15 Αυγ 2021

Τοπική δράση - Εθνικός αντίκτυπος!!



Η απειλή κατά των ανθρώπων με απώλεια εργασίας ή η άρνηση πρόσβασης σε αγαθά και υπηρεσίες για την άρνηση της λήψης ενός πειραματικού εμβολίου mRNA, αποτελεί εξ ορισμού παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης θεσπίστηκε για να εμποδίσει την κοινωνία να επαναλάβει τις φρικαλεότητες που διέπραξαν οι ναζιστές "επιστήμονες" και "γιατροί".

Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, τα "ιατρικά πειράματα" απαιτούν την εκούσια συγκατάθεση "χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου βίας, απάτης, εξαπάτησης, πειθαναγκασμού, υπερβολής ή άλλης υστερόβουλης μορφής περιορισμού ή εξαναγκασμού".

Τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA βρίσκονται ακόμη υπό "έγκριση επείγουσας χρήσης" με άγνωστο μακροπρόθεσμο προφίλ ασφάλειας και είναι εξ ορισμού "ιατρικά πειράματα".

Γιατί οι πολιτικοί, οι επιστήμονες και οι γιατροί της Ελλάδας επαναλαμβάνουν τις ενέργειες της ναζιστικής Γερμανίας, πριν από 60 χρόνια, κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης;

Παρακολουθήστε  αυτή την προσπάθεια ΕΔΩ

Να είστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Σηκώσου Ελλάδα!!

Τοπική δράση - Εθνικός αντίκτυπος!!

Διαβάζω πολλά e-mails/σχόλια για τα διάφορα θέματα που προωθώ. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Σε όσους έχουν υποστηρικτικές και υγιείς λύσεις ή σε όσους σχολιάζουν το πώς συμμετέχουν στις κοινότητές τους, ευχαριστώ που κάνατε αυτό το βήμα. Ξέρω ότι αυτό συνοδεύεται από ρίσκο. Σε όσους απλά παραπονιούνται για να παραπονεθούν- όπως μας έλεγε η μητέρα μου όταν ήμασταν παιδιά, "παλουκωθείτε!".

Σταματήστε να παραπονιέστε και ασχοληθείτε με τις ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ σας. Ασχοληθείτε με τους ΔΗΜΟΥΣ σας. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας και τα θεόσταλτα ταλέντα σας για να βοηθήσετε τους άλλους.

Τοπική δράση - Εθνικός αντίκτυπος!!!