27 Ιουν 2023

Αυτά είναι που δεν θέλουν να ξέρετε για το Titan & τον Τιτανικό.


Εμβαθύνουν πολύ σε αυτό το θέμα.

Βυθίστηκε όντως ο Τιτανικός από ένα παγόβουνο;




Ο πληροφοριοδότης της Google Zach Vorhies είναι εδώ για να μιλήσει για το εξαφανισμένο υποβρύχιο και την εναλλακτική του θεωρία για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όταν τα μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι κάτι είναι σημαντικό και όλα έχουν ακριβώς την ίδια αφήγηση, αυτό είναι μια κόκκινη σημαία ότι η αλήθεια αποκρύπτεται. Η επιχείρηση για το χαμένο υποβρύχιο χρηματοδοτήθηκε αρχικά από τη δυναστεία των Ρότσιλντ. Λόγω μιας νέας συνθήκης οι πολίτες της Δύσης δεν θα μπορούν πλέον να επισκέπτονται τον τόπο του ναυαγίου του Τιτανικού χωρίς άδεια. Αυτή η επιχείρηση υποβρυχίων κατάφερε να λάβει άδεια με ένα πειραματικό σχέδιο υποβρυχίου, ενώ χρησιμοποίησε ένα ασύρματο χειριστήριο βιντεοπαιχνιδιών.

Συγκάλυψη του Τιτανικού: H Ocean Gate βυθίζει υποβρύχιο για να κρύψει την αλήθεια για τον Τιτανικό;




Ο Zach πιστεύει ότι αυτή η τραγωδία θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να εμποδίσει οποιονδήποτε να επισκεφθεί τα συντρίμμια του Τιτανικού. Πιστεύει επίσης ότι ο Τιτανικός δεν βυθίστηκε από παγόβουνο αλλά μάλλον από έκρηξη. Ξέρουμε ότι τα καύσιμα των τζετ δεν λιώνουν τις ατσάλινες δοκούς. Ομοίως, ένα παγόβουνο δεν μπορεί να διαπεράσει ένα σκληρυμένο ατσάλινο κύτος.

Οι John Jacob Astor IV, Benjamin Guggenhei, Isidor Straus και George Dunton Widene έχασαν τη ζωή τους στην καταστροφή του Τιτανικού. Όλοι αυτοί οι άνδρες (όπως και πολλοί άλλοι επιβαίνοντες) ήταν αντίθετοι στη δημιουργία της Federal Reserve...