23 Μαρ 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε



Πέταξαν μέτρα ΜΑΪΜΟΥ χωρίς να σταματήσουν τις χρεώσεις σε ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ και μετακύλησαν τα χρέη σε Τράπεζες ΕΦΟΡΙΑ και Ασφαλιστικά Ταμεία για 4 μήνες μετα…Πως θα ανοίξουν με αυτά τα ΒΟΥΝΑ ΧΡΕΩΝ; Δεν μας ρώτησαν!!!

Μας οδηγούν σε Παγκόσμιο ΚΡΑΧ…είναι ολοφάνερο.. Τόσα έκτακτα μέτρα με καραντίνα για τον «φυτευτό» ιό καταστρέφουν τη ζωή μας σε μια ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ Ελλάδα που μετά δεν θα μπορεί να σηκώσει ΚΕΦΑΛΙ!!!

Τώρα θα σπάσουν την Ψευτοφούσκα που δημιούργησαν…και θα εισπράξουν κάτι δις κάποιοι με τα εμβόλια...Γενικά έχουν αλλάξει χέρια με όλα αυτά αρκετά δισεκατομμύρια..

Επίσης, δεν είναι τυχαίο που τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης που τα ελέγχουν... αλλά και το Ανθελληνικό και Αντιχριστιανικό πολιτικό σύστημα , βρήκαν την ευκαιρία να ξαναχτυπήσουν την Εκκλησία.., για να διχάζουν τους ανθρώπους και κυρίως να αποσυνθέτουν την νέα γενιά…στην ανεξιθρησκεία.

Την ίδια ώρα που απαγορεύουν τις συναθροίσεις και τις μετακινήσεις των πολιτών μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες για αντικατάσταση των Ελλήνων στην ενδοχώρα στοιβάζοντας τους στα λεγόμενα Hot spot (Εκεί μέσα δεν κυκλοφορεί Κορωνοιός φαίνεται!!! Ούτε σε καραντίνα τίθενται ) που δεν είναι άλλο από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!..Και όλα αυτά για τη Γενοκτονία του Ελληνα.

Για τους Ελληνες Φοροληστείες και ΕΝΦΙΑ και για τους εποικιστές 550 ευρώ το μήνα και 2.500 ευρώ για κάθε τους παιδί το μήνα τζάμπα ρεύμα,τηλέφωνα,μετακινήσεις ,σπίτια και τόσες παροχές!!!

Θα πρέπει όλοι αυτοί που σήμερα παρουσιάζονται ΣΩΤΗΡΕΣ να απολογηθούν στο Λαό που τον ΠΝΙΓΟΥΝ για τα συμφέροντα των Νεοταξιτών ..

Θα πρέπει να απολογηθούν στην ΙΣΤΟΡΙΑ μας για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του λαού μας και των υπολοίπων στο Κόσμο ..αλλά και για την ΣΙΩΠΗ της αντιπολίτευσης και όλων αυτών των ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ που θέλουν το κόσμο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ να κυβερνάται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και χωρίς να λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά οι ΝΟΜΟΙ της Νέας Τάξης Πραγμάτων από όλους αυτούς που τους προσκύνησαν και έχουν μετατραπεί σε ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ και εκτελούν την εντολή τους για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Έθνους μας.

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ

Υ.Γ. Επειδή κάποια παπαγαλάκια του συστήματος μου επιτίθενται γιατί γράφω την άποψη μου, την εκτίμησή μου σε αυτά που ζούμε ας διαβάσουν την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 που πολλά χρόνια πριν έχουν υπογράψει οι κυβερνήσεις των Λαών και η δική μας και όλα αυτά δεν είναι φαντασία αλλά υλοποίηση των αποφάσεων τους...Το που θα οδηγήσουν το κόσμο ακριβώς αυτοί ξέρουν καλύτερα και από μένα με αυτά που κάνουν.

ΠΗΓΗ