4 Ιουν 2023

Η 'λύση' για την 'επισιτιστική κρίση'...



Ο κτηνοτρόφος στην Ιταλία παίρνει μια "καυτή παρτίδα". Μια πραγματική ιατρική φρίκη στην Ιταλία. Στο ιταλικό Πιεμόντε σημειώθηκε μια "μυστηριώδης" απώλεια ζωικού κεφαλαίου.

Πώς συνέβη;... Ο κτηνίατρος και μπόλιασε όλα τα ζώα κατά της "μοντέρνας ασθένειας" και μετά πέθαναν όλα… Διαβάστε περισσότερα »

Έτσι μπολιάζουν και τα κοτόπουλα με... Μοντέρνα μέθοδο :


ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑ - Την περασμένη εβδομάδα το Ηνωμένο Βασίλειο επέτρεψε την εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων φαρμάκων στην τροφική αλυσίδα, παρόλο που το κοινό το έχει απορρίψει σταθερά.

Τα εμβολιασμένα τρόφιμα θα καταργήσουν την ενημερωμένη συγκατάθεσή σας. Αλλά τότε η συγκατάθεση του κοινού δεν θα έχει πλέον σημασία…  Διαβάστε περισσότερα »



Μαντέψτε ποιος πρωτοστατεί στην αντικατάσταση των γεωργών στον πλανήτη, έχοντας
ήδη "αγοράσει" απίστευτες εκτάσεις για το σινάφι του για την παραγωγή Gmo's...

Εμείς οι "ψεκασμένοι", γράφαμε : ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ mRNA στα βοοειδή και 3D τυπωμένο κρέας από υπολογιστή - Η σχέση των δύο εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, από τα παράσιτα της 4ης Βιομηχανικής "επανάστασης"

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (Προπαγάνδα για καθυστερημένους) :

Reuters: «Μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα συνθετικό κρέας φτιαγμένο σε υπολογιστή»! ...«Είναι η λύση για την "επισιτιστική κρίση"».