19 Απρ 2024

Η νέα μας διεύθυνση στην πλατφόρμα του Substack

 


Γιατί να εγγραφείτε; (προαιρετικά, αλλιώς απλά πατάτε την ελεύθερη συνέχεια στον ιστότοπο)

Εγγραφείτε για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο ενημερωτικό δελτίο και στον ιστότοπο ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ και να μην χάνετε ποτέ καμία ενημέρωση.Παραμένετε ενημερωμένοι.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χάσετε κάποια κοινοποίηση. Κάθε νέα έκδοση του ενημερωτικού δελτίου αποστέλλεται απευθείας στα εισερχόμενά του e-mail σας.


Μην ξεχνάτε τις σελίδες μας στο διαδίκτυο

🔶 Για άμεση αλήθεια, ενημέρωση πίσω απ' την κουρτίνα και άφοβη, σαφέστατη καθημερινή πληροφόρηση, ακολουθήστε 👉🏻 το κανάλι μας στο Telegram !!

🔶 Επίσης, θα μας βρίσκετε στο 👉🏻 Greek Face & 👉🏻 το F/b

🔶 Για όσον αφορά θέματα του Κοινού Δικαίου, βρίσκονται 👉🏻 εδώ και εδώ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ! ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ

18 Απρ 2024

‼️‼️Επιβεβαιώθηκε : Τα Βιολογικά Όπλα mRNA C-19, περιέχουν συστατικό που καταστέλλει την ανοσολογική απόκριση και διεγείρει την ανάπτυξη του καρκίνου

Όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε για την ευθανασία είναι λάθος

17 Απρ 2024

«Συμβαίνουν αυτά» διότι τα επιτρέπουμε να συμβαίνουνΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ.

 ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. Η ΓΝΩΣΗ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ''ΚΟΜΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ, ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ'', ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ THN ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ. ΜΑΧΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ...


16 Απρ 2024

Για εκείνη τη γενοκτονία των γηγενών και την αντικατάσταση που λέγαμε... τέλος πάντων, για την πατρίδα ρε γαμώτο!...Η Ελλάδα προβλέπεται ότι θα γίνει το πρώτο έθνος που θα υποστεί "πληθυσμιακή κατάρρευση", καθώς οι αιφνίδιοι και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από αυτά που οι ειδικοί θεωρούσαν πιθανά.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης σε κατά τα άλλα υγιείς νέους ανθρώπους έχουν προκαλέσει την εκτόξευση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νέους άνδρες και γυναίκες έχουν προκαλέσει την πτώση του ποσοστού γεννήσεων στο πάτωμα, καταγράφοντας τον χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.

Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα αποτελεί "ωρολογιακή βόμβα" και "εθνική απειλή" σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.🤯 [Πηγή]

12 Απρ 2024

Απόσυρση από τον Π.Ο.Υ. τώρα!

Τα "μαρούλια" και η παροχή τροφίμων mRNA ...11 Απριλίου 2024 : Πριν από δύο εβδομάδες, η Βουλή των Αντιπροσώπων του Τενεσί ψήφισε το νομοσχέδιο HB1894, γνωστό ως νομοσχέδιο "Μαρούλι της Βουλής".

Το νομοσχέδιο ορίζει κάθε τρόφιμο που "περιέχει εμβόλιο ή υλικό εμβολίου" ως φάρμακο σύμφωνα με τη νομοθεσία του Τενεσί και το "τρόφιμο" θα πρέπει να επισημαίνεται ως "εμβόλιο"

Η παροχή τροφής mRNA, συμπεριλαμβανομένων των μαρουλιών, αποδεικνύεται ότι είναι μια μέθοδος μεταφοράς εξαιρετικά επιθετικών και ανθεκτικών συνθετικών παθογόνων (ιών) που μπορούν να διεισδύσουν στο κυτταρικό τοίχωμα και τον πυρήνα των κυττάρων μας προκειμένου: "να μεταγράψουν το γονιδίωμα του ιικού RNA σε αγγελιοφόρο RNA (mRNA) και να αναπαράγουν το γονιδίωμά τους, προωθώντας έτσι την ταχεία εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων υψηλών ποσοστών γενετικής μετάλλαξης" με αποτέλεσμα την εμφάνιση ασθενειών.

Εάν η διανομή των τροποποιημένων με mRNA φυτών μαρουλιού γίνει πανταχού παρούσα, η κατανάλωσή τους από κουνέλια, έντομα και ανθρώπους θα είναι καταστροφική
 
Το μαρούλι οπλοποιείται με mRNA... Η ατζέντα 21-30 είναι μέσα στα τρόφιμα...

11 Απρ 2024

Στην Ελλάδα μας έλεγαν ότι ήταν ασφαλές...


Στην Ελλάδα χορηγήθηκαν τουλάχιστον 1.067.000 δόσεις του "προϊόντος" Vaxzevria της AstraZeneca.

Αν και σε πολλές χώρες απαγορεύτηκε η διανομή του εδώ και μερικά χρόνια, στο Ελλαδιστάν αρκετοί "γιατροί" συνέχισαν να το χορηγούν καθώς υπήρχε ακόμα στις αποθήκες και έπρεπε να....φύγει.

Η εταιρεία με επίσημο έγγραφο ζήτησε να αποσυρθεί το προϊόν της καθώς δεν επέφερε τα αναμενόμενα (οικονομικά) αποτελέσματα που είχαν προβλέψει. (κλικ στο έγγραφο)


Στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά σχετικά με την ανάκληση του "προϊόντος".

Άραγε, όλοι εσείς που βαρέσατε ενέσεις με το συγκεκριμένο προϊόν, πώς νιώθετε που επιτρέψατε στο παρα-κράτος να παίξει με τη ζωή σας;

Πού είναι η οργή; . . .9 Απρ 2024

Αν κάποιος σας αποκαλέσει αντιεμβολιαστή ή θεωρητικό συνωμοσίας, πείτε του να δει αυτό το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων των Η.Π.Α.

Εκ μέρους των νεκρών και των ετοιμοθάνατων και εκείνων που θα πεθάνουν στο μέλλον και για τη διατήρηση της ανθρώπινης φυλής

Διαβάστε περισσότερα»  ΕΔΩ + ΕΔΩ