1 Ιουν 2023

Με το πρόσχημα κάποιας "κλιματικής αλλαγής" και του "καθαρού μηδενός", επιτίθενται στο περιβάλλον, τη ζωή και την υγεία σας. Βρίσκονται ήδη ένα βήμα πριν την επισιτιστική κρίση... Σκληρή επίθεση στη διανομή τροφίμων και στους αγρότες παγκόσμια!


🔻 Ο Αυστραλός ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός, Alan Jones:

"Το διοξείδιο του άνθρακα αποτελεί το 0,04% της ατμόσφαιρας. Τα ανθρώπινα όντα δημιουργούν μόνο το 3% αυτού του 0,04%. Προτείνει κανείς στα σοβαρά ότι θα πρέπει να στήσουμε την οικονομία στα πόδια της, να ανεβάσουμε τις τιμές της ενέργειας, να ζημιώσουμε τις επιχειρήσεις, να θέσουμε σε κίνδυνο την απασχόληση, επειδή το 0,04% της ατμόσφαιρας είναι διοξείδιο του άνθρακα;"



Ναι, Άλαν, αυτό ακριβώς προτείνουν οι ολοκληρωτιστές, οπαδοί της "κλιματικής αλλαγής" (καταστροφής του κλίματος), επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν έχει πραγματικά καμία σχέση με τη σωτηρία του πλανήτη, αλλά έχει να κάνει με την ευγονική, την εσκεμμένη εξόντωση της μεσαίας τάξης, τη δραστική μείωση του βιοτικού μας επιπέδου και την άσκηση απόλυτου ολοκληρωτικού ελέγχου σε κάθε πτυχή της ζωής μας, με το απλό πρόσχημα της "σωτηρίας του πλανήτη" από την ανύπαρκτη "κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης".🔻



🔻 Ο πολυεκατομμυριούχος κήρυκας της καταστροφής του κλίματος, Τζον Κέρι, παραδέχεται ότι η καταστροφή της γεωργικής βιομηχανίας είναι απαραίτητη για την επίτευξη του "Καθαρού Μηδενός"... Αυτό το...⚰️ πτώμα ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ την  προμήθεια τροφίμων.... Η πολιτική των W.E.F./Ο.Η.Ε./Π.Ο.Υ., είναι να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τους αγρότες και να τους αντικαταστήσει με τον Μπιλ Γκέιτς, την Monsanto και τα gmo's ... (Διαβάστε περισσότερα »)


"Η γεωργία συνεισφέρει περίπου το 33% του συνόλου των εκπομπών στον κόσμο. Και δεν μπορούμε να φτάσουμε στο καθαρό μηδέν -δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά- αν η γεωργία δεν βρίσκεται στο προσκήνιο ως μέρος της λύσης... Απλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε να θερμαίνετε τον πλανήτη και ταυτόχρονα να περιμένετε να τον ταΐσετε. Δεν λειτουργεί. Επομένως, πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές από το σύστημα διατροφής". [...]

🔻 Ο συνιδρυτής της Greenpeace, Dr. Patrick Moore, αντικρούει τον ισχυρισμό ότι το CO2 είναι κάποιο είδος "ρύπου", που είναι κατά κάποιο τρόπο καταστροφικό για το περιβάλλον:



"Κάθε μόριο CO2 που εκπέμπουμε, προέρχεται από το περιβάλλον... Εμείς απλά το επαναφέρουμε εκεί από όπου προήλθε. Και όταν ήταν εκεί, η ζωή ανθούσε".

🔻 H ατζέντα 2030 των WEF/Ο.Η.Ε./Π.Ο.Υ. είναι να σκοτώσει τις αγελάδες και να ξεκληρίσει τους αγρότες... δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα τρώτε ζωύφια....🪳



🔻Δείτε μια εφημερίδα του 1923 (100 ετών). Αυτές οι σαχλαμάρες συμβαίνουν εδώ και δεκαετίες:



🔻Υπενθύμιση για το τι προβλέπεται αν δεν αναθεωρήσετε το που παρέχετε εμπιστοσύνη... Θα θέλατε γάλα κατσαρίδων με τα δημητριακά σας; Προφανώς το άρμεγμα αυτών των μικρών κορόιδων είναι εντάσεως εργασίας, οπότε πιθανότατα θα είναι μια λιχουδιά..: