21 Ιαν 2022

Οι διαφορές μεταξύ κοινού δικαίου και ναυτικού δικαίου και ποιες είναι αυτές


Πώς χρησιμοποιούμε το κοινό δίκαιο;

Η αλήθεια είναι ότι σε όλη την καθημερινή ζωή, οι άνθρωποι παντού χρησιμοποιούν και βασίζονται στο Κοινό Δίκαιο για να ζουν και να εργάζονται μαζί. Είναι απλώς ο εγγενής τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους από κοινού. Παρομοιάστε το με τις ρίζες που συνδέουν τις ανθρώπινες κοινότητες, υποστηρίζοντας άνευ όρων τη ζωή, την αξιοπρέπεια και την ευημερία κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού. Αυτές οι ρίζες είναι ιδιαίτερα αναγκαίες και θεμελιώδεις απέναντι σε τυραννικές δυνάμεις που προσπαθούν να ανατρέψουν αυτή τη φυσική ελευθερία.

Οι σταθερές οριζόντιες εγγυήσεις του Κοινού Δικαίου για αμοιβαίο σεβασμό και προστασία αποτελούν μόνιμη απειλή για τις προσπάθειες των αυθαίρετων ηγετών να χαλιναγωγήσουν τους άνδρες και τις γυναίκες στην αφύσικη και κάθετη ρύθμιση που είναι γνωστή ως κράτος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε κυβέρνηση και θρησκεία προσπαθεί να ακυρώσει το Κοινό Δίκαιο με τη δική της εξουσία και τα δικά της νομοθετήματα, προκειμένου να υποβιβάσει τους ελεύθερους λαούς παντού στο καθεστώς των καθεστωτικών, υπάκουων μισθωτών σκλάβων που πληρώνουν φόρους και υπηρετούν μια άρχουσα κλίκα.

Το να επεκτείνουμε την καθημερινή μας κυριαρχία του Κοινού Δικαίου σε όλους τους τομείς της ζωής σημαίνει να αμφισβητήσουμε την αυθαίρετη κυριαρχία αυτών των κλικών και όλων των καθεστώτων σε κρατικό επίπεδο. Αλλά το ίδιο το γεγονός ότι είναι ο Νόμος μας, της μεγάλης πλειοψηφίας της ανθρωπότητας, σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόζεται με συνέπεια από αρκετούς από εμάς για να καταρρεύσει η αυθαίρετη εξουσία και οι κίνδυνοι.

Χρησιμοποιούμε το Εθιμικό Δίκαιο απλά χρησιμοποιώντας το και βασιζόμενοι σε αυτό, σε όλους τους τομείς της ζωής. Και αυτό σημαίνει, πρώτον, με τη δημιουργία λειτουργικών Δικαστηρίων του Κοινού Δικαίου με απόλυτη και τελική δικαιοδοσία σε κάθε πτυχή της ζωής και των κοινοτήτων μας. (κλίκ).


👉 Το νομικό σύστημα: Κοινό δίκαιο, ισότητα και ναυαρχείο