12 Ιουν 2023

Αυτό είναι το εργοστάσιο κουνουπιών του Bill Gates στην Κολομβία...


Στις 26 Αυγ 2022, γράφαμε δειλά, χωρίς να το πιστεύουμε απόλυτα και μεις οι ίδιοι : Ο ψυχοπαθής Bill Gates εκτρέφει 30 εκατομμύρια κουνούπια στην Κολομβία



Τώρα έρχονται και άλλα στοιχεία για το ζήτημα αυτό που δυστυχώς, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας.

BILL GATES - Αυτό είναι το εργοστάσιο κουνουπιών του Bill στην Κολομβία. Είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. 30 εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια απελευθερώνονται κάθε εβδομάδα σε 11 χώρες, με βάση την ανταπόκριση στο βίντεο που καταφέραμε να βρούμε :



Επειδή ο Μπιλ ξέρει καλύτερα από τη φύση, τι μπορεί να πάει στραβά...

Πηγή : @SGTnewsNetwork : 📎Twitter ▪️ Ιnstagram ▪️ Truth Social


Η ανατριχιαστική προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών συνεχίζεται : Οι ανεμβολίαστοι δεν θα είναι ανεμβολίαστοι για πολύ καιρό με το mRNA στην προσφορά τροφίμων :




"Επιβεβαιώσαμε: αυτό το υλικό mRNA βρίσκεται στην προμήθεια τροφίμων", ανέφερε ο δικηγόρος Tom Renz. Αποδεικνύεται ότι η 👉🏻 Merck. κάνει ενέσεις mRNA σε χοίρους από το 2018".

"Για όλους εσάς που σταθήκατε δυνατοί και είπατε όχι σε αυτά τα εμβόλια mRNA. Λοιπόν, θα τα πάρετε ούτως ή άλλως μέσω της τροφής σας"...


ΜΑΘΕΤΕ γιατί συμβαίνουν όλα αυτά : Αποκωδικοποίηση της Ατζέντα 2030

 


Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της "ανάπτυξης" για τα επόμενα 15 έτη. (ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2021 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ) Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.

Οι εκπρόσωποι των κρατών συμφώνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 03 / 08/ 2015, θέτοντας 17 στόχους με 169 ειδικότερους σκοπούς σε θέματα που αφορούν τη φτώχεια «σε όλες τις εκφάνσεις και παντού» την εξασφάλιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και την επαρκή ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Ατζέντα του 2030 για την Αειφόρο Ανάπτυξη ψηφίστηκε από τον ΟΗΕ λίγο πριν την ετήσια συνάντηση των ηγετών του κόσμου την τρίτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου. Ο γενικός γραμματέας Μπαν Γκι -Μουν δήλωσε πως η συμφωνία σκοπεύει «να εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία θέτοντας στο επίκεντρο τη συνεργασία με τους ανθρώπους και το περιβάλλον».


Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντα 2030.
Διαβάστε περισσότερα »