20 Ιαν 2021

ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖ@ Μ@@@ΝΤΕΝ ...

Σήμερα 20 Ιανουαρίου θα γίνει η ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του 2020. Πολλοί θα το πιστέψουν διότι θα το δουν στην τηλεόραση.

Θα παίξει πολύ δράμα επειδή είναι αναγκαίο για τους Νορμις οι οποίοι ακόμα βρίσκονται σε ύπνωση.

Είναι ένα δράμα με πολλές συναρπαστικές σκηνές και το οποίο θα τραβήξει μέχρι και τον Μάρτιο 2021.

Χρειάζεται να θυμάστε ότι για να καταλάβουν οι υπνωτισμένοι Νορμις τι γίνεται στην πραγματικότητα και έξω από το κουτί που τους κρατά σε ύπνωση χρόνια τώρα, θα πρέπει να παίξουν σκηνές δράματος στο έργο. Είναι ο τρόπος για να καταφέρουν να ξεφύγουν από το πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού και την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί.

Θα περάσουμε μέσα από τα σκοτεινά τοπία μέχρι τον Μάρτιο 2021, ώστε να δούμε το φως. Κάποιοι έχουν την δυνατότητα να το κατανοήσουν και κάποιοι άλλοι όχι άσχετα αν τόσο καιρό ακολουθούσαν και πίστεψαν στην νίκη του Τράμπ.

Όταν θα τους δείξουν την ορκωμοσία του Μπ@@@τεν , η οποία μπορεί να είναι έτοιμη σε βίντεο κιόλας ή να θελήσουν να την κάνουν πραγματικά μέσα στο Καπιτώλιο, θα κλονιστεί η πίστη τους. Μα είναι ποτέ δυνατόν ένας τύπος με τόσα σοβαρά εγκλήματα να γίνει αποδεκτός ως πρόεδρος; Αυτό το έργο δεν είναι για όλους αλλά μόνο για όσους είναι έτοιμοι.

Ο στρατός έχει τον έλεγχο των Η.Π.Α αυτή την στιγμή μέχρι που να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να

Τρείς πόλεις-κράτη κυβερνούν τον κόσμο: Η DC είναι κυρίαρχη οντότητα. (Τώρα περιβάλλεται από αμερικανικές δυνάμεις...) Βατικανό = Θρησκεία Λονδίνο = Οικονομικά / Νόμος. Περιφέρεια της Κολούμπια (D.C.) = Στρατός. Είναι κυρίαρχες οντότητες που δεν ανήκουν σε καμία χώρα ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ "THE UNITED STATES OF AMERICA S.A. - ΔΗΛΑΔΗ: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ Α.Ε. - ΣΕ "REPUBLIC OF THE UNITED STATES."

Όταν λήγουν τα συμβόλαια αυτών που σε φοβερίζουν ...


Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ "BRETTON WOODS" ΡΥΘΜΙΖΕΙ ... ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ... ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ CABAL ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ "ARTEMIS ACCORDS"!! ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, Ο SLEEPY JOE ΦΥΣΙΚΑ ...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ

🦎🦎🦎🦎🦎🦎🦎🦎🦎 ... ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣΟΛΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ΤΟ  ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΕΝ ΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 

...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣEI ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ...

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΗΜΙΘΕΟΙ ... ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ... ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΦΩΤΟΣ ( ΨΥΧΕΣ ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ... ΘΝΗΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΤΑΙ ( ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ) ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ : ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ : ΕΔΩ και ΕΔΩ

TOY GUANTANAMO ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ... ΤΟΥΣ "ILLUMINATI" ...


Κλείσιμο αποψινής ομιλίας Trump : «Τώρα καθώς ετοιμάζομαι να παραδώσω την εξουσία σε μια ν έ α δ ι ο ί κ η σ η , θέλω να ξέρετε ότι το κ ί ν η μ α που δημιουργήσαμε TΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ» ⚡️19 Ιαν 2021

Lin Wood: «Τα ΜΜΕ λένε ψέμματα, τις εκλογές τις έχει κερδίσει ο Τράμπ, μείνετε σπίτι και να έχετε τροφή και νερό για 10 έως 14 ημέρες μέχρι να καθαριστεί το χάος - Είμαστε σε πόλεμο με τη Κίνα» (Video)

«Η Κίνα έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της Αμερικής με ένα βιολογικό όπλο και εμπλέχθηκε στις εκλογές»

«Μείνετε σπίτι, μείνετε εκτός δρόμου και μείνετε εκτός αγώνα, ο στρατός μας είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ο Τζο Μπαίντεν δεν κέρδισε αυτές τις εκλογές»

Αυτή η συνέντευξη που θα ακούσετε στο παρακάτω video, πραγματοποιήθηκε στις 18/1/21 και βεβαίως δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς έχουμε να κάνουμε με 2 εντελώς αντίθετες πραγματικότητες εν εξελίξει. Από τη μια πλευρά οι προετοιμασίες για την...ορκωμοσία του Μπάιντεν....και από την άλλη τέτοιες συνεντεύξεις από ανθρώπους που μόνο τυχαίοι δεν είναι, οι οποίες μας δίνουν την εντύπωση ότι ο Τράμπ ίσως συνεχίσει να είναι Πρόεδρος....

Ο Δικηγόρος Lin Wood, που βρίσκεται στη Νομική ομάδα του Προέδρου Τραμπ, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην εκπομπή “Patriotically Correct Radio”. Τόνισε στη συνέντευξη ότι τα ΜΜΕ λένε ψέμματα και ότι τις εκλογές τις έχει κερδίσει ο Τράμπ.

Ο Lin Wood, δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος, ένας παραληρηματικός τύπος του διαδικτύου, που συνωμοσιολογεί ή λέει ό,τι του έρθει στο κεφάλι.  Θεωρείται, ένας από τους σπουδαιότερους νομικούς στην Αμερική και αυτά που ισχυρίστηκε στην εκπομπή, δεν μπορούν να αφήνουν αδιάφορο κανέναν. Η μάχη, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει αγριέψει για τα καλά στις ΗΠΑ.

Ο Lin Wood συμβουλεύει τους ανθρώπους στο παρακάτω video να έχουν τροφή και νερό για 10 έως 14

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α Υ Ρ Ι Α Ν Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ


ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ……..ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ……..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ……ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΛΙΓΩΝ “ΑΝΘΡΩΠΩΝ” ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑ 90%……….


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΧΘΗΡΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ……

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΗΛΕΓΧΑΝ;;;;; ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ……ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ…..ΕΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑΝ, ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ……….

ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ……ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ……..ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…..ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ….ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ………….ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ………ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ….ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……..


ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,

Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό Φλίν στο Telegram Telegram

Λουκάς 12: 2-3 «Έρχεται η ώρα που όλα όσα έχουν καλυφθεί θα αποκαλυφθούν και όλα όσα είναι μυστικά θα γνωστοποιηθούν σε όλους. Ό, τι έχετε πει στο σκοτάδι θα ακουστεί στο φως, και αυτό που ψιθυρίσατε πίσω από κλειστές πόρτες θα φωνάξει από τα σπίτια για να το ακούσουν όλοι » ...18 Ιαν 2021

ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΣΑΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 26/11/2013 ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 12η ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ( ΣΑΤΑΝΑΣ ) ΓΙΑΧΟΝ ΧΕΒΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΤΗΣ 7ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ 12ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ... Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΟΝ ΧΕΒΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΩΠΟΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

...ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ 3,4 ΚΑΙ 5 ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ... ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ( ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ), ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ( ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ )

ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ( ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΜΠ ) ... ΣΤΗΝ 4η ΚΑΙ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ Η 8η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ...

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΝΟΜΟΣ Ν.Ε.S.A.R.A - G.E.S.A.R.A. Οι 19 διατάξεις του νόμου


Στη διαρκεια της τελευταίας δεκαετίας το 20ου αιώνα ανέκυψε το ζήτημα του νόμου N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act). Πρόκειται για μιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία θεσπίσθηκε από τις ΗΠΑ, κάτω από την επίδραση μιάς σειράς νομικο-κοινωνικών συγκυριών της αγροτικής αμερικανικής κοινωνίας.

H μακρινή απαρχή της υπόθεσης αυτής πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες του 1970 και του 1980,σε μια περίοδο κατά την οποία είχε ξεσπάσει μια δραματική κοινωνική κρίση στον αγροτικό πληθυσμό των ΗΠΑ, εξ αιτίας αποπληρωμής τραπεζικών δανείων από μεγάλο πλήθος αγροτικών οικογενειών και των επακόλουθων γενικευμένων κατασχέσεων γεωργικών εκτάσεων από τις τράπεζες.

Οι αγρότες οργανώθηκαν και κάνοντας χρήση υφισταμένων νομικών μέτρων, εκινήθηκαν κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και των τραπεζών. Οι νομικές αυτές διαδικασίες και η εκδίκαση των αγροτικών αγωγών είχαν σαν αποτέλεσμα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να απαιτήσει μείζονες κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις ταυτόχρονα με την καταβολή των αποζημιώσεων προς τους ενάγοντες αγρότες. Η απόφαση αυτή για την απάτη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης είναι μέρος της βασικής νομικής σύλληψης του νόμου NESARA.

Όμως το Ανώτατο Δικαστήριο όρισε να παραμείνουν μυστικές οι διεργασίες, ώσπου οι κυβερνητικές και τραπεζικές μεταρρυθμίσεις θα ήσαν έτοιμες για δημοσιοποίηση και τα κεφάλαια των κτηματικών αποζημιώσεων θα ήσαν διαθέσιμα για καταβολή. Για την τήρηση της μυστικότητας είχε ορισθεί ποινή θανάτου για όποιον θα άνοιγε δημόσια συζήτηση για τον νόμο, πριν την επίσημη εξαγγελία του.

Όλες οι διατάξεις του νόμου ψηφίστηκαν από το Κογκρέσο των ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου του 2000.

ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

1 ) ΚΡΟΝΟΣ ... ΜΕΓΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

2 ) ΓΙΑΧΒΕ (ΓΙΑΧΟΝ ΧΕΒΕ Η ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ 7ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ 3 ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΩΑΝΕΘΑΝΙΣΜΟΣ) ... ΜΕΓΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

3 ) ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΟΤΟΥΣ (ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ)

Α) ΓΗΙΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ : ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΘΥΡΩΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ :
1) ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Δ, 7ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.

2) ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Β, ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΒΟΩΤΗ.

3) ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Ο, 3ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΥ Β ΟΦΕΩΣ ( ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ)

4) ΓΗΙΝΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ...: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ( ΟΠΩΣ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΤΕ ΒΕΡΕ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΔΡΑΚΟΣ Legasy...)

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ :

ΤΟ ΣΟΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ...

Ανάστροφο Έψιλον κλειστό σχηματίζει Ρο
ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚAΜΠAΛ :

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ


ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ... ΕΠΕΣΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ...

ΤΙ ΕΜΕΝΕ ;; ... Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ... KAI ΟΙ Q ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΌΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕ ...

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ Q ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΛΩΧ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ... ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ... ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ Q ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ TN ΑT & Τ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ.


ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ... ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

AΠΕΛΕΥΘEΡΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡIΟΥ ...

Κατατέθηκε στο δικαστήριο της Νεβάδα η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης με άμεσες κατηγορίες εναντίον Σόρος, Κλίντον, Μπους, Τσεινι, Μπρέναν, Ροκφέλερ, Πρίγκηπα Μπαντάρ κ.άΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΔΩ

Το 2021 είναι η χρονιά που η α ν θ ρ ω π ό τ η τ α πρόκειται να ζήσει τις μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν ποτέ ... Σύντομα ο κόσμος θα μάθει την Αλήθεια ... Λευτεριά σε όλo τον πλανήτη!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ... ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :