδες......και πνευματικούς του τίποτα. Μόνο με μπατίρηδες δημάρχους του Ράιχενμπαχ...

Μέσα στον χρόνο κρινόμαστε όλοι μας…

🎁 Σε δραστική αλλαγή της φορολογίας των ελευθέρων επαγγελματιών θα προχωρήσει η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη