13 Ιουν 2023

Τα αδέλφια μας της κάτω Ιταλίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα, υπέρ βωμών και εστιών



Κράτος της Magna Graecia - Δύο Σικελιές

Fratelli di Grecia, fratelli di Sicilia e del cosiddetto sud anticamente chiamato Napolitania, siamo la culla della civiltà mediterranea, secoli di filosofia, cultura, coraggio. Le nostre imprese sono impresse nella storia degli uomini, abbiamo trasceso la materia e ci siamo consacrati al mito. Siamo popoli antichi bagnati dallo stesso mare. Sangue del nostro sangue, unitevi, uniamoci, le sfide del futuro del mondo modernista vorrebbero schiacciare le nostre identità ma noi uniti non lo permetteremo. Per la storia, per la gloria, per la libertà.

Αδέλφια της Ελλάδας, αδέλφια της Σικελίας και του λεγόμενου νότου που ονομαζόταν παλαιότερα Ναπολιτανία, είμαστε το λίκνο του μεσογειακού πολιτισμού, αιώνων φιλοσοφίας, πολιτισμού, θάρρους. Τα κατορθώματά μας έχουν αποτυπωθεί στην ιστορία των ανθρώπων, έχουμε υπερβεί την ύλη και έχουμε αφιερωθεί στον μύθο. Είμαστε αρχαίοι λαοί που βρέχονται από την ίδια θάλασσα.

Αίμα του αίματος μας, ενωθείτε, ας ενωθούμε, οι προκλήσεις του μέλλοντος του μοντερνιστικού κόσμου θα ήθελαν να συντρίψουν τις ταυτότητές μας, αλλά ενωμένοι δεν θα το επιτρέψουμε. Για την ιστορία, για τη δόξα, για την ελευθερία. {Τζίτζι Λίστα, 11/6/2023}





Αδέλφια της Ελλάδας, αδέλφια της Σικελίας, αδέλφια του Νότου, αυτή είναι μια ιστορική ημερομηνία, γιατί τελικά η αρχαία επίγνωση που δεν χάθηκε ποτέ για αυτό που είμαστε, επιστρέφει για να γίνει κάτι σπουδαίο κάτι επιβλητικό, αυτό που έπρεπε να υπάρχει πάντα.

Είμαστε πολιτισμικά ένας και μόνο, μεγάλος λαός. Οι αιώνες δεν είναι τίποτα μπροστά στην ταυτότητα, μπροστά στον πολιτισμό, μπροστά στη γλώσσα. Όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι σταγόνες βροχής που χάνονται στη θάλασσα του χρόνου.

Και, καλά, ακόμα και σήμερα, το σήμα κατατεθέν μας σε ένα κόσμο που θα έπρεπε να είναι όλοι ίσοι προσαρμοσμένοι στον μοντερνισμό και στην ψεύτικη πρόοδο που ονομάζουν "ισότητα" αλλά όταν δεν υπάρχει τίποτα από ισότητα εκτός από εκείνη του να είναι όλοι σκλάβοι ενός οικονομικού κανόνα, ενός δολοφονικού εγχειρήματος εναντίον της ανθρωπότητας, και όλων των πολιτισμών του κόσμου.

Kαι, καλά, αντ' αυτού, η δική μας ταυτότητα ακούγεται δυνατά στην τρομπέτα, όπως πιθανώς ποτέ εδώ και αιώνες μέχρι σήμερα. Ξαναβρισκόμαστε, μαζί θα βρούμε τη χαμένη δύναμη. Οι αρχαίες δόξες είναι ακόμα ζωντανές. Οι Έλληνες και η Μεγάλη Ελλάδα, δεν είναι ιστορίες για να διαβάζουμε στα βιβλία, αλλά είμαστε ακόμα εδώ! Είμαστε ακόμα ζωντανοί! Και είμαστε ακόμα Εμείς, με ζωηρή επιθυμία να θέλουμε να αγωνιστούμε για τις ιδέες μας και για το πως θέλουμε να είμαστε σε αυτό τον κόσμο.

Όχι με τους δικούς τους κανόνες, αλλά με τους κανόνες που εξέφραζαν ένα πολιτισμό που αποτελεί μια απόσταξη αιώνων εμπειριών που κατέστησαν δυνατή την επίδειξη του δικού μας πολιτισμικού χαρακτηριστικού, το δικό μας φως στη Μεσόγειο, της φιλοσοφίας, του πολιτισμού, της μουσικής, της ποίησης.

Και, καλά, σε όλους όσους θα ήθελαν να μας απομακρύνουν από αυτό που ήταν το αρχέγονο λίκνο μας, θα απαντήσουμε όπως ήδη απάντησε ένας αρχαίος αειθαλής ήρωας: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! Ελάτε να τα πάρετε! Αν έχετε το θάρρος.

Εμείς, οι λαοί της Ελλάδας, του Νότου και της Σικελίας, είμαστε Ένα πράγμα! Και μαζί Εμείς θα Νικήσουμε! Για την ιστορία μας, για το μέλλον μας και για το παρόν μας. Ας Παλέψουμε και ας Νικήσουμε, Εδώ και Τώρα! {πηγή}

_________________

Δεν μας φοβίζουν τα βράχια και τα ορμητικά ρεύματα στα οποία χρειάζεται να πλοηγηθούμε –παρόλο που οι ηλίθιοι, οι εχθροί και οι αμφισβητίες, που ωθούνται από τις πόρνες της προπαγάνδας, ουρλιάζουν ακατάστατα από την ακτή και προσπαθούν να μας χτυπήσουν με οτιδήποτε μπορούν να πάρουν τα χέρια τους!... Αλλά δυστυχώς για σας ακρίδες - έχουμε εξουσίες που δεν γνωρίζετε!

Η μεσαιωνική μήτρα, ανεξάρτητα από το πόσο φανταχτερή και υψηλής τεχνολογίας έχει γίνει, διαλύεται και χάνει την πρόσφυση... Πρέπει να τη "βοηθήσουμε" ενεργά στο δρόμο της να καταπέσει, εντοπίζοντας και διαδίδοντας τα ψέματα και την κατάφωρη ατζέντα για τον έλεγχο και την υποταγή.

Μην ξεχνάτε ότι η Μη συμμόρφωση είναι καθοριστική και όχι η αδράνεια... Η αδράνεια συμπράττει  με το ρεύμα του matrix...

Δεν υπάρχει χρόνος πια για καθισιό... Όλοι μας κάνουμε το ένα ή το άλλο. Συμμόρφωση, ή Απόρριψη και αντιστάθμιση της ροής τους.

Αυτή είναι η επιλογή. Αυτή είναι η μάχη.

Oι Αφυπνισμένοι Πολεμιστές ξεσηκώνονται