26 Οκτ 2022

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ mRNA στα βοοειδή και 3D τυπωμένο κρέας από υπολογιστή - Η σχέση των δύο εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, από τα παράσιτα της 4ης Βιομηχανικής "επανάστασης"


Γίνονται ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ στα βοοειδή στην Αυστραλία : 18% των βοοειδών πεθαίνουν αμέσως μετά τον "εμβολιασμό" με mRNA


Μεγάλο μέρος της συζήτησης γύρω από τα "εμβόλια" mRNA (αγγελιοφόρο RNA) επικεντρώνεται γύρω από τις επιπτώσεις τους στους ανθρώπους, αλλά τι γίνεται με όλα τα ζώα στα οποία γίνεται ένεση;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα βοοειδή φέρεται να εμβολιάζονται τώρα με το υλικό, το οποίο σε μια πρόσφατη εκστρατεία μαζικού "εμβολιασμού" ενός κοπαδιού στην Αυστραλία είχε ως αποτέλεσμα 35 από τα 200 ζώα να πεθάνουν αμέσως.

Μας λένε ότι οι γαλακτοπαραγωγοί και άλλοι αναγκάζονται τώρα να κάνουν ενέσεις στα ζώα τους για τη γρίπη Fauci προκειμένου να παραμείνουν στην επιχείρηση και ότι τα ζώα δεν ανταποκρίνονται καλά σε αυτό.

Ακριβώς όπως και στους ανθρώπους, οι ενέσεις προκαλούν τόσο βαθιά βλάβη που πολλά από τα ζώα υποκύπτουν σε άμεσο θάνατο, ενώ τα άλλα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. (Σχετικά: Οι πρωτεΐνες mRNA spike παραμένουν στην καρδιά και τον εγκέφαλο για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ένεση).

Για τα ζώα που επιβιώνουν, αναρωτιέται κανείς τι γίνεται με το γάλα τους, το οποίο περνά ως τροφή για άλλα ζώα καθώς και για τους ανθρώπους. Είναι ασφαλές να καταναλώνουμε γάλα και τυρί μολυσμένο με mRNA από μια "πλήρως εμβολιασμένη" γαλακτοπαραγωγό αγελάδα; Η απάντηση είναι μάλλον όχι.

"Το DNA της γαλακτοπαραγωγικής αγέλης έχει αλλοιωθεί", εξηγεί μια έκθεση. "Το γάλα είναι αλλοιωμένο και το καταναλώνετε! Η σύσταση του βουτύρου, του γιαουρτιού και του τυριού έχει αλλοιωθεί, το κρέας έχει αλλοιωθεί - θα είναι επόμενο το κοτόπουλο και άλλα κρέατα;

Πρωτότυπο άρθρο: "Άμεσος θάνατος των αγελάδων που έλαβαν εμβόλιο mRNA!! Προειδοποιήστε επειγόντως όλους όσους γνωρίζετε!!"


Υπάρχουν καθόλου στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι τα ζώα "πιάνουν" κορονοϊό;


Αυτό που μυστηριωδώς απουσιάζει από την "επιστήμη" πίσω από τις αναγκαστικές ενέσεις mRNA για τα ζώα είναι οποιαδήποτε πραγματική απόδειξη ότι τα ζώα αρρωσταίνουν από το covid.

Βέβαια, όλα τα θηλαστικά έχουν πνεύμονες. Και βέβαια, αυτοί οι πνεύμονες μπορούν να μολυνθούν από αναπνευστικές ασθένειες. Αλλά δικαιολογεί αυτό τη χορήγηση πειραματικών ενέσεων σε ζώα που τα σκοτώνουν ακριβώς όπως σκοτώνουν τους ανθρώπους;

Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW), στην Αυστραλία, όπου τα πρώτα κοπάδια βοοειδών που γνωρίζουμε κάνουν ενέσεις με mRNA, η επίσημη δικαιολογία για τη νέα ώθηση του mRNA είναι ότι τα κοπάδια των ζώων χρειάζονται προστασία όχι μόνο από τον κοκίτη αλλά και από την ασθένεια του αφθώδους πυρετού (FMD) και την ασθένεια του κολοβακτηριδίου.

Μια συμφωνία επιτεύχθηκε με μια εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες που ονομάζεται Tiba BioTech, η οποία, όπως ακριβώς η Pfizer, η BioNTech και η Moderna, εισπράττει τώρα χρήματα...

"Οι Εθνικοί βουλευτές της NSW στην κυβέρνηση λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά υπόψη την απειλή του αφθώδους πυρετού και της νόσου του δέρματος Lumpy Skin Disease και αυτό το ορόσημο αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στην προετοιμασία για ένα πιθανό ξέσπασμα", ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Περιφερειακής NSW Paul Toole.

"Έχω τώρα γράψει στους κατασκευαστές εμβολίων να αποδεχθούν την πρόκλησή μου να αναπτύξουν και τα δύο εμβόλια έτοιμα προς χρήση και να τα παρασκευάσουν στη NSW μέχρι την 1η Αυγούστου του επόμενου έτους. Το COVID-19 μας απέδειξε ότι πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές οδοί για την ανάπτυξη εμβολίων και ότι δεν θα αφήσουμε καμία πέτρα μη αναποδογυρισμένη".

Με άλλα λόγια, το covid και ο κατασκευασμένος φόβος των ανθρώπων γι' αυτό, χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά για να επιταχυνθούν με ταχύτητα δίνης όλα τα είδη νέων ενέσεων mRNA για χρήση τόσο σε ζώα όσο και σε ανθρώπους.

Εδώ στο ακόλουθο βίντεο, έχουμε μια έντονη καταγγελία γιατρού αναφορικά με το ότι οι "ενέσεις" σκοτώνουν ΚΑΙ τα κατοικίδια :


"Είναι ζωτικής σημασίας να αναπτύξουμε εμβόλια mRNA για τον αφθώδη πυρετό και το κολοβακτηρίδιο το συντομότερο δυνατό, ώστε να προστατεύσουμε τον κτηνοτροφικό τομέα της πολιτείας μας", πρόσθεσε ο υπουργός Γεωργίας Dugald Saunders, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η Tiba Biotech έχει αφεθεί ελεύθερη να παράγει όσο το δυνατόν περισσότερες ενέσεις mRNA για την υποτιθέμενη προστασία της κτηνοτροφικής βιομηχανίας της Αυστραλίας αξίας 28,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

"Η απειλή του αφθώδους πυρετού συνεχίζεται και υπάρχουν ανησυχίες ότι η ασθένεια Lumpy Skin Disease θα μπορούσε να εισέλθει στη βόρεια Αυστραλία την ερχόμενη υγρή περίοδο, οπότε είναι κρίσιμο να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε το συντομότερο δυνατό", πρόσθεσε.

"Τα τρέχοντα εμβόλια για τον αφθώδη πυρετό χρησιμοποιούν τον ίδιο τον ιό και δεν έχει ακόμη εγκριθεί εμβόλιο για χρήση στην Αυστραλία για την ασθένεια Lumpy Skin Disease, οπότε η δημιουργία εμβολίων mRNA για την καταπολέμηση οποιασδήποτε από τις δύο ασθένειες θα αλλάξει τα δεδομένα για τη βιομηχανία. Τα εμβόλια mRNA είναι φθηνότερα και ταχύτερα στην παραγωγή, εξαιρετικά αποτελεσματικά και πολύ ασφαλή".


Είναι το Αυστραλιανό κρέας ακόμα ασφαλές για κατανάλωση;


Ο Saunders συνέχισε στη δήλωσή του να υποστηρίζει ότι οι ενέσεις mRNA είναι στην πραγματικότητα ασφαλέστερες από τις παραδοσιακές ενέσεις, επειδή είναι "πλήρως συνθετικές και δεν απαιτούν κανένα ζωικό ή μικροβιακό προϊόν".

"Δεν ενέχουν τους ίδιους κινδύνους με τα παραδοσιακά παραγόμενα εμβόλια", επιμένει.

Αυτά είναι δυσάρεστα νέα για τους ανθρώπους που αγοράζουν αυστραλιανό κρέας και άλλα προϊόντα ζωικής προέλευσης από την Αυστραλία, πιστεύοντας ότι είναι καθαρά και παρθένα. Αν τα εμβόλια mRNA για τα ζώα γίνουν το πρότυπο εκεί, πολλοί θα το σκεφτούν δύο φορές πριν αγοράσουν άλλα ζωικά προϊόντα από την Αυστραλία.

"Αυτό είναι πολύ Beyond από το  Thunderdome - ο Mad Max και οι εχθροί του ήταν κατά τα άλλα υγιείς επιζώντες ενός ολοκαυτώματος", γράφει ο Peter Halligan για το θέμα στη σελίδα του Substack.

"Στον αυστραλιανό ναζιστικό κόσμο των Vaxx, φαίνεται ότι η μετακίνηση των ανθρώπων και η κινητική τους ικανότητα θα αποτελέσουν παρελθόν".

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις θανατηφόρες ενέσεις mRNA και τις πρωτεΐνες covid spike στο ChemicalViolence.com.

Αρχικό άρθρο: εδώ

Tο βίντεο που ακολουθεί μας κάνει γνωστό ότι όντως, η Αυστραλιανή κυβέρνηση σχεδιάζει να εμβολιάσει όλα τα βοοειδή με MRna σκευάσματα κατά του...κοροϊδοϊού από το 2023... :



Δεν υπάρχει όμως αιτία ανησυχίας και φόβου για το κοινό των σκλάβων της παγκοσμιοποίησης, γιατί εκτός των εντόμων υπάρχει η εναλλακτική του 3D εκτυπωμένου κρέατος από υπολογιστή!!

Στο Ισραήλ, έρχονται για να βάλουν «τέλος» στην κατανάλωση κρέατος από ζώα, καθώς φαίνεται πως θα το παράγουν με 3D εκτυπωτή, προκειμένου να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Ισραηλινή (τι άλλο;) εταιρεία "τυπωμένου 3D κρέατος", είναι έτοιμη να συνεργαστεί με αντίστοιχες Ευρωπαϊκές για... το καλό μας φυσικά :



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (Προπαγάνδα για καθυστερημένους) :

Reuters: «Μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα συνθετικό κρέας φτιαγμένο σε υπολογιστή»!
«Είναι η λύση για την επισιτιστική κρίση» - Θα τις πληρώσουμε ακριβά τις αντι-ρωσικές κυρώσεις...