4 Ιουν 2023

Οι ελεγκτές που εξέτασαν τα δεδομένα των ψηφοφόρων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, αποκάλυψαν τόση α π ά τ η, [...] τόσους π ο λ λ ο ύ ς άκυρους εγγεγραμμένους, τόση χειραγώγηση των συνολικών ψήφων και έναν μυστικό αλγόριθμο ενσωματωμένο στη βάση δεδομένων, ώστε η "Πολιτεία της Νέας Υόρκης" δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί νόμιμη πολιτεία, καθώς δεν έχει νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση σχεδόν σε κανένα επίπεδο.



"Μέσω του ελέγχου των βάσεων δεδομένων των εκλογικών καταλόγων, οι οποίες λαμβάνονται απευθείας από τα πολιτειακά και τοπικά εκλογικά τμήματα, οι ελεγκτές αποκάλυψαν εκατομμύρια άκυρες εγγραφές, εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους από νομικά άκυρες εγγραφές, τεράστιες διαφορές ψήφων και την ξεκάθαρη παρουσία αλγοριθμικών μοτίβων που έχουν κατασκευαστεί αντίστροφα από τα επίσημα αρχεία της ίδιας της πολιτείας.

Για να είμαστε απολύτως σαφείς, δεν υπάρχει κανένας γνωστός αθώος σκοπός ή εξήγηση για την ύπαρξη αυτών των αλγορίθμων.

Οι ελεγκτές έχουν ενημερωθεί από ειδικούς σε θέματα κυβερνο-κατασκοπείας ότι υποδεικνύουν παραβίαση δεδομένων "Ολικής Απώλειας Ελέγχου", το πιο σοβαρό είδος παραβίασης δεδομένων που αναγνωρίζεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Ο νόμος λέει ότι καθιστά την επηρεαζόμενη βάση δεδομένων NYSVoter εντελώς αναξιόπιστη".

Διαβάστε περισσότερα »