17 Ιουν 2023

Κλιματική τρομολαγνεία :"επιστήμονες" : ιός που σκοτώνει έναν άνθρωπο το δευτερόλεπτο [...] είναι πιθανό να κατευθύνεται προς το Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της κλιματικής αλλαγής : Τα κουνούπια και τα τσιμπούρια που μεταφέρουν ιούς με ποσοστά θνησιμότητας έως και 50% θα κάνουν τη Βρετανία σπίτι τους, προειδοποιούν οι... 🤡 "ειδικοί ερευνητές" τους βουλευτές του κοινοβουλίου.


Οι ειδικοί λένε ότι ο αιμορραγικός πυρετός του Κριμαϊκού Κονγκό είναι πλέον πιθανό να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ότι "οι τροπικές ασθένειες μεταναστεύουν προς τα βόρεια" είναι απλά περισσότερη κλιματική τρομολαγνεία...

Γράφουμε εδώ και καιρό για το πώς η τελευταία προπαγάνδα για την "κλιματική αλλαγή" θα αφορά κυρίως τη μετατροπή της σε κρίση δημόσιας υγείας,🤬 ...και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βιάστηκαν να μας δικαιώσουν.

Στις 14 Ιουνίου, αναφέρθηκε από τη Mail ότι "ειδικοί" είχαν πει στο βρετανικό κοινοβούλιο ότι οι αυξημένες θερμοκρασίες λόγω της κλιματικής αλλαγής θα έφταναν στις βρετανικές ακτές αρρώστιες, μεταφερόμενες από κουνούπια και τσιμπούρια!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο



Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να πουλήσουν ένα μήνυμα μέσω της επανάληψης - σαν να πρόκειται για κάλεσμα σε μαζική ύπνωση... Οι σύγχρονες κοινωνίες αναμένεται, παρ' όλα αυτά, να συμμορφωθούν.