22 Μαΐ 2022

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κ@λος της...


Η ελευθερία αρχίζει με την υπέρβαση των ψευδών αληθειών

Ο κρατισμός λειτουργεί μόνο όταν τα ανθυγιεινά, διχασμένα άτομα δημιουργούν μια νοοτροπία "εμείς εναντίον αυτών". Δεν μπορεί να συνεχιστεί αν οι άνθρωποι είναι υγιείς και συνδεδεμένοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι η ελευθερία είναι πρωταρχικής σημασίας. Εν ολίγοις: ο κρατισμός αποτυγχάνει όταν αρκετοί άνθρωποι επιτύχουν μια αίσθηση ελευθερίας και ευημερίας ΕΞΩ από το κράτος.

Η υπέρβαση του κρατισμού απαιτεί μια ιδιαίτερη γεύση θάρρους που δεν υπάρχει εύκολα στον μέσο άνθρωπο. Είναι ένα είδος θάρρους που πρέπει να γεννηθεί μέσα από μεγάλες ψυχολογικές αναταραχές και το θάνατο της πολιτισμικής προετοιμασίας του ατόμου. Πρέπει να περιθάλπεται και να καλλιεργείται καθημερινά, για να μην γλιστρήσει πίσω στην παθητικότητα ή σε τυπικούς, αναποτελεσματικούς και ξεπερασμένους τρόπους θάρρους. Πρέπει να καθοδηγείται από μια μοναδική και τολμηρή γεύση ηγεσίας: μια ριζοσπαστική ηγεσία που ελέγχει και εξισορροπεί τις δομές εξουσίας και διδάσκει στους άλλους πώς να κάνουν το ίδιο. Αυτός είναι ο αντικρατισμός.

Η ελευθερία αρχίζει με την υπέρβαση των ψευδών αληθειών. Ψευδής αλήθεια είναι κάθε πεποίθηση που θεωρείται άκυρη σύμφωνα με τους συμπαντικούς νόμους. Είναι δική μας ευθύνη και μόνο να το καταλάβουμε αυτό. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για εμάς. Είναι δική μας ευθύνη και μόνο να αμφισβητήσουμε αυτά που μας έχουν διδάξει.

Αν, όπως προειδοποίησε ο Βολταίρος, "Καμία νιφάδα χιονιού σε μια χιονοστιβάδα δεν αισθάνεται ποτέ υπεύθυνη", τότε ο αντίλογος του αντικρατιστή είναι: αν αρκετές νιφάδες χιονιού αναλάβουν την ευθύνη να αποστασιοποιηθούν από τη χιονοστιβάδα, τότε δεν υπάρχει χιονοστιβάδα...

Διαβάστε περισσότερα »

Με το παρόν διακηρύσσουμε τα παράνομα καταστατικά, τους κώδικες, τους κανόνες και τους κανονισμούς ως άκυρα, μηδενικά και ως μη έχοντα καμία περαιτέρω ισχύ. (repost)

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

{Από έναν Αμερικανό, γνώστη του πως λειτουργεί το "σύστημα"του Αγγλικού Δικαίου}

Εμείς οι άνθρωποι στην Αμερική μορφωνόμαστε πολύ αυτές τις μέρες. Εντοπίσαμε την αρχική 13η τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Βλ. Η ελλείπουσα δέκατη τρίτη τροπολογία και ο Αγγλο-Αμερικανικός Πόλεμος του 1812 )- ξέρετε, αυτό για το οποίο ξεκινήσατε τον πόλεμο του 1812 για να μπορείτε να κάψετε τα αντίγραφα -και λέει ότι δεν επιτρέπεται σε εσάς τους αξιωματούχους να έχετε τίτλο ευγενείας ΚΑΙ να κατέχετε δημόσια αξιώματα στην Αμερική. Μέχρι τώρα, λόγω άγνοιας που επιβλήθηκε σε εμάς, τη γλιτώνατε.

Μαύροι σταυροί,κορώνες & ματωμένα μασονικά σπαθιά...

Έξω από τα 'δημόσια σχολεία' σας, μάθαμε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος προέρχεται από το Ναό του Στέμματος στο Λονδίνο της Αγγλίας. Επομένως, ο όρκος σας στο B.A.R. σημαίνει ότι δεν είστε πλέον Αμερικανοί αλλά πράκτορες μιας ξένης δύναμης. Δεν έχετε καμία υπηκοότητα. Ισχυρίζεστε ότι έχετε άδειες άσκησης δικηγορίας. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως άδεια άσκησης δικηγορίας. Ψάξαμε στα καταστατικά, στους κώδικες, κανόνες και κανονισμούς για κάθε πολιτεία και επίσης τους αντίστοιχους των γραμματειών των ανώτατων δικαστηρίων. Δεν υπάρχει καμία εξουσιοδότηση για την "άδεια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος" -δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας από εσάς είναι μη εξουσιοδοτημένος και παράνομος στην Δημοκρατία.

Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ, είναι μια μυθοπλασία που υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Μια κάρτα που εξαρτάται από τις συνδρομές που έχουν καταβληθεί στο ακέραιο για την αποκλειστική σας ιδιότητα... δεν είναι άδεια. Αυτό που έχετε είναι μια κάρτα B.A.R. που απλώς σας εξουσιοδοτεί να χρησιμοποιείτε το καταστατικό, κώδικες, κανόνες και κανονισμούς, τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι όλος ο 'νόμος' που χρησιμοποιείτε προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, οπότε ο Λαός δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει χωρίς να χρησιμοποιήσει εσάς.

Λαέ, πόσο καλά τα πας με αυτούς τους νόμους;

Δεν ήταν εύκολο, από τότε που μας έχετε κρεμάσει ανάποδα, αλλά καταλάβαμε ότι

Οι "προβλέψεις" των μαφιόζων της cabal...

Από τη "πρόβα" που έγινε πέρυσι το Μάιο στο Μόναχο. Σύμπτωση θα είναι... Μάιο την υπολογίζανε τη βιολογική επίθεση, Μάιο ήρθε... Σύμφωνα με το σχέδιο, Δεκέμβριο του 2023 πάμε για 273 εκατομμύρια θανάτους από την μα'ι'μουδοβλογιά... [πηγή]

Πηγή γραφήματος : https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI
_Paper_BIO-TTX_Final.pdf


Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αναλάβουν οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ "ειδικοί" του Π.Ο.Υ. την παγκόσμια διακυβέρνηση...

21 Μαΐ 2022

ΕΠΕΙΓΟΝ: Μοιραστείτε σε ευρεία κλίμακα

κλίκ στο έγγραφο

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ WORLD DOCTORS ALLIANCE ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ Ο ΠΟΥ!

Μετά τη νομική τους παρέμβαση των WDA, ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΤΑ 11 ΑΠΟ ΤΑ 12 ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ.

Εδώ η σχετική επιστολή του γραμματέα των World Doctors Alliance, Dr Zac Cox.

(Σημειώνουμε ότι συμμετέχουμε ως Greek Medical Freedom Alliance στα meeting των World Doctors Alliance και όσοι συνάδελφοι υγειονομικοι επιθυμείτε να είστε μαζί μας, μας στέλνετε μήνυμα στη σελίδα μας ή email στο grmedfa@protonmail.com)


👉 Μετά από παρότρυνση των ΗΠΑ, ο ΠΟΥ σχεδιάζει να ανακηρύξει μια παγκόσμια κυβέρνηση υγείας. Είναι ένα είδος παγκόσμιου πραξικοπήματος. Να σταματήσουν οι γραφειοκράτες υγείας να παίρνουν την εξουσία.

Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να ανακηρύξει την Παγκόσμια Κυβέρνηση Υγείας μετά από ε π ι μ ο ν ή των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα είδος παγκόσμιου πραξικοπήματος. Σταματήστε την κατάληψη της εξουσίας από τους γραφειοκράτες της υγείας

Ο Δόκτωρ Βέρνον Κόλμαν εδώ και 2 χρόνια προειδοποιεί. Ότι έχει πει, έχει πέσει μέσα. Διαλέξτε όποιο βίντεο του θέλετε. Το μόνο που ζητάει είναι ανοιχτό ντιμπέιτ με έναν από τους τηλεγιατρούς. Λοιδορείται και δυσφημείται όσο κανένας άλλος. Τον έχουν στη μπούκα γιατί λέει αλήθειες που πονάνε. Πάντα με στοιχεία και τεκμηριωμένα. Πραγματικά θησαυρός γνώσεων.

Το πιο πρόσφατο του βίντεο εδώ, με θέμα την επικείμενη συνθήκη του ΠΟΥ:


Τι έχει να πει για τη ξαφνική ηπατίτιδα στα παιδιά: https://brandnewtube.com/watch/the-truth-about-children-hepatitis-and-the-covid-jab_CpQrGIObaDeNo6x.html Όλα του τα βίντεο εδώ: https://brandnewtube.com/@DrVernonColeman  [πηγή]

Μετά από παρότρυνση των ΗΠΑ, ο ΠΟΥ σχεδιάζει να ανακηρύξει μια παγκόσμια κυβέρνηση υγείας. Είναι ένα είδος παγκόσμιου πραξικοπήματος. Να σταματήσουν οι γραφειοκράτες υγείας να παίρνουν την εξουσία.

Nicolas A. Rimoldi

ΕΛΒΕΤΙΑ 13/05/2022

Στην πραγματικότητα, τα εθνικά συντάγματα θα έπρεπε να είχαν ανατραπεί μόνο σε δύο χρόνια με τη βοήθεια του συμφώνου της ΠΟΥ για την πανδημία. ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ!

Ο ΠΟΥ επιταχύνει μαζικά την κατάληψη της εξουσίας του. Το νομοθετικό σώμα του ΠΟΥ,

20 Μαΐ 2022

Με αυτό τον κανόνα ξεκλειδώνει το Μάτριξ

Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΩ, ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ, ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩ ΜΕΣΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΣΠΡΑ. ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!

Με αυτό τον κανόνα ξεκλειδώνει το Μάτριξ.

 🔻«Μην ξεχνάς ποιος είσαι και από πού ήρθες. Μην ξεχνάς ότι είναι απλώς μια ταινία. Μην κοιμάσαι...». 🔻«Ο σειριακός χρόνος της πλοκής στην ταινία, είναι ένα πονηρά μεθοδευμένο δημιούργημα...». 🔻«Το δεσμευτικό αίσθημα της συναισθηματικής συμμετοχής στα τεκταινόμενα της ταινίας είναι η πρόκληση. Είναι η κόλλα που κρατά την ταινία ενωμένη, ώστε να φαντάζει σαν τη μοναδική λύση στο μυαλό σου»... 🔻«Η ταινία θα προκαλέσει νοσταλγία για ένα παρελθόν που δεν υπάρχει. Μην παραδοθείς σ' αυτό και πέσεις στην παγίδα... Άν γυρίσεις πίσω θα γίνεις στήλη άλατος...».

🔻«Είσαι εδώ για να μάθεις γιατί η ταινία έχει δύναμη... Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία χωρίς να τα καταφέρει να σε παγιδεύσει». 🔻«Το περιεχόμενο της ταινίας θα σου αποκρύψει το γεγονός ότι είναι απλά ένα άτεχνο remake  μιας ξεπερασμένης "πραγματικότητας" που ποτέ δεν σταμάτησε να εγκληματεί κατά των Ανθρώπων...».

🔻 Αυτό που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την πλάνη και την απάνθρωπη απάτη της μυθοπλασίας του matrix, είναι η ΜΕΛΕΤΗ και η ΕΡΕΥΝΑ πάνω στον τρόπο που λειτουργεί παγκόσμια και παράγει αποτελέσματα ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Ανθρώπων.

🔻 Τον τρόπο που λειτουργεί τον αποκαλύψαμε ΕΔΩ. Χρέος όλων είναι να τον ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ και να τον κάνουμε ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και ΕΠΙΒΟΛΗΣ - ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ των ατομικών μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Έτσι, έχετε πνευματικά ξεπεράσει το Matrix ακόμα;

Ο φιλήκοος των ξένων είναι...


 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ και ΕΔΩ

18 Μαΐ 2022

ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΙΟ"

⚠️Μέσα σε δέκα μήνες, το 2021, η θνητότητα και η νοσηρότητα από τον εμβολιασμό με τα εμβόλια του ΘΑΝΑΤΟΥ στους Αμερικανούς στρατιωτικούς, έφτασαν στο 1.100% και το 2022 στο 5.000%❗️


Πφάιζερ και Mοντέρνα, μέσα στα εμβόλιά τους έβαλαν HIV, δηλαδή ---> AIDS❗️και όλα αυτά, με σκοπό την απενεργοποίηση της ανοσίας των εμβολιασμένων και την ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ... Όσοι έκαναν και τις τρεις δόσεις πάσχουν από το προκαλούμενο απ’το εμβόλιο σύνδρομο αυτοάνοσης ανοσοανεπάρκειας = AIDS❗️

16 Μαΐ 2022

Γιατί ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, δίνει ιατρικές συμβουλές στην τηλεόραση σε εθνικό κύκλωμα ;

Ο Μπιλ Γκέιτς εμφανίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο CNN και είπε στο κοινό του Anderson Cooper ότι "οι άνθρωποι άνω των 50 ετών θα πρέπει πιθανώς να κάνουν ενισχυτικά εμβόλια Covid κάθε 6 μήνες μέχρι να βρούμε ένα καλύτερο εμβόλιο".


"Για τους ανθρώπους άνω των 50 ή 60 ετών, πιθανώς θα πρέπει να κάνουν ενισχυτικό εμβόλιο κάθε 6 μήνες μέχρι να βρούμε ακόμη καλύτερα εμβόλια", δήλωσε ο Bασίλης.

Ο Άντερσον Κούπερ έκανε στον Βασίλη μια συμπληρωματική ερώτηση σχετικά με τα "αναμνηστικά" ⚰️ εμβόλια, σαν να έπαιρνε συνέντευξη από έναν ειδικό της ιατρικής.

"Προσπαθούσα να το καταλάβω αυτό για τον εαυτό μου - υποθέτω ότι γνωρίζετε την απάντηση σε αυτό, οπότε θα σας ρωτήσω απλά, πότε θα κάνετε ξανά ενισχυμένο εμβόλιο;" ρώτησε ο Anderson Cooper τον Βασίλη.

Γιατί ο Άντερσον Κούπερ δεν ρωτάει τον δικό του γιατρό πότε πρέπει να κάνει άλλη μια αναμνηστική ένεση;

Ο Μπιλ Γκέιτς απάντησε στην ερώτηση σαν να είναι γιατρός: "Θα είναι ασφαλές κάθε έξι μήνες... μπορεί και να το κάνουν συντομότερο για άτομα άνω των 60 ή 70 ετών... οπότε είμαστε σε συνεχή εμβολιασμό για να παραμείνουμε απολύτως ασφαλείς". [πηγή]

Γιατί ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς,

📣 διαδώστε το προκειμένου να μαθευτεί

H ERT OPEN αναφέρεται στην αναδάσωση των καμένων ελάτων στην Βόρεια Εύβοια. Οι αρχές, όχι απλώς δεν πληρώνουν τους δασεργάτες, αλλά τους ζητούν υπέρογκα ποσά για εγγύηση προκειμένου να εργαστούν‼️

Ακούστε το απόσπασμα και ΔΙΑΔΩΣΤΕ το προκειμένου να μαθευτεί :
Πηγή

Μια παρανοϊκή μειοψηφία ακραίων, οδεύει αμέριμνη στο αιματοκύλισμα της χώρας

Η "ουκρανοποίηση" της Ελλάδος με εργαλειοποίηση των εξτρεμιστών - φανατικών ιδεολόγων του "δυτικισμού". Μια παρανοϊκή μειοψηφία ακραίων, οδεύει αμέριμνη στο αιματοκύλισμα της χώρας, χωρὶς να έχει καταλάβει ότι αποτελεί τους άχρηστους ηλίθιους που θα θυσιαστούν χωρὶς δεύτερη σκέψη στο νοσηρό γεωπολιτικό πόκερ μιας γερασμένης, καταρρέουσας ξένης χώρας με ηγεμονικό παραλήρημα...

Άποψη που αποτυπώνεται στην κινεζική εφημερίδα Global Times, αναφέροντας συγκεκριμένα: "Η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας και οι εξελίξεις γύρω από αυτήν αντιπροσωπεύουν την αρχή του τέλους της υπάρχουσας άδικης παγκόσμιας τάξης που κυριαρχείται από τις ΗΠΑ και τη Δύση. (καμπάλ) και αποτελούν προοίμιο για την εγκαθίδρυση μιας νέας διεθνούς τάξης".

" Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων, με τον κίνδυνο ενός ντόμινο να απειλεί να επηρεάσει μετά την Ουκρανία, τα Βαλκάνια και τη χώρα μας, η Ελλάδα στέκεται χωρίς δικές της γραμμές ανάσχεσης, μετατρεπόμενη σε δεδομένο βραχίονα της πολιτικής του ευρωατλαντισμού για την περιοχή. Στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας και ασφάλειας θυσιάζονται στο όνομα των συμμαχικών μας υποχρεώσεων, με το ΝΑΤΟ να βαφτίζεται ως η μόνη εφικτή «ομπρέλα ασφάλειας» όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για όλη την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή 🤡 ενέκρινε το προτεινόμενο πρόγραμμα πληρωμής του Πούτιν για το ρωσικό αέριο σε κλειστή συνεδρίαση.

Μαλώνουν οι Κασσάνδρες στα τηλεπαράθυρα για το "χρηματιστήριο ενέργειας". Αυτή την ηλιθιότητα την ξεκίνησε η Αγγλία, και έβαλε κατόπιν πονηρά την Πολωνία να είναι το παιδί για τα θελήματα μέσα στην Ε.Ε. Βλέπουμε τα αποτελέσματα των φωστήρων δυτικών "οικονομολόγων" τους...

Απὸ την άποψη διαθεσιμότητας, τεχνικής υποδομής και χρόνου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αντικατασταθεί το Ρωσικό πετρέλαιο στην Ε.Ε. κατὰ την απαίτηση των ΗΠΑπαραίων (οι οποίοι αγοράζουν βεβαίως Ρωσικό πετρέλαιο κανονικότατα για την πάρτη τους) και είναι γεγονός ότι τα σούργελα -πολιτικάντηδες και οι λοιπὲς κλίκες της Ευρωδιάλυσης δεν έχουν την παραμικρή ιδέα γι' αυτό.

Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους καμπόσους, είναι ανίκανοι κι αδαείς, καθοδηγούμενοι χαρτογιακάδες και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα απὸ δημόσια διοίκηση, υποδομές, ΔΕΚΟ καθὼς και απὸ κυβέρνηση, εξωτερική πολιτική, γεωπολιτική και διεθνή διπλωματία. Το μόνο πού ξέρουν είναι να κάνουν "δημόσιες σχέσεις" καταστρέφοντας τα ήδη υπάρχοντα που αποκτήθηκαν με το αίμα των λαών. ΝΑΙ ! Κάνατε ΟΛΟΙ σας λάθος! Και πληρώνουμε τη νύφη και όσοι από την αρχή γνωρίζαμε και προσπαθήσαμε να ειδοποιήσουμε το τι θα συμβεί με την φασιστική Ευρώπη της Βαβέλ των εγκάθετων ηλιθίων ...

Οι πολίτες έχουν ευθύνες για την κόλαση στην οποία έχει μπει η πατρίδα μας

Zητάει τώρα την ψήφο των «αριστερών», για να κάνει τη σταλινική «φιέστα» στο ανακαινισμένο —με κρατικά χρήματα— ιδιόκτητο «φτωχικό» στην Πλατεία Κουμουνδούρου!!! Ο διορισμένος «μούτσος» τής Μέρκελ θέλει να γίνει αυτοδύναμος «καπετάνιος» τού ΣΥΡΙΖΑ.


Έτσι είναι …Θέλει λαϊκή υποστήριξη ο προδότης τής Μακεδονίας …Η αναξιοκρατία θέλει κοινωνική υποστήριξη για να διαιωνιστεί …Οι φαύλοι και οι άχρηστοι θέλουν χειροκροτητές, για να εξασφαλίσουν το «άλλοθι» της καταστροφικής τους παρουσίας …Θέλουν τζάμπα «συνενόχους» οι προδότες. Περί αυτού πρόκειται …Ανακαίνιση κάνει το πολιτικό σύστημα που πρόδωσε τον Ελληνισμό και την πατρίδα. ΟΛΑ τα γνωστά κόμματα θα κάνουν το ίδιο. Οι ανακαινίσεις έχουν "αυξημένες" απαιτήσεις :


Το ανακαινισμένο «μαγαζί» έχει ανάγκη από «πελάτες», για να φαίνεται «λαμπερός» ο ιδιοκτήτης του …κι αυτοί πρέπει ν’ αναζητηθούν ανάμεσα στα ΚΟΡΟΪΔΑ !!!...

…ΚΟΡΟΪΔΑ, που θα τρέξουν με την ψήφο τους να νομιμοποιήσουν τους «εκλεκτούς» των «διευθυντηρίων» …ΚΟΡΟΪΔΑ, που με τη συμμετοχή τους σε μια άνευ ουσίας «δημοκρατική» διαδικασία θα δώσουν δημοκρατική «εικόνα» σε φασιστικές πρακτικές. Το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ, ακολούθησε η ΝΔ και τώρα κι ο ΣΥΡΙΖΑ …Ακριβώς με τη σειρά που υπέγραψαν τα Μνημόνια …

15 Μαΐ 2022

Ολοκληρώθηκε το 2ο παγκόσμιο συνέδριο για τον ψευτο-ιό.

Η συνεδρίαση ήταν 5 ωρών. Για να μην χάνετε το χρόνο σας άδικα, ορίστε μια συμπτυγμένη περίληψη με όλο το ζουμί σε ένα μόλις λεπτό [π] :


Υπάρχουν μόνο δύο ειδών κάστες. Πολιτικοί και Πολίτες. Κυβερνώντες και Υπήκοοι. Ο εχθρός είναι Κ Ο Ι Ν Ο Σ. Όταν πολεμάμε ο ένας τον άλλο αυτοί γίνονται δυνατότεροι.


Όταν το καταλάβουμε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...

💣 Η δύναμη της κοινότητας και τα αναφαίρετα δικαιώματα