3 Μαρ 2020

Ἔχουν βαλθῇ νά κάνουν πολύ κακό στήν χώρα μας,αὐτό εἶναι τό πλέον σίγουρο. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ! ! !

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020

Ἀπό τό σημερινό περιστατικό ὅπου κάτοικοι τῆς νήσου Λέσβου ἐμπόδισαν λαθροεισβολεῖς νά ἀποβιβασθοῦν στό νησί,ἄς θέσουμε κάποια ἐρωτήματα :

Πρῶτον : Ποιοί ἦσαν αὐτοί πού τούς ὁδήγησαν στό λιμάνι ; Μέ ποιά δικαιοδοσία τό ἔπραξαν;




Δεύτερον :
Ποιοί εἶναι αὐτοί πάνω στό φουσκωτό,πού κρύβουν τά πρόσωπά τους; ! ! ! Τί ἀκριβῶς φοβοῦνται καί ἀποφεύγουν τίς κάμερες; Τί ἔχουν νά φοβηθοῦν οἱ ...ἀθῶοι «μετανάστες» ;




Τρίτον : Αὐτούς πού δημιούργησαν τήν κατάστασιν πού σήμερα βιώνουμε (κυρίως οἱ Ἕλληνες τῶν Δωδεκανήσων),δέν φαντάζομαι νά μήν τούς ξέρετε; Εἶναι γνωστότατοι καί μή ἐξαιρετέοι...




Πέντε χρόνια ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ γιά νά φέρουν τήν κατάστασιν στό σημεῖο πού βρίσκεται σήμερα ! Τό ἴδιο πράτουν ΑΚΟΜΗ,ἀπτόηττοι καί θρασύτατοι :

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020:




Στη Λέσβο βρίσκονται από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλη την Ελλάδα που εκπροσωπούν τοπικές κινήσεις της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

« ...οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι να ενταχτούν στις γειτονιές μας και να ζουν ελεύθεροι, σε αντίθεση με το κλίμα ξενοφοβικής υστερίας που προσπαθούν να καλλιεργήσουν οι καθεστωτικές δυνάμεις προβάλλοντας ότι δήθεν παντού υπάρχουν αντιδράσεις και ότι οι πρόσφυγες είναι ανεπιθύμητοι»

Ποιοί εἶναι :



Κική Μένου μέλος της Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα, Μαρία Μπικάκη Δημοτική Σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης στο Βύρωνα, Ντίνα Ρέππα δημοτική σύμβουλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα, Θανάσης Αγαπητός Περιφερειακός Σύμβουλος της Ανταρσίας στην Κεντρική Μακεδονία.- Αντικαπιταλιστική Αριστερά. Νίκος Μανάβης Ανταρσία στο Αιγαίο - Αντικαπιταλιστική Αριστερά,Πέτρος Κωνσταντίνου Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας,Γκρανέ Ντίνα Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα.


Δῆλα δῆ ὁ ΑΝΤΑΡΣΥΑ τοῦ «εἴμαστε ὅλοι πακιστανοί»-Κωνσταντίνου μέ τίς ἀμέτρητες ΜΚΟ !



Τούς θυμᾶστε,τό 2017, μπροστά στό Μνημεῖο τοῦ Ἀγνώστου Στρατιώτου,νά προπαγανδίζουν τήν ...ἀλληλεγγύη τους ; ΕΔΩ


Αὐτά τήν Παρασκευή. Σήμερα,2 ἡμέρες μετά,ὅλοι αὐτοί ἔλαβαν τήν ἀπάντησιν ἀπό τούς ἴδιους τούς κατοίκους τῆς Λέσβου. Καί μάλιστα τήν ἔνοιωσαν καί στό ...πετσί τους...

προπηλακίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει.(ἐδῶ)

Ὅπου «Λαϊκή Συσπείρωση»=κουμμούνια-ἀλληλέγγυοι...



...παρέμβαση ενάντια στις εθνικιστικές φωνές και τους τραμπουκισμούς, πραγματοποίησε στη Θερμή κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μυτιλήνης, με επικεφαλής τη Νίκη Τσιριγώτη.(ἐδῶ)

Ὅλοι αὐτοί,ἔχουν βαλθῇ νά κάνουν πολύ κακό στήν χώρα μας,αὐτό εἶναι τό πλέον σίγουρο. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ! ! ! Τέτοιο μῖσος ; ! ! !

Ἀλλά...

Τώρα,νά γνωρίζῃ ὁ Κωνσταντίνου καί ὁ κάθε Κωνσταντίνου,ἁπλῶς,τί τούς περιμένει ...







Υ.Γ, Καί ποιό τό ἀποτέλεσμα ἀπό τήν σημερινή ἀντίδρασιν τῶν Λεσβίων ;

Οι εκατό και περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες από όσους έφτασαν στο νησί σήμερα μεταφέρθηκαν και μεταφέρονται για να διαμείνουν στον περίφρακτο χώρο της επιβίβασης στα πλοία της γραμμής στο επιβατηγό λιμάνι της Μυτιλήνης. Πρόκειται για τους επιβαίνοντες σε δύο βάρκες που οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι της περιοχής δεν επέτρεψαν στην Αστυνομία να προσεγγίσει στο ΚΥΤ της Μόριας και να τους αποβιβάσει εκεί, καθώς επίσης και τους επιβαίνοντες σε μια βάρκα που κάτοικοι της Θερμής δεν επέτρεψαν να αποβιβασθούν στο λιμάνι της Θερμής και αυτή τη στιγμή ρυμουλκούνται από το Λιμενικό Σώμα σε άγνωστη κατεύθυνση προκειμένου να αποβιβασθούν.
.........
τις εισόδους του δρόμου που οδηγούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, στην Παναγιούδα και στη Λάρσο έχουν κλείσει ομάδες κατοίκων από τα χωριά Μόρια και Παναγιούδα αλλά και από την πόλη της Μυτιλήνης. Οι συγκεντρωμένοι δεν επιτρέπουν σε λεωφορεία του Λιμενικού Σώματος να μεταφέρουν τους αφιχθέντες σήμερα πρόσφυγες και μετανάστες στο ΚΥΤ. Διεκδικούν δε την άμεση αποσυμφόρηση της Μόριας...Ο δήμαρχος Μυτιλήνης καλεί τους πολίτες της περιοχής και της πόλης της Μυτιλήνης να συγκεντρωθούν στις εισόδους του δρόμου που οδηγεί στο ΚΥΤ. «Αυτό το αίσχος θα πρέπει να κλείσει τώρα», είπε ο κ. Κύτελης. (ἐδῶ)

Γι᾿αὐτές τίς ἀποφασιστικές κινήσεις τοῦ Δημάρχου καί κυρίως τῶν νησιωτῶν,ἡ κομμουνίστρια-ἀλληλέγγυα.ἡ ὁποία προπηλακίστηκε σήμερα,Ν. Τσιριγώτη,ζήτησε,πρό ὁλίγων ὡρῶν,σύγκλησιν τοῦ δημοτικοῦ συμβουλίου,ἐδῶ. Θά ...φάει καλά κι᾿αὐτή...


Ἡ Πελασγική
Το είδαμε ΕΔΩ