19 Ιουν 2023

Το σύστημα πρέπει να καταργηθεί. Και θα καταργηθεί!


Το να προσπαθούμε να διορθώσουμε την κυβέρνηση δεν είναι, ούτε θα είναι ποτέ η απάντηση. Είναι ανεπανόρθωτη και δημιουργήθηκε για να υποδουλώσει την πατρίδα και τον λαό της. Όποιος μιλάει για κόμματα ή για ψήφους ή για Δημοκρατία, είναι μέρος του συστήματος και πρέπει να αγνοηθεί. Η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση είναι ένα αναγκαίο κακό, είναι η πεποίθηση ότι το κακό είναι αναγκαίο... Το σύστημα πρέπει να καταργηθεί.



Χρειαζόμαστε επιστροφή στις παραδοσιακές ηθικές αξίες. Πρέπει να απορρίψουμε την σαπίλα, τη βρωμιά, τη διαφθορά, το πορνό και τον εκφυλισμό της "σύγχρονης" φιλελεύθερης κοινωνίας. Πρέπει να ανασηκώσουμε ξανά την κοινωνία μας, να αγκαλιάσουμε την αξιοπρέπεια και να εγκαταλείψουμε την ανομία και το πένθος... Αρκετά!!




Μην παίρνετε αιχμαλώτους... Δεν θα τελειώσει τίποτα μέχρι κάθε μέλος της αίρεσης να ανακριθεί και να δικαστεί με συνοπτικές διαδικασίες (fast track, όπως τους αρέσει να λένε)...

Η "κυβέρνηση" που έχουν σχεδιάσει τα κοινωνικά παράσιτα για τον κόσμο, δεν θα έχει καμία σχέση με κομμουνιστικές κυβερνήσεις. Οι στόχοι τους είναι η εξάλειψη όλων των λαών που θεωρούν ως "γενετικά ακατάλληλους" για την κοινωνία, η πλήρης υποδούλωση για όσους αφήνουν να ζήσουν, και η εισαγωγή μιας νέας φυλής... γενετικά τροποποιημένων ανθρωποειδών που έχουν σχεδιαστεί... να αντικαταστήσουν πλήρως την ανθρώπινη φυλή.

  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
  • ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ