30 Ιουν 2023

Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας αν δεν μπορούμε καν να ονομάσουμε τον εχθρό.



Απόσπασμα από τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου Nahum Goldman 1895-1982


Αντιμετωπίζουμε μια απόκρυφη δύναμη. Ο οργανωμένος Εβραϊσμός (Χάζαροι/Ασκενάζι κ.ά.)  και το τσιράκι του, ο Τεκτονισμός, είναι αφοσιωμένοι στην καταστροφή του πολιτισμού.

Η "πανδημία" είναι εμπνευσμένη από το σατανικό δόγμα της "Δημιουργικής Καταστροφής" που συναντάται στον Καμπαλιστικό Ιουδαϊσμό & τον Τεκτονισμό. Κάνουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμό τους για να καλύψουν τα ίχνη της εγκληματικής απάτης του κόβιντ.


Απαιτούν την καταστροφή της παλαιάς τάξης πραγμάτων που ήταν αφιερωμένη στην εκπλήρωση του Θείου θελήματος. Στη συνέχεια, η "Μεγάλη Επαναφορά" θα δημιουργήσει μια "Νέα Τάξη Πραγμάτων" αφιερωμένη στην εξυπηρέτηση του Διαβόλου.  Η κόλαση στη Γη. Σατανισμός.

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να αναλύουμε τα ψέματά τους και να επικεντρωθούμε στην φύση της πρόκλησης που αντιμετωπίζουμε.

Η ανθρωπότητα πάσχει από έναν εξουθενωτικό καρκίνο. Οι σατανιστές Χάζαροι και οι μασόνοι ελέγχουν την παροχή χρήματος (το τραπεζικό σύστημα.) Έχουν αξιοποιήσει τον έλεγχό τους επί των κυβερνητικών πιστώσεων για να υπονομεύσουν κάθε κοινωνικό θεσμό: κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης, εκπαίδευση, θρησκεία, ιατρική, δίκαιο.  Το αφήγημά τους αφορά τον έλεγχο κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής.  


Μερικοί θεωρούν ότι αυτή είναι η πραγματική ατζέντα στην Ουκρανία.


Η εισβολή του Πούτιν είναι μια πραγματική πρόκληση στην ατζέντα των παγκοσμιοποιητών, η οποία καταδικάζει όχι μόνο τη Ρωσία, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Οι δυτικοί γκόιμ είναι ανήμποροι να αντισταθούν, αφού έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να αποφύγουν οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως "αντισημιτισμός".


Το απόσπασμα του Nahum Goldman συνεχίζεται :

"Όλα τα κοινωνικά στρώματα και οι κοινωνικοί σχηματισμοί που δημιουργήθηκαν από την παραδοσιακή κοινωνία πρέπει να εκμηδενιστούν, οι μεμονωμένοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να ξεριζωθούν από το προγονικό τους περιβάλλον, να ξεριζωθούν από τα πατρώα τους περιβάλλοντα, καμία παράδοση οποιουδήποτε τύπου δεν επιτρέπεται να παραμείνει ως ιερή, οι παραδοσιακές κοινωνικές νόρμες πρέπει να θεωρούνται μόνο ως ασθένεια που πρέπει να εξαλειφθεί, η κυρίαρχη ρήση της νέας τάξης πραγμάτων είναι: τίποτα δεν είναι καλό, άρα όλα πρέπει να επικριθούν και να καταργηθούν, όλα όσα ήταν, πρέπει να εξαφανιστούν.

Μετά την καταστροφή της παλιάς τάξης, η οικοδόμηση της νέας τάξης είναι ένα μεγαλύτερο και δυσκολότερο έργο. Θα έχουμε ξεριζώσει τα παλιά άκρα από τις αρχαίες ρίζες τους σε βαθιά στρώματα, οι κοινωνικές νόρμες θα βρίσκονται αποδιοργανωμένες και άναρχες, οπότε πρέπει να μπλοκαριστούν απέναντι σε νέες πολιτισμικές μορφές και κοινωνικές κατηγορίες που αναδύονται με φυσικό τρόπο. Οι γενικές μάζες θα έχουν πρώτα πεισθεί να συμμετάσχουν ως ίσοι στο πρώτο έργο της καταστροφής της δικής τους παραδοσιακής κοινωνίας και οικονομικής κουλτούρας, αλλά στη συνέχεια η νέα τάξη πρέπει να εγκαθιδρυθεί με τη βία μέσω της εκ νέου διαίρεσης και διαφοροποίησης των ανθρώπων μόνο σύμφωνα με το νέο πυραμιδικό ιεραρχικό σύστημα της επιβαλλόμενης παγκόσμιας μονολιθικής νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων μας".

Militarism (στα γερμανικά) Η παραπάνω είναι η αγγλική μετάφραση του έργου του που βρίσκεται στη σελίδα 37-38 του πρωτότυπου έργου του 1915.


Στο βιβλίο The Controversy of Zion, ο Douglas Reed γράφει: "Τα Πρωτόκολλα [των Σοφών της Σιών] ανυψώνουν τη θεωρία της καταστροφής σε αυτό το καθεστώς "μιας θεμελιώδους αλήθειας, ενός πρωταρχικού ή βασικού νόμου, ενός νόμου που διέπει τη συμπεριφορά"... Σε πολλά χωρία, τα Πρωτόκολλα φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να συνιστούν την καταστροφή ως ένα πράγμα που είναι από μόνο του ενάρετο, και κατά συνέπεια να δικαιολογούν όλες τις μεθόδους που συνιστώνται ρητά για την προώθησή με  (δωροδοκία, εκβιασμό, διαφθορά, υπονόμευση, εξέγερση, υποκίνηση του όχλου, τρομοκρατία και βία), οι οποίες έτσι γίνονται επίσης ενάρετες". (p. 211)


J. Edgar Hoover, The Elks Magazine (Αύγουστος 1956) :

Ωστόσο, το άτομο είναι ανάπηρο όταν έρχεται αντιμέτωπο με μια συνωμοσία τόσο τερατώδη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει. Το αμερικανικό μυαλό απλώς δεν έχει φτάσει στη συνειδητοποίηση του κακού που έχει εισαχθεί ανάμεσά μας. Απορρίπτει ακόμη και την υπόθεση ότι ανθρώπινα πλάσματα θα μπορούσαν να ενστερνιστούν μια φιλοσοφία που πρέπει τελικά να καταστρέψει ό,τι είναι καλό και αξιοπρεπές".


Απόσπασμα άρθρου από henrymakow.com - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.