29 Φεβ 2024

Με ποιον έχουμε να κάνουμε; Είμαστε αντιμέτωποι με το το πνεύμα του κακού...



Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαντήσει κανείς σε αυτή την ερώτηση, αλλά η πιο ακριβής απάντηση είναι μία: το κακό. Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό.

Δεν έχει πραγματικά σημασία ποια μορφή ή σχήμα παίρνει ή ποια χρήσιμη μαριονέτα χρησιμοποιείται για τον σκοπό του, η ουσία του κακού, το πνεύμα του κακού είναι πάντα το ίδιο: να καταστρέψει οτιδήποτε είναι ιερό, οτιδήποτε είναι οργανικό, οτιδήποτε είναι ανθρώπινο, οτιδήποτε είναι Δημιουργός.

Η καταπολέμηση του κακού είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο εγχείρημα, για τον απλούστατο λόγο ότι εξ ορισμού το κακό δεν θα εμπλακεί ποτέ δίκαια ή με ακεραιότητα. Δεν πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ δύο έντιμων αντιπάλων, πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ ενσυναίσθησης και ψυχοπάθειας, μεταξύ αρετής και ανηθικότητας, μεταξύ ηθικής και διαφθοράς, μεταξύ αλήθειας και εξαπάτησης, μεταξύ δικαιοσύνης και διαφθοράς.

Είναι ένας πόλεμος που διεξάγεται σε διαφορετικά επίπεδα, σε διαφορετικά πεδία και διαφορετικά επίπεδα συνειδητοποίησης.

Η κατανόηση της φύσης της μάχης είναι ζωτικής σημασίας αν θέλουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να νικήσουμε εμπλεκόμενοι με τον εχθρό στο έδαφός του, ή χρησιμοποιώντας τις ίδιες τακτικές και όπλα, γιατί στην πορεία θα έχουμε ενταχθεί στις τάξεις του.

Σε ένα σύμπαν που χαρακτηρίζεται από τη δυαδική του φύση, πρέπει να γίνουμε το πολικό αντίθετο αυτού που προσπαθούμε να νικήσουμε.

Αυτή είναι μια μάχη που κερδίζεται παίρνοντας το ανώτερο έδαφος, ανυψώνοντας τον εαυτό μας, στέκοντας από πάνω, μη εμπλεκόμενοι, μη αποδεχόμενοι και μη αναγνωρίζοντας.

Στο matrix χάνουμε, με τα όπλα τους χάνουμε, με τις τακτικές τους χάνουμε, αλλά στο σύμπαν του Δημιουργού και με το παράδειγμά του κερδίζουμε.

Στην οργανική μας πραγματικότητα κερδίζουμε, στεκόμενοι στην τιμή και την ακεραιότητα κερδίζουμε, επιλέγοντας τη δικαιοσύνη κερδίζουμε, έχοντας πίστη κερδίζουμε, περπατώντας μαζί κερδίζουμε, συνδεόμενοι μέσα και έξω κερδίζουμε, με την αλήθεια κερδίζουμε, κατανοώντας τη δύναμή μας κερδίζουμε, σπάζοντας την ψευδαίσθηση κερδίζουμε...

Είναι μια μάχη δύναμης εναντίον δύναμης.Εμείς έχουμε την πραγματική δύναμη- τη θεία, αιώνια δύναμη με την οποία δημιουργήθηκε το σύμπαν. Η άλλη πλευρά δεν την έχει, χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κόλπα, τεχνάσματα, έλεγχο του νου, ναρκωτικά, τεχνητή νοημοσύνη, τεχνολογία, εξαναγκασμό, εξαπάτηση και μια αδιάκοπη, εκστρατεία ψευδαίσθησης και φόβου, προκειμένου να μας αποδυναμώσει.

Το να δείχνεις πως γυρίζεις το άλλο μάγουλο, δεν σημαίνει να παραδοθείς ή να συναινέσεις, αλλά να μην εμπλακείς με τους όρους τους. Έχει να κάνει με την ανύψωση του εαυτού μας σε ένα διαφορετικό επίπεδο, έχει να κάνει με το να δείξουμε ότι η δύναμη βρίσκεται μέσα μας και δεν μπορεί να σφετεριστεί, έχει να κάνει με το να μην υποκύψουμε στις προκλήσεις, στα τεχνάσματα και στην τοξικότητα, έχει να κάνει με το να δείξουμε ότι είμαστε πάνω από αυτούς, αμόλυντοι, ανόθευτοι, γειωμένοι στην ουσία μας, τροφοδοτούμενοι από το θείο, αληθινοί στη φύση μας, ελεύθεροι από τον έλεγχο του νου και έξω από το matrix.

Ξέρουμε τώρα με ποιον έχουμε να κάνουμε και έτσι κερδίζουμε αποκαλύπτοντας τους εαυτούς μας όπως τους δημιουργήσαμε να είμαστε- ως Συνδημιουργοί σ’ αυτόν τον κόσμο.

Και μην ανησυχείτε, υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η παγκόσμια δικαιοσύνη, και επιτέλους έρχεται... ✌🏻

Πηγή