23 Ιουν 2023

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται σε έναν ακήρυχτο πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού και της ανθρωπότητας γενικότερα.


Ο ηθοποιός των "Παθών του Χριστού" Jim Caviezel εμπλέκει τις κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ σε σεξουαλική διακίνηση παιδιών.



Ο Jim Caviezel λέει ότι το αδρενοχρώμιο είναι δέκα φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη, λέει ότι υπάρχουν πολλαπλά νησιά Epstein που διοικούνται από μυστικές υπηρεσίες/κυβερνήσεις, αναφέρει για άλλη μια φορά τους Rothschilds και λέει ότι η θεωρία συνωμοσίας για τους ναζί στην Ουκρανία αποδείχθηκε αληθινή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Bannon επικεντρώθηκε στην προώθηση της νέας ταινίας του Caviezel "Sound of Freedom", η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα που ξεκίνησε μια αποστολή για τη διάσωση παιδιών από τους εμπόρους σεξ στην Κολομβία.


Ο Bannon ρώτησε τον Caviezel αν πιστεύει ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ παίζουν ρόλο στη βιομηχανία εμπορίας ανθρώπων. "Απολύτως", απάντησε ο Caviezel. "Οι υπηρεσίες με τα τρία γράμματα, όλες εμπλέκονται".

Ο Jim Caviezel λέει ότι το αδρενοχρώμιο είναι δέκα φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη, λέει ότι υπάρχουν πολλαπλά νησιά Epstein που διοικούνται από μυστικές υπηρεσίες/κυβερνήσεις, και για άλλη μια φορά αποκαλεί τους Rothschilds και λέει ότι η θεωρία συνωμοσίας για τους ναζί στην Ουκρανία έτυχε να αποδειχθεί αληθινή.

"Η αυτοκρατορία του αδρενοχρώματος. Είναι μια χημική ένωση. Είναι ένα ναρκωτικό της ελίτ που χρησιμοποιούν εδώ και πολλά χρόνια. Είναι δέκα φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη. Έχει κάποιες μυστικιστικές ιδιότητες όσον αφορά το ότι σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος...

Οι πράκτορες με τους οποίους μίλησα..: Τα βαρέλια του πετρελαίου (μέρη του σώματος) στέλνονται σε βιολογικά εργαστήρια.

Ποιος είναι το ΝΑΤΟ; Ποιος είναι ο ΟΗΕ; Ποιοι είναι οι Κεντρικές Τράπεζες; Είναι οι τράπεζες των Ρότσιλντ.

Το νησί Έπσταϊν δεν είναι το μόνο νησί του σεξ εκεί έξω. Σε αυτή την ταινία, κάνουν μια επιδρομή και η κυρία που διοικούσε αυτό το (νησί) δεν ήταν στη φυλακή. Έχετε πολλές υπηρεσίες που εμπλέκονται σε αυτό".

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στην πηγή