22 Ιαν 2024

Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί ότι το σώμα σας είναι ένας κόμβος στο δίκτυο, τότε διαβάστε!


Αυτή η παρουσίαση απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν πώς το σώμα τους έχει ήδη διατεθεί εμπορικά στο σύννεφο από το 2005. Το IEEE είναι τα διεθνή πρότυπα για την Ηλεκτρονική και την Ηλεκτρολογική Μηχανική. Θα βρείτε το σώμα σας στο διαδίκτυο και εμπορικά προσβάσιμο, μέσω των ίδιων ομάδων εργασίας ασύρματης επικοινωνίας, για όλες τις ασύρματες συσκευές.



Οι "επιστήμονες" θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους ανθρώπους ως κεραίες για να τροφοδοτήσουν το 6G. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το τι ένεση σας κάνουν, υπάρχουν ασύρματοι τρόποι για να μπουν σε εσάς και στους ιστούς σας.

Δεν χρειάζεστε ένεση γι' αυτό.

Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό.


Από το 2005, θεσμοθέτησαν τους βιοαισθητήρες και κατέστησαν την εμπορική πρόσβαση των εταιρειών σε εσάς και στο σώμα σας με ηλεκτρικό ασύρματο τρόπο.

Εμπορικές εταιρείες εγκαθιστούν διακόπτες φωτός από το 2005. Τώρα, ήλθε γρήγορα στο προσκήνιο ο εγκέφαλος, η εμπορική διασύνδεση εγκεφάλου με εγκέφαλο.

Λέτε ότι ο κόβιντ είναι ηλεκτρονικός πόλεμος που δημιουργεί αρρώστιες στο σώμα σας με τηλεχειρισμό; Λοιπόν, αυτό είναι το εύκολο

Αυτό που λέω εγώ, είναι ότι ο κόβιντ έχει το δικό του δίκτυο περιοχής σώματος με μια αγκαθωτή (spike) πρωτεΐνη, η δημιουργία της οποίας ως αγκαθωτή πρωτεΐνη έγινε για να παρακολουθεί τους νευρώνες σε πραγματικό χρόνο με τηλεχειριζόμενο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα.

Ξέρουν πως λειτουργεί ο εγκέφαλός μας Ξέρουν ότι δίνουν ένα ερέθισμα και παίρνουν μια απάντηση. Έχουν χαρτογραφήσει τον εγκέφαλο, το πρόγραμμα του ανθρώπινου εγκεφάλου.


Και τώρα θα μου πείτε ότι "δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς". Μπορώ να πω : "Λοιπόν, γνωρίζουν καλά για τι πράγμα μιλάω στην DARPA". Παρακολουθούν το σώμα σου από μέσα προς τα έξω, με τεχνολογία Γνωσιακού Πολέμου.


Διαβάστε περισσότερα »