14 Ιουν 2023

Έχετε ακόμα απορίες;



Έχουν περάσει πια 42 χρόνια από τότε που ο Jacques Attali, σύμβουλος τού τότε πρωθυπουργού Γαλλίας François Mitterrand, είπε σε μια συνέντευξη τα εξής :

"Το κύριο πρόβλημα στο μέλλον θα είναι ο υπερπληθυσμός. Οι άνθρωποι θα φτάνουν πολύ υψηλές ηλικίες και θα καταναλώνουν πολύ παραπάνω απ' ότι θα παράγουν. Το ίδιο με τους αρρώστους και τους ηλίθιους. Όλοι αυτοί θα επιβαρύνουν την κοινωνία και την φύση άδικα – γι' αυτό θα πρέπει να φύγουν. Επειδή όμως δεν μπορούμε ούτε να τους εκτελέσουμε, ούτε να κάνουμε σε όλους τεστ 10, θα μπορούσε να μας βολέψει μία πανδημία πού θα σκοτώσει τους γέρους και τους αρρώστους, και οι χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία πού θα παρέχουμε εμείς, χωρίς να καταλαβαίνουν πώς θα τρέξουν σαν τα πρόβατα στον σφαγείο."... [Bλ. και εδώ]

Έχετε ακούσει για τη Λέσχη της Ρώμης;


Είναι μία από τις κύριες μονάδες εξωτερικής πολιτικής της Επιτροπής των 300 (η ίδια). Η άλλη είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.


Ιδρύθηκε το 1968, αφού ο Aurelio Peccei τηλεφώνησε προσωπικά στον αρχικό κορμό της Ομάδας Morgenthau και τους προέτρεψε να ενωθούν ξανά για να δώσουν νέα ώθηση και να επιταχύνουν τα σχέδια για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Τώρα αποκαλείται όλο και περισσότερο Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Μπορεί να γελάσει κανείς, μπορεί να μην το πιστέψει και να το απορρίψει. Εξάλλου, είναι κάπου μακριά και μάλιστα εκτός βιβλίων. Τίποτα όμως δεν έχει τέτοιο αντίκτυπο στη ζωή των πιο απλών ανθρώπων όσο η Λέσχη της Ρώμης.

Κάτι μου θυμίζουν αυτά... Είμαι βέβαιος ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι δραστηριότητες της Λέσχης έχουν γίνει αισθητές από όλους.


💥 Διαβάστε περισσότερα » Κλίμα, κόβιντ, έλεγχος - και εγκληματίες