10 Ιουν 2023

Το διαβολικό σχέδιο για την επανασχεδίαση της ανθρωπότητας




Του Peter Koenig

Τι καλύτερη απόδειξη του "χορού με τον διάβολο" από παραδείγματα της αληθινής ζωής. "Η κόλαση είναι άδεια, οι διάβολοι είναι όλοι εδώ" -Ουίλιαμ Σαίξπηρ (Η Τρικυμία, Πράξη 1, Σκηνή 2)

Η σήραγγα βάσης Gothard


Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο κλιπ 6 λεπτών από το σατανιστικό τελετουργικό στην Τελετή Έναρξης της Σήραγγας Βάσης Γκόταρντ, την 1η Ιουνίου 2016, στην Ελβετία πριν από την προβολή του "Directed Evolution", Final Days παρακάτω :



Αυτή ήταν μια από τις πιο κραυγαλέες ανακοινώσεις για το τι επρόκειτο να συμβεί μόλις 4 χρόνια αργότερα. Σχεδόν κανείς δεν το πρόσεξε τότε. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελβετία το αγνόησαν. Ακόμα και σήμερα το αγνοούν. Στο "Εωσφορικό Γεγονός" συμμετείχαν υψηλόβαθμοι πολιτικοί και διασημότητες από όλη την Ευρώπη και μερικοί από άλλα μέρη του κόσμου.

Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από την ελβετική κυβέρνηση με κόστος περίπου 8 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (8,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).



Ολόκληρη η ελβετική κυβέρνηση, το ομοσπονδιακό συμβούλιο και ορισμένοι άνθρωποι του ελβετικού Κογκρέσου ήταν παρόντες στα εγκαίνια του Gotthard.

Παρόντες ήταν επίσης η Γερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Φρανσουά Ολάντ, ο Ιταλός Ματέο Ρέντσι και ο Αυστριακός καγκελάριος Κρίστιαν Κερν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπήθηκε από την Επίτροπο Μεταφορών Violeta Bulc. Πιθανότατα συμμετείχαν και άλλοι Ευρωπαίοι και παγκόσμιοι πολιτικοί και διασημότητες. Στην πρώτη αμαξοστοιχία που πέρασε από τη σήραγγα υπήρχαν περίπου 500 VIP και "διάσημοι".

Επιπλέον, η εκδήλωση προσέλκυσε μια ομάδα του Τύπου με περισσότερους από 300 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και από τόσο μακρινές χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία, το Κουβέιτ, η Τουρκία, η Ιαπωνία και άλλες.


Directed Evolution - Lockstep toward the Abyss / Κατευθυνόμενη Εξέλιξη - Βήμα προς την Άβυσσο


by Peter Koenig

Η υποτιθέμενη "Λατρεία του Θανάτου" δεν μπορεί να πετύχει, ούτε να επιβιώσει, χωρίς να μας προειδοποιεί συνεχώς. Αυτή είναι μια προϋπόθεση της "υπόγειας ύπαρξής" τους. Και οι προειδοποιήσεις που έχουμε λάβει είναι πολλές τα τελευταία εκατό χρόνια, περίπου. Έχουμε αγνοήσει τις περισσότερες από αυτές.

Βέβαια, το να μιλάμε για "μια σκοτεινή διαβολική Σέχτα", υπεύθυνη για ό,τι περνάει η ανθρωπότητα από τις αρχές του 2020, αποκαλώντας τη Μεγάλη Επαναφορά, την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και τελικά την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, ένα σχέδιο με σατανικά πνεύματα και έμπνευση, ακούγεται για τους περισσότερους σαν "θεωρία συνωμοσίας".

Δεν είναι. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι μια "διαβολική συνωμοσία" της πιο ακραίας και δυνητικά τελικής μορφής, αν Εμείς οι άνθρωποι το αφήσουμε να συμβεί.

Αλλά, χωρίς εμείς, ο Λαός, να έχουμε επίγνωση του τι συμβαίνει, δεν μπορούμε να το σταματήσουμε.

Παρ' όλες τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις που πρέπει να μας δώσει η Σέχτα - βλ. για παράδειγμα τα εγκαίνια της σήραγγας Gotthard, βίντεο παραπάνω - είμαστε πολύ εφησυχασμένοι, δεν δίνουμε σημασία, έχουμε αντιπερισπασθεί από υλικά πράγματα, από μικρές απολαύσεις, όπως το "προλαβαίνουμε" μετά τα τρία χρόνια των περιορισμών του Κόβιντ, με το να ξοδεύουμε χρήματα σε καταναλωτισμό, ταξίδια, "γκουρμέ" επιθυμίες, με λίγα λόγια: το αξίζουμε. Αυτό πιστεύουμε.

Το αξίζουμε πραγματικά;

Τίποτα δεν προέρχεται από το τίποτα.

Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι μέρος του διαβολικού σχεδίου;

Να μας δώσουν μια αναστολή μετά την καταστροφή του κόβιντ; Να αποσπάσουν την προσοχή μας με ένα ταξίδι σε ένα εξωτικό νησί- ένας τέλειος αντιπερισπασμός από το τελικό τους σχέδιο που ετοιμάζεται υπόγεια ή πίσω από μαύρες κουρτίνες;

Για να συνεχίσουμε να αξίζουμε μια αξιοπρεπή βιολογική ζωή, όπως τη γνωρίσαμε μέχρι την καθορισμένη "κακή δεκαετία" 2020-2030, ή τη Μεγάλη Επαναφορά - στενά συνδεδεμένη με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, πρέπει να δουλέψουμε γι' αυτήν, για τους εαυτούς μας και κυρίως για τα παιδιά μας και τα παιδιά τους.


Οι μετασχηματισμοί που σχεδιάζονται από τις ανώτερες σφαίρες του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και της συνθετικής βιολογίας, δεν θα μείνουν μόνο στη γενιά μας. Μεταφέρονται στις μελλοντικές γενιές με τα θανατηφόρα αποτελέσματα εξόντωσης, όπως μας προειδοποιούν ΤΩΡΑ.

Όσο εμείς είμαστε απορροφημένοι σε χασομέρια απόλαυσης-πάλης, η τερατώδης μπουλντόζα της μετατροπής των επιζώντων ανθρώπων σε ελεγχόμενους και χειραγωγήσιμους υπεράνθρωπους συνεχίζεται, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Παρακαλώ, μην ξεγελιέστε. Ανοίξτε τα μάτια σας.

Οι δύο κύριοι συμμετέχοντες σε αυτή την απίστευτη παρουσίαση των "Τελικών Ημερών" - αυτό που μπορεί επίσης να ονομαστεί "Κατευθυνόμενη Εξέλιξη" - είναι η Dr. Karen Kingston, πρώην υπάλληλος της Pfizer και αναλυτής βιοτεχνολογίας, που μιλάει για τη συνθετική βιολογία, και η Dr. Ana Mihalcea, ερευνήτρια της νανοτεχνολογίας που έλαβε τα C19 "μπόλια" κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μιλάει για τους θρόμβους αίματος που ανακαλύφθηκαν σε ζωντανούς ασθενείς και περιείχαν υδρογέλη. Είμαστε μάρτυρες της συγχώνευσης της συνθετικής βιολογίας με την ανθρώπινη βιολογία, λέει.

Η Dr. Mihalcea είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου "Light Medicine - A New Paradigm - The Science of Light, Spirit and Longevity" .

Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εξηγώντας πως τα μπόλια κόβιντ δεν ήταν ποτέ μόνο για τη μείωση του πληθυσμού, αλλά πολύ χειρότερα από τις θανατηφόρες παρενέργειές τους, είναι για τον υπερανθρωπισμό.

Ο Δρ Κίνγκστον αποκαλύπτει επίσης ότι το σχέδιό τους ήταν - και αν το επιτρέψουμε, εξακολουθεί να είναι - μια ζωή ενέσεων, μια ζωή αναβαθμίσεων του συστήματος, αλά Microsoft. Θυμόμαστε ποιος βρίσκεται πίσω από τη Microsoft;

Αυτή η πληροφορία προφανώς προέρχεται από την ίδια την πατέντα.

Ο Δρ Kingston και ο Δρ Mihalcea αποκαλύπτουν επίσης ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει ήδη προχωρήσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι νομίζαμε, έχοντας ήδη τον έλεγχο ανθρώπων στους οποίους χορηγήθηκαν με ένεση φίλτρα Pfizer και Moderna που περιέχουν οξείδια του άνθρακα (γραφένιο), τα οποία, μόλις εισέλθουν στο σώμα σας, γίνονται εξαιρετικά μαγνητικά, άρα χειραγωγήσιμα από μικροκύματα 5G.

Όσο εμείς είμαστε απορροφημένοι σε ευχάριστες ασχολίες, η τερατώδης μπουλντόζα της μετατροπής των επιζώντων ανθρώπων σε ελεγχόμενους και χειραγωγήσιμους υπεράνθρωπους συνεχίζεται, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Παρακαλώ, μην ξεγελιέστε. Ανοίξτε τα μάτια σας.


“Directed Evolution”, Final Days / " Κατευθυνόμενη εξέλιξη, Τελικές ημέρες"

Παγκόσμια πρεμιέρα, Stew Peters, Nano-architectonics Explained, (Matthew Skow, Nick Stumphauzer - BitChute video 1:05:06 - 1 Ιουνίου 2023).


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ


Θα μπορούσε να είναι αποκαλυπτικό σε αυτό το βίντεο Final Days περιέχει ένα απόσπασμα του 2016 από μια συνέντευξη του Klaus Schwab, WEF, που λέει στον συντονιστή της ελβετικής γαλλικής τηλεόρασης ότι μέχρι το 2025 μπορεί να έχουμε όλοι μας τσιπ για να γίνουμε υπεράνθρωποι, όντας σε θέση να διασυνδεθούμε με τον ηλεκτρονικό κόσμο.

Ο τηλεοπτικός δημοσιογράφος είναι εμβρόντητος, έχει ένα αμήχανο χαμόγελο, χωρίς λόγια.

Δεν είναι μια περίεργη σύμπτωση ότι αυτή η συνέντευξη λαμβάνει χώρα περίπου την ίδια εποχή με τα εγκαίνια του "Εωσφορικού" Γκότχαρντ; Άλλη μια προειδοποίηση, την οποία προφανώς αγνοήσαμε.

Η "κακή επιστήμη" βρίσκεται στα πρόθυρα της εισαγωγής τεχνολογίας που μιμείται τη βιολογία με σκοπό να μετατρέψει όλες τις βιολογικές μορφές ζωής σε τεχνολογικές μορφές ζωής.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στοχεύει στην εξόντωση των ανθρώπων μέσω της Συνθετικής Βιολογίας. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους. Όσο περισσότερο κλείνουμε τα μάτια σε αυτή την πραγματικότητα, τόσο πιο γρήγορα προχωρούν με τη θανατηφόρα ατζέντα τους.

Τι είναι η συνθετική βιολογία; Είναι κρέας χωρίς αγελάδες και αυγά χωρίς κοτόπουλο, είναι όλα εργαστηριακά παραγόμενα τρόφιμα.

Παρομοίως, στο ανθρώπινο σώμα σημαίνει, ότι η φυσική μας βιολογία μετατρέπεται σε συνθετική βιολογία, σε νανοτεχνολογία που δεν ανταποκρίνεται πλέον στα ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά σε ηλεκτρονικά ερεθίσματα από έξω, δηλαδή στα μικροκύματα 5G, που σύντομα θα συμπληρωθούν από τα 6G.

Μπορεί να γίνουμε διαχειρίσιμοι από το εξωτερικό, από τους Κύριους που είναι, χωρίς καν να το ξέρουμε. Κάποιοι από εμάς πιθανότατα είναι ήδη.

ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΑΤΖΕΝΤΑ


Αυτά τα παρασκευάσματα "vaxx" είναι ευφυή, σατανική ευφυΐα, αλλά πάντως ευφυΐα, καθώς αλλάζουν την ίδια την ουσία της ανθρωπότητας, μεταβάλλοντας τον άνθρωπο για να τον συγχωνεύσουν με τη μηχανή. Η Karen Kingston αποκαλύπτει ότι όλες οι ενέσεις covid που εγκρίθηκαν από τον ΠΟΥ είχαν δυνατότητες εντοπισμού και παρακολούθησης μέσα στον άνθρωπο.

Η Dr. Karen Kingston & η Dr. Ana Mihalcea συμμετέχουν επίσης στη Maria Zeee για να εκθέσουν τα συσχετιζόμενα ευρήματά τους που επιβεβαιώνουν την υπόθεση σχετικά με την ατζέντα των τρανσουμανιστών.

Τα ανθρώπινα όντα αντικαθίστανται με συνθετική βιολογία, οι περίεργοι θρόμβοι που εντοπίζονται μέσα στους ανθρώπους και τους προκαλούν ξαφνικό θάνατο είναι υδρογέλη (προγραμματιζόμενη ύλη) και η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι πολύ πιο προηγμένη από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε, ήδη σε διαδικασία εξόντωσης της ανθρωπότητας.

Η συνέντευξή τους με τη Μαρία Zeee - Zeee Media - είναι συμπληρωματική των Τελικών Ημερών. Βίντεο:  Η Τεχνητή Νοημοσύνη εξοντώνει τους ανθρώπους μέσω της συνθετικής βιολογίας


Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει ότι φημισμένοι οργανισμοί όπως, ολόκληρο το σύστημα του ΟΗΕ, με τον Γενικό Γραμματέα του, António Guterres- ο ΠΟΥ, με τον Γενικό Διευθυντή του, Tedros Adhanom Ghebreyesus - και οι δύο στη θέση τους από το 2017- η GAVI, η Συμμαχία Εμβολιασμών, η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στη Γενεύη, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) στη Βασιλεία, η Λέσχη της Ρώμης στο Winterthur, περιέργως όλα στην Ελβετία - καθώς και μυριάδες διεθνείς και περιφερειακές οργανώσεις ακολουθούν μια διαβολική ατζέντα για να επιφέρουν το τέλος της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε, για λόγους εξουσίας και ελέγχου.

Αλλά, ναι, έτσι έχουν τα πράγματα.


Καμία από αυτές τις οργανώσεις δεν έχει στο τιμόνι της έναν αφυπνισμένο άνθρωπο, που να τολμά να υπερασπίζεται την αλήθεια, να υπερασπίζεται την ανθρωπότητα ενάντια σε αυτά τα "διαβολικά τέρατα", Καμία. Μπορεί να απειλούνται και/ή να ανταμείβονται για να εκτελούν "τις εντολές του διαβόλου", ή αλλιώς, δωροδοκίες και διαφθορά.

Κανείς δεν θα πιστέψει ότι αυτοί οι "άνθρωποι" που εποπτεύουν τις οικονομικές δομές και τους θεσμούς του Κόσμου δεν είναι άνθρωποι, ότι είναι "απεσταλμένοι ενός υποκόσμου", που έχουν σκοπό να καταστρέψουν τον πολιτισμό του πλανήτη.

Η κινητήριος δύναμη είναι το "κέρδος", η καταστροφή κυρίαρχων εθνικών κρατών και η εταιρική εξαγορά και η μετατροπή της παγκόσμιας οικονομίας και του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος σε AI. Πίσω από τη "Σέχτα" υπάρχει ένα Σχέδιο Παγκόσμιας Κυβέρνησης, το οποίο ελέγχεται από τις ανώτερες σφαίρες του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου.

Για τα περισσότερα φυσιολογικά ζωντανά όντα, τέτοιες υποθέσεις είναι "θεωρίες συνωμοσίας".

Κι αν είναι αληθινές συνωμοσίες; Όχι θεωρίες, αλλά πραγματικές συνωμοσίες;

Σκεφτείτε το.

Το καλύτερο όπλο τους είναι να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είμαστε "συνωμοσιολόγοι", ότι είμαστε άρρωστοι στο μυαλό μας... καθώς η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η παντοδύναμη Τεχνητή Νοημοσύνη παίζει σε πλήρη εξέλιξη, έτοιμη να σκοτώσει όποιον επαναστατήσει.

Όπως λέει το βίντεο - "Κατευθυνόμενη Εξέλιξη" : "Η Ψυχή μας δεν μπορεί να κλαπεί, εκτός αν την χαρίσουμε".

Καθώς παρακολουθείτε το βίντεο, θα βρείτε πολλά ιστορικά γεγονότα που σας θυμίζουν ότι τα έχετε δει, τα έχετε βιώσει, τα έχετε ζήσει, τα έχετε ξαναζήσει, αλλά ποτέ δεν είχατε συνδέσει τις τελείες.

Τώρα είναι η ώρα...



Πηγή - Μεταφράσεις/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.