28 Μαΐ 2024

Βρισκόμαστε σε πόλεμο, και το πεδίο της μάχης φίλοι μου, εντοπίζεται ανάμεσα στα αυτιά μας...



Αν είστε ξύπνιοι εδώ και αρκετό καιρό, θα έχετε πιθανώς συνειδητοποιήσει ότι αυτό που βιώνουμε είναι ένας πνευματικός πόλεμος. Ένας πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού, μεταξύ του φωτός και του σκότους, μια μάχη για τις ψυχές μας ενάντια στα ξόρκια των Κρόνιων, αποστατικών “ελίτ” που αθέατοι, μας παρακολουθούν και καθορίζουν τις “ζωές” και το θάνατό μας...

Οι νικητές θα είναι εκείνοι που είναι αρκετά δυνατοί για να προστατεύσουν την ψυχή τους από κάθε μορφή πειρασμού, χειραγώγησης, εξαπάτησης και εξαναγκασμού.

Θα είναι εκείνοι, που πάνω απ' όλα θα κρατήσουν τη θεϊκή τους ουσία και την οργανική τους φύση. Εκείνοι που κατανοούν το νόημα και τον σκοπό της ζωής, γιατί αυτοί θα είναι που δεν θα δελεαστούν από την υπόσχεση μιας ανώδυνης, συνθετικής ύπαρξης και ψηφιακής αθανασίας που θα έρθει με τη μορφή εκείνων που θα επιλέξουν να συγχωνευθούν με τις μηχανές -και εκείνων που θα παραμείνουν πιστοί στην αρχική ανθρώπινη υπόστασή τους.

Η συγκομιδή θα γίνει μεταξύ των οργανικών και των συνθετικών, μεταξύ εκείνων που υπερασπίστηκαν την ψυχή τους και εκείνων που πούλησαν την ψυχή τους για μια ψεύτικη αθανασία.