19 Ιουν 2023

ΕΠΙΘΕΣΗ fast track : Οι εκλογές του Ιουνίου του 2023, σηματοδοτούν το έναυσμα για το σβήσιμο του Ελληνικού λαού από τα πρακτέα της Ιστορίας και του αρχέγονου πολιτισμού.


Είναι η απαρχή του τέλους της αγέρωχης ζωής και στάσης, του Άνδρα και της Γυναίκας.


Για τα έν' Ελλάδι κόμματα, τα παγκόσμια προβλήματα μένουν κρυφά, ενώ φανερά και απαιτητά, είναι: η επιβολή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ, της μασονικής ατζέντας των ΛΟΑΤΚΙ και της πολυπολιτισμικής μίξης, το ''μπέρδεμα'' αίματος και πολιτισμού Ελλήνων και αλλοφύλων, δηλαδή η μίξη χριστιανών και ισλαμιστών.




Οποιαδήποτε ''διαφορετική'' φωνή, πρέπει να κατασιγαστεί, να ''λερωθεί'' να λασπωθεί, με όρους όπως ''φασίστας'' ''ψεκασμένος'' ''χριστιανοταλιμπάν'' ''οπισθοδρομικός''.

Ειδικά η ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ, ενέχει τρομακτικό κίνδυνο, είναι σχέδιο πολύ παλιό, βγαλμένο από τα σπλάγχνα του αποκρυφισμού.

Μην ξεχνάμε ότι ο Άλμπερτ Πάικ, ο αποκρυφιστής του 19ου αιώνα, ο οποίος υπήρξε Μέγας Μάγιστρος της Μασονίας και ο οποίος εισήγαγε τις τελετές των 33 της Αδελφότητας, ήταν γνωστός σοδομιστής.




Οι ίδιοι οι Ιλλουμινάτι από τον 18ο αιώνα, επέβαλαν την ομοφυλοφιλική διαστροφή σαν το νέο πολιτιστικό μοντέλο που θα εξουδετερώνει τα φυσιολογικά ένστικτα του ανθρώπου, μετατρέποντας τον σε ένα ανώμαλο, ηλιθιοποιημένο κατασκεύασμα.

Το βασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι φαίνεται πολύ καλά σε μια σπάνια έκδοση την «Turbæ Philosophorum» που εκδόθηκε στην Γερμανία το 1750. Το σύμβολο αυτό παρουσιάζει ένα ερμαφρόδιτο σαν το μέγιστο επίτευγμα του magnum opus.


Turbæ Philosophorum (σελ. 19)

Το πρότυπο που προβάλλεται από τους Ιλουμινάτι είναι ένα άτομο μεικτού φύλου, (τρανσέξουαλ), συμβολίζοντας σύμφωνα με τα σχέδια τους τον «τέλειο άνθρωπο», (Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages).

Manly P. Hall, The Secret
Teachings of All Ages

Ένα από τα πρώτα διεθνούς φήμης πρότυπα που επρόκειτο να πλασάρουν οι Ιλλουμινάτι για την προώθηση του σχεδίου ομοφιλοποίησης της ανθρωπότητας, ήταν ο περίφημος Αμερικανός αθλητής Bruce Jenner. Η μεταμόρφωση του Bruce Jenner σε Caitlyn Jenner, δεν ήταν κάτι τυχαίο αλλά ένα προμελετημένο γεγονός όπως υποστηρίζει μια συνεχόμενη ατζέντα. Είναι εντυπωσιακό πως η κίνηση του αυτή επαινέθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.




Δεύτερο τρανταχτό πρότυπο των Ιλλουμινάτι μετά τον Bruce Jenner ήταν πρόσφατα στην Ευρώπη η Κοντσίτα Βούρστ. Η Βουρστ εκπροσώπησε την Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2014 στην Κοπεγχάγη, κέρδισε τη νίκη και προβλήθηκε με όλα τα διεθνή ΜΜΕ σαν ένα μεγάλο σύγχρονο σύμβολο κατά της ομοφοβίας, (όρος κατασκευασμένος από τους Ιλλουμινάτι).




Όπως αναφέρεται, στην απόκρυφη μυστική οργάνωση το ανώτατο στάδιο του «φωτισμού» επιτυγχάνεται μέσω της εσωτερίκευσης της δυαδικότητας και της ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων, το καλό και το κακό, ενεργητικό και παθητικό, αρσενικό και θηλυκό.

Αυτή είναι η Ελλάδα πού θέλουν να δημιουργήσουν, μουστάκια και μούσια σε γλωσόφιλα μεταξύ τους, ιδρωμένα αντρικά κορμιά όλο ''χάρη'' και νάζι μπροστά σε selfie. Τα πρότυπα όπως Κούρκουλος, Φούντας, Πρέκας, Καζάκος, Νικολινάκος, ανήκουν στην σφαίρα του science fiction, μια άλλη διάσταση, ένα άλλο σύμπαν. Το να περπατάς αμέριμνος, αγέρωχος, φορώντας ωραία ρούχα, να φοράς μια ακριβή κολόνια, να κρατάς ένα τσιγάρο στο χέρι, να φλερτάρεις μια όμορφη γυναίκα, ή να περπατάς μαζί της χέρι-χέρι, ενοχλεί.


Το να ονειρεύεσαι, απαγορεύεται.


Το ερωτικό σμίξιμο ενός ζευγαριού, άνδρα και γυναίκας, είναι πλέον out of the question.


Πρέπει να ζεις με σκυμμένο κεφάλι, μάζα όλοι το ίδιο, ίδια πρόσωπα ίδια ρούχα, λευκοί μαύροι ένα πράγμα, επιδόματα πείνας, εύκολα χειραγωγήσιμοι, καθόλου όνειρα, καμιά απόδραση, πλαστικά φέρετρα, πλαστικά όνειρα, πλαστικά χάδια.

Είναι δύσκολο να είσαι Άντρας στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Να ξεχάσεις ότι υπήρξαν διαχρονικά θηλυκά σαν την Jane Seymour, την Vivien Leigh με το διαπεραστικό βλέμμα, την Veronica Lake, την Μπριζίτ Μπαρντό, την Audrey Hepburn ή την Adriana Benetti. Την Σοφία Λώρεν, ή τα εκπληκτικά μάτια της Τζένη Καρέζη. Τον ''αντρίκιο'' ετσιθελικό έρωτα της Ζωής Λάσκαρη.


Σου επιβάλουν πρότυπα, ''βλέπε και μην αγγίζεις'' σαν την αποκρυφίστρια Rihanna, αφού σύμφωνα με μια ομάδα θρησκευτικών οργανώσεων στην Σενεγάλη, η τραγουδίστρια προωθεί την ομοφυλοφιλία σε συνεργασία με τους Ελευθεροτέκτονες.

Σε αυτές τις εκλογές, δεν ψηφίζεις πολιτικούς και κόμματα, ψηφίζεις για το ποιος χειρούργος είναι καταλληλότερος για να σου κάνει λοβοτομή.




Ψηφίζεις για να ξεπουληθεί το Αιγαίο και ο πλούτος του, για να δεχτείς το Ψηφιακό Ξεπούλημα της Ψυχής σου, για να σε κυβερνά το οργανωμένο έγκλημα κρατικό και μη, για να σου επιβάλουν την άποψή τους οι gay, για να μπει πλέον η ''πολυπόθητη μπότα πάνω στο πρόσωπό σου'' όταν εσύ είσαι αιωνίως ξαπλωμένος, νομίζοντας ότι μισθός και σύνταξη είναι εξασφαλισμένοι.




Ποιος ξέρει, ίσως ''αύριο'', μετά τις εκλογές, το άγαλμα του Γέρου του Μοριά στην παλιά βουλή, θα αλλάξει στάση, το δάχτυλο του Κολοκοτρώνη δεν θα δείχνει πλέον τον δρόμο στην Νίκη, στην Ελευθερία, στην Αγέρωχη Στάση, αλλά θα δείχνει τον εαυτό του σαν να λέει: ''Σάς τα'λεγα και δεν μ'ακούσατε''.  [ΜΑΝΚΟ - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.]


💥Τι άλλο προγραμματίζει η "ελίτ" των ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ, μετεκλογικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες : Πρωτοφανη ΕΠΙΘΕΣΗ fast track, κατά ριπάς, στους αυτόχθονες, με σκοπό τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ τους :





💥 Συζητώντας με την Μαρία Νικολακάκη, Καθηγήτρια Παιδαγωγικής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ιδεολογική πλατφόρμα της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ, οι φορείς χρηματοδότησης και στήριξης. ΟΗΕ, Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ, Ε.Ε. ΝΑΤΟ και όλων των πολυεθνικών και τραπεζικών κολοσσών, με τα παιδιά του κόσμου να είναι ο ΣΤΟΧΟΣ :





Πρέπει να διαχωριστεί η κοινωνική απόρριψη που έχει επιδειχθεί στους ανθρώπους με αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά, από την εκμετάλλευση αυτού του κοινωνικού προβλήματος από άλλα κέντρα εξουσίας που το χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό για επίτευξη του στόχου του μετανθρωπισμού.

Αυτό εξηγεί και την χρήση της ιδεολογικής πλατφόρμα της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ που έχει στόχο τα παιδιά. Στην δεκαετία του 1950, ο Τζούλιαν Χάξλεϊ σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockefeller επανάφεραν την ευγονική απαλλαγμένη από την ενοχή των εγκλημάτων της Ναζιστικής περιόδου, μιας και είχε αποτελέσει την βάση της Ναζιστικής ιδεολογίας, το «καθαρό» αίμα.

Ιστορικά η ευγονική σαν εργαλείο εφαρμογής του κοινωνικού δαρβινισμού, θεμελιώνεται από τον Galton ( το σκυλί του Δαρβίνου όπως τον αποκαλούσαν και ξάδελφο του), παππού των αδελφών Τζούλιαν και Άλντους Χάξλεϊ, και αφορά την χρήση της τεχνολογίας για την «αναβάθμιση» του ατελούς ανθρώπινου είδους.

Η εφαρμογή τέτοιων δοξασιών, ξεκινάει σε μεγάλα φυλετικά κοινωνικά προγράμματα στην Δύση στις αρχές του 20ου αιώνα. Εκεί που εφαρμόζεται επισταμένως με προγράμματα στείρωσης σε νέγρους ως κατώτερο είδος ανθρώπων, είναι στην Καλιφόρνια με χρηματοδότηση του ιδρύματος Rockefeller και συνεργασίες, του πανεπιστημίου του Stanford, του οργανισμού της Margaret Sanger American Birth Control League – που το 1937 ονομάστηκε Planned Parenhood – συνδεδεμένου οργανισμού με την Εταιρεία Ευγονικής των ΗΠΑ. Η Planned Parenthood σήμερα αποτελεί τον μηχανισμό – στέγη για την μετάβαση – συνταγογράφησης αναστολέων ορμονών και αλλαγής φύλου στα παιδιά. Οι εφαρμογές και μέθοδοι εκτυπώνονται και συνοδεύουν ένα βιβλίο με τον τίτλο The Passing of the Great Race του Madison Grant που αποστέλλεται στον Hitler και θα αποτελέσει και την βίβλο βάση του προγράμματος της «φυλετικής υγιεινής» στην Ναζιστική Γερμανία.

Η επιστροφή της Ευγονικής σαν εργαλείο του Νεομαλθουσιανισμού το 1950, εξηγείται από την αναγκαιότητας μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη και τον υποτιθέμενο υπερπληθυσμό. Το θέμα συζητείται ήδη από το 1952 (η συνέντευξη του Άλντους Χάξλεϊ) με την ανάγκη μείωσης του, με διάφορους τίτλους. Η διάσωση του πλανήτη, η κλιματική αλλαγή, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η προστασία του ορυκτού πλούτου για τις επόμενες γενιές, το μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, η ατζέντα 2021, η ατζέντα 2030, σε διάφορες χρονολογικές στιγμές και από συγκοινωνούντα μέρη, είτε θεσμούς είτε ανθρώπους.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο (στόχοι και με ποια εργαλεία) και να στρωθεί ο δρόμος για μια Παγκόσμια διακυβέρνηση, έπρεπε να γίνει χρήση κοινωνικών κινημάτων που αντανακλούσαν πραγματικά προβλήματα.

Ο έλεγχος των γεννήσεων με την αντισύλληψη και την άμβλωση και το δικαίωμα της γυναίκας στου ελέγχει το σώμα της, ο φεμινισμός με προώθηση της διεύρυνσης του χάσματος ανάμεσα στα δύο φύλα, η αυτονόμηση της γυναίκας και η μαζική της είσοδος στην αγορά εργασίας, η χρηματοδότηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η εκρίζωση πολιτισμικών παραδόσεων, η αντικατάσταση πληθυσμών και ο κοινωνικός κατακερματισμός, η θηλυκοποίηση του αρσενικού, η κατάργηση των φύλων, το NewSpeak με την αλλαγή του νοήματος των λέξεων και την εισαγωγή νεολογισμών (π.χ. θηλασμός γίνεται στηθησμός, η υιοθεσία γίνεται τεκνοθεσία, γονέας ένα γονέας 2), την κατάργηση της μικροϊδιοκτησίας και της Δημόσιας περιουσίας, η πτώση του Έθνους Κράτους.

Αναπόφευκτο μέρος για την εδραίωση του Μετανθρωπισμού – του ανθρώπου ρομπότ- και της επιβολή της νεοφεουδαρχίας, είναι η σχολική εκπαίδευση και η κατήχηση των παιδιών με όλες εκείνες τις μεθόδους και φόρμες που θα δημιουργήσουν τον «νέο» Λαό.      
 
Η εξοικείωση τους με την «Έμφυλη ρευστότητα» μέσα από το πρόσχημα της σεξουαλικής εκπαίδευσης, στοχεύει στην αποδόμηση των εργαλείων που αποτελούν το θεμέλιο ισχυρών χαρακτήρων - πολιτών και την δημιουργία ουσιαστικού χάσματος ανάμεσα στις γενιές, με τα παιδιά να μετασχηματίζονται σε πιονιέρους της νέας κομσομόλ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η έμφυλη ρευστότητα είναι το αναγκαίο πρόπλασμα της «ευέλικτης» εργασίας και του ανθρώπου νομάδα – καταναλωτή. {το είδαμε εδώ}


ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ & ΑΠΟ ΕΔΩ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.