25 Οκτ 2020

Τα Κίτρινα Γιλέκα κατέβασαν τη νεοσβάστικα, την ευρωπαϊκή αστερόεσσα του Δ Ράιχ μπροστά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες


Τα Κίτρινα Γιλέκα κατέβασαν τη νεοσβάστικα, την ευρωπαϊκή αστερόεσσα του Δ Ράιχ μπροστά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες ως αντίδραση στην απόφαση της 16ης Οκτωβρίου 2020, η οποία αυξάνει το χρέος κατά 750 δισεκατομμύρια ευρώ για να υποδουλώσει περαιτέρω τους λαούς.

Το καταστροφικό μερικό ή γενικό lockdown σκοτώνει τις μικρές οικονομίες και θα βαθύνει το χρέος.


Οι Ευρωπαίοι ηγετίσκοι στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου συναποφάσισαν. Το πακέτο τόνωσης των 750 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο συμφώνησαν οι 27 στις 21 Ιουλίου, διαμορφώνεται.

Ένα σχέδιο αποκατάστασης που δημιουργήθηκε σχετικά με ένα κοινό χρέος των 27 και την καταβολή επιδοτήσεων προς τις χώρες που αποδυναμώθηκαν περισσότερο από την κρίση λόγω του SARS-CoV-2. Αν και οι καταστροφικές συνέπειες του lockdown που επέφερε ημι-σταμάτημα της παγκόσμιας οικονομίας την άνοιξη είναι όλο και πιο ορατές παρά ταύτα οι κυβερνήσεις ήδη μπλοκάρουν την οικονομία προφασιζόμενες β' κύμα αντικαθιστώντας για ευνόητους πλην ενδεικτικούς λόγους την ρητορική της νεκροστατιστικής με αυτή της κρουσματοστατιστικής (η συντριπτική πλειοψηφία αφορά ασυμπτωματικούς φορείς) γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα τη δραστική ύφεση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19.

Από την άλλη μπαλώνουν με υπέρογκα χρέη τις μαύρες τρύπες που οι ίδιοι δημιουργούν στην παγκόσμια οικονομία με το παρόν σχέδιο αποκατάστασης , διάσωσης που σαδιστικά αποκαλούν next generation την ώρα που ακριβώς υποθηκεύουν το μέλλον όχι μιας αλλά όλων των επόμενων γενιών….

H Δημοκρατία των Βρυξελλών στρατιωτικός νόμος ,απαγόρευση κυκλοφορίας …..και ιντλιμπιοποίηση της εκπαίδευσης…Καθώς η ανάλυση των τηλεφωνικών επαφών του τρομοκράτη αποκεφαλιστή A. Anzorov αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις κι επαφές με 2 άτομα που ταυτοποιήθηκαν κοντά στο Idlib, εκ των οποίων ένα ρωσόφωνο. Ο αποκεφαλισμός του Samuel Paty δείχνει Ιντλίμπ τούρκικο προτεκτοράτο γιάφκα τζιχαντιστών….Κάνουν τόσα πολλά για την ασφάλεια μας παίρνουν και ξαναπαίρνουν μέτρα αλλά τα κεφάλια πέφτουν σαν τ΄αστέρια της σημαιούλας της ΕΕ….Καλώς ήρθατε στο Lockdownistan.

dimpenews