24 Ιουν 2023

Όλα εξαρτώνται από τις συχνότητες και αυτό οι γενετιστές το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα από εμάς




Τα πιο κάτω άρθρα/έρευνες, θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση περισσότερων σημείων του άρθρου και των βίντεο που ακολουθούν :


"CELL" (ταινία "ζόμπι" 2016) Παρακολουθείστε το treiler. Σας θυμίζει κάτι ίσως; ...Αυτό μπορούν να προκαλέσουν σε συνδυασμό το 5G και το επεξεργασμένο οξείδιο του γραφενίου❓

 
Ο ειδικός σε όπλα από χάλυβα Mark Steele, εξηγεί ότι η πλειονότητα του εξοπλισμού 5G βρίσκεται στις συχνότητες υπο-Ghz και ο λόγος για αυτό είναι ότι το 5G είναι καλύτερο όπλο σε αυτές τις συχνότητες επειδή τα κύματα mm σε υψηλότερες συχνότητες δεν μπορούν να περάσουν μέσα από στερεά εμπόδια και τσιμεντένιους τοίχους. Με συχνότητες sub-Ghz έως και 10 Ghz, το 5G συμπεριφέρεται σαν ένα αστικό ραντάρ που μπορεί να βρει και να εντοπίσει το στόχο του σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και να τον σκοτώσει, ακόμη και αν, για παράδειγμα, Ένα "εμβολιασμένο" (με νανοτσίπ) άτομο βρίσκεται στο υπόγειο!




Η Δρ Carrie Madej και η Kate Shemirani μιλούν για τους κινδύνους του W.E.F. και το "σφηνάκι κόβιντ" :




Δρ Carrie Madej : Θα έλεγα ότι τουλάχιστον το 25-35% των εμβολίων θανάτου περιέχουν, οξείδιο του γραφενίου, mRNA και Luciferise. Επίσης περιέχονται κυτταρικές σειρές ανθρώπινης και ζωικής προέλευσης, παθογόνα & θανατηφόρα σκέλη βακτηρίων που κάποιοι λένε HIV. Αυτό έχει ελεγχθεί επιστημονικά και έχει αποδειχθεί σε επιστημονικά εργαστήρια.

Το γραφένιο είναι μια νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται στους υπολογιστές, η γονιδιακή θεραπεία mRNA θα διασφαλίσει ότι το γραφένιο συνδέεται με το DNA κάνοντας κλώνους cDNA και "τρανς"-ανθρώπους. "Cyborgs"

Η Λουσιφεράση χρησιμοποιείται ως σήμα (αναγνωριστικό)για να παρακολουθείται ποιος έχει δεχθεί τις ενέσεις mRNA (και η συμμόρφωση είναι το κλειδί).

Το οξείδιο του γραφενίου θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ηλεκτρομαγνητικές ραδιενεργές συχνότητες 2,4gHz EMF ή υψηλότερες αυτό είναι γνωστό ως 5G. Το 5G θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των σκέψεων και των συνθηκών των εμβολιασμένων.


⚠️ 'Θ έ μ α τ α' που περιλαμβάνονται στην παγκόσμια ατζέντα του W.E.F. .......: Τεχνολογίες που παρέχουν στην κυρίαρχη ελίτ, δυνατότητες που επιφέρουν απρόβλεπτες επιζήμιες συνέπειες στον ανθρώπινο και ζωικό πληθυσμό

_____________


Τώρα ας συνδέσουμε τις τελείες... Ξέρουμε πλέον γιατί προωθούσαν τόσο σκληρά τα εμβόλια και τα ενισχυτικά αποανάπτυξης!!! Ξέρουμε ότι είναι γεμάτο με οξείδιο του γραφενίου, νανοτεχνολογία και mοντέRNA κόλπα που αλλάζουν τα ανθρώπινα γονίδια...

Οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες από το 5G ενεργοποιούν τα νανοσωματίδια μέσα στο άτομο που έχει τσιμπηθεί. Το κύμα από τους ιστούς 5G στέλνει σήματα για να ελέγξει το μυαλό των εμβολιασμένων... γι' αυτό έχουμε ένα μάτσο ανθρώπους που δεν ξέρουν ότι τους απογαλακτίζουν από τον πόλεμο. Το mRNA και η νανοτεχνολογία επικοινωνούν με το 5G στέλνοντας πληροφορίες από και προς διακομιστές που τους βοηθούν να αποκτήσουν βιοκώδικες για τις μάζες. Και έτσι καταλήγουμε σε έναν στρατό από ελεγχόμενα από το μυαλό "ζόμπι " που θα πολεμήσουν για το σύστημα και θα κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν τον προγραμματισμό της μήτρας του matrix  & την κυβέρνηση...

_____________


Τα πρόβατα δεν έχουν ιδέα ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο... και τίποτα δεν θα τους πείσει να ενεργήσουν ανάλογα...