10 Νοε 2022

Ποιος παραπληροφορούσε τελικά;

 


Πηγή βίντεο

Και όσον αφορά την αντιμετώπιση του ψευτοϊού : Τι συνέβη με τους Αναπνευστήρες;


Η.Π.Α. : Στην αρχή του covid-19, γιατροί και νοσηλευτές πέρασαν έναν ολόκληρο χρόνο βάζοντας κάθε ασθενή με Covid σε αναπνευστήρες αφού τους έδωσαν Remdesiver (ρεμντεσιβίρη). Αποδείχθηκε ότι πρόκειται για θανατική ποινή. Μόλις οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν αυτούς τους αναπνευστήρες, δεν έβγαιναν ζωντανοί. (σας θυμίζει κάτι;)

👉 TIME - 16/04/2020 : Γιατί οι αναπνευστήρες μπορεί να μην λειτουργούν τόσο καλά για τους ασθενείς με COVID-19 όσο ήλπιζαν οι γιατροί - Ο γιατρός επειγόντων περιστατικών της Νέας Υόρκης Dr. Cameron Kyle-Sidell προκάλεσε διαμάχη όταν, πριν από δύο εβδομάδες, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ισχυριζόταν ότι οι αναπνευστήρες μπορεί να βλάπτουν τους ασθενείς με COVID-19 περισσότερο από ό,τι βοηθούν.


"Λειτουργούμε βάσει ενός ιατρικού παραδείγματος που είναι αναληθές", προειδοποίησε ο Kyle-Sidell. "Πιστεύω ότι θεραπεύουμε τη λάθος ασθένεια και φοβάμαι ότι αυτή η λανθασμένη θεραπεία θα οδηγήσει σε τεράστια ζημιά μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα".

Εβδομάδες αργότερα, οι ισχυρισμοί του Kyle-Sidell και των ομοϊδεατών του γιατρών συνεχίζουν να προκαλούν έντονες συζητήσεις στην ιατρική κοινότητα, με ορισμένους γιατρούς να απομακρύνονται από τη χρήση αναπνευστήρων και άλλους να υπερασπίζονται το σημερινό πρότυπο περίθαλψης. Αυτό που είναι σαφές, ωστόσο, είναι ότι οι ασθενείς του COVID-19 που βρίσκονται σε αναπνευστήρες δεν τα πάνε τόσο καλά όσο θα ήλπιζαν οι γιατροί -και οι ειδικοί της υγειονομικής περίθαλψης προσπαθούν να το διορθώσουν.

Ο μηχανικός αερισμός ενέχει πάντα κινδύνους: πρέπει να τοποθετηθεί ένας σωλήνας στον αεραγωγό ενός ασθενούς για να παρέχει οξυγόνο στο σώμα του, όταν οι πνεύμονές του δεν μπορούν πλέον να το κάνουν. Είναι μια επεμβατική μορφή υποστήριξης και οι περισσότεροι γιατροί την θεωρούν ως έσχατη λύση. Υπό τις καλύτερες συνθήκες, έως και οι μισοί ασθενείς που είναι αρκετά άρρωστοι ώστε να χρειάζονται αυτό το είδος αερισμού δεν θα τα καταφέρουν.

Αλλά για το COVID-19, οι αριθμοί είναι ακόμη χειρότεροι. Μόνο ένα μικρό μέρος των ασθενών με COVID-19 αρρωσταίνει αρκετά ώστε να χρειαστεί αερισμός - αλλά για τους λίγους άτυχους που το κάνουν, τα στοιχεία από την Κίνα και τη Νέα Υόρκη δείχνουν ότι πάνω από το 80% δεν αναρρώνει. Μια έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε ότι ο αριθμός είναι χαμηλότερος, στο 66%. (συνέχεια στο άρθρο του TIME)

.....................

Τα κύρια μέσα ενημέρωσης το παραδέχτηκαν και η ιατρική βιομηχανία σταμάτησε να χρησιμοποιεί αναπνευστήρες. Αυτό σημαίνει ότι όλες αυτές οι χορεύτριες νοσοκόμες και οι γιατροί πέρασαν έναν χρόνο συνδέοντας τους ανθρώπους με αναπνευστήρες, κάτι που ήταν αποδεδειγμένη θανατική ποινή και δεν λειτούργησε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησαν συγγνώμη γι' αυτό ...

Τα νοσοκομεία απαγόρευσαν σε φίλους και συγγενείς να βρίσκονται στο νοσοκομείο με ασθενείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπήρχε κανένας κοντά στους ασθενείς που θα φορούσαν τους θανατηφόρους αναπνευστήρες που κατέστρεψαν οριστικά τους πνεύμονες του ασθενούς ...

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι θάνατοι από τη γρίπη εξαφανίστηκαν. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες συνέδεσαν τους ασθενείς με αναπνευστήρες και τους έδωσαν ρεμδεσιβίρη για να συμπληρώσουν τον αριθμό των θανάτων, «απλώς ακολούθησαν εντολές» και «δεν ήξεραν πόσα εκατομμύρια άνθρωποι δολοφόνησαν γιατροί και νοσοκόμες συνδέοντάς τους σε αναπνευστήρες και δίνοντάς τους remdesivir

Ποιος παραπληροφορούσε τελικά; Γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να τους εμπιστεύονται μετά από όλα αυτά;




Στο σήμερα : νέα μόδα & νέα ομερτά των υγειονομικών :

"ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι"...