6 Μαρ 2020

Για αυτούς είναι μείζονος σημασίας ο διασκορπισμός των λάθρο σε όλη την επικράτεια. Είναι η άμυνά τους μπροστά στα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. To εκπληκτικό; ... Η Νέα Δημοκρατία θα φτάσει σε σημείο να εγκαθιστά ΝΥΧΤΑ ανά την Ελλάδα τους παράνομους μετανάστες, την ώρα που οι Έλληνες θα κοιμούνται...

Ογδόντα πρόσφυγες και μετανάστες στο αρματαγωγό «Ρόδος»…χωρίς να ανοίξει μύτη. Καθημερινά γίνεται αυτό από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας! Τα ίδια δηλαδή που κάνει και ο πονηρός Ταγίπ...Μεγάλη μπίσνα φίλε μου.

Σε αυτό το πανούργο σχέδιο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο στρατός της μίζας και των εξοπλιστικών, στρατηγοί εν αποστρατεία και εν ενεργεία, η επίσημη ελλαδική εκκλησία του Ιερώνυμου, το Λιμενικό και φυσικά η αστυνομία του ψευταρά Χρυσοχοΐδη. Ο στρατός είναι αυτός που έχει αναλάβει με πάθος την μεταφορά των λαθραίων στην επαρχία, η διεφθαρμένη εκκλησία με την βοήθεια των Μ.Κ.Ο ( Ο.Η.Ε) την σίτιση, το Λιμενικό ( στο παρελθόν σχέσεις με την μαφία Στεφανάκου) το πέρασμα από την Τουρκία και η αστυνομία το φακέλωμα πολιτών σε περίπτωση διαμαρτυρίας. Μια πόλη με λαθραίους εισέρχεται κάθε εβδομάδα στα νησιά του Αιγαίου.



Τα λεφτά πολλά. Οι ευκαιρίες μεγάλες. Και οι εκβιασμοί σε αρκετούς δήμους που αρνούνται, απίστευτα χυδαίοι. Εδώ, έχουμε και το σχέδιο Καλλικράτης του Ραγκούση ( μετά την χρεοκοπία Καραμανλή).
Αυτό το σχέδιο που μαζί με τους λάθρο αλλά και με την βοήθεια των παλιών αλλοδαπών, θα φέρει πολλές επαρχιακές πόλεις σε αδιέξοδο, σε αποσύνθεση από την στιγμή που μοιράζονται πόροι μέσω ΕΣΠΑ. Δεν δέχεσαι τους βιαστές Σομαλούς; Δεν θα πάρεις ΕΣΠΑ. Νταλίκες τραμπούκων, κλούβες της αστυνομίας, τροχόσπιτα, τουριστικά λεωφορεία, πρατήρια βενζίνης σε ετοιμότητα μέρα νύχτα μαζί με γιατρούς και ακτιβιστές.

Ένα κρυφός κόσμος στο καθήκον να αλωνίζει στους αυτοκινητόδρομους. Ενα ανελέητο σφυροκόπημα σε ολόκληρη τη χώρα.......

Μια τραγωδία!

Περισσότερα τραγικά εδώ. και εδώ

Για αυτούς είναι μείζονος σημασίας ο διασκορπισμός των λάθρο σε όλη την επικράτεια. Είναι η άμυνά τους μπροστά στα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. To εκπληκτικό; Η Νέα Δημοκρατία θα φτάσει σε σημείο να εγκαθιστά ΝΥΧΤΑ ανά την Ελλάδα τους παράνομους μετανάστες, την ώρα που οι Έλληνες θα κοιμούνται...Ένα εξαιρετικά ελεγχόμενο έργο τέχνης ( A supremely controlled work of art) όπως συνηθίζουν να λένε στην πρεσβεία..

ΠΗΓΗ