13 Οκτ 2020

Νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού ο Θάνος Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ !!

Διαβουλεύσεις Μητσοτάκη με Ροζάκη, και την ηγεσία του ΕΛΙΑΜΕΠ

Καθήκοντα συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού αναλαμβάνει, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Θάνος Ντόκος, αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας από τον Οκτώβριο του 2019.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «άμεση προτεραιότητα του κ. Ντόκου και του γραφείου Εθνικής Ασφάλειας είναι η ολοκλήρωση της στρατηγικής εθνικής ασφάλειας και της θεσμοθέτησης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας».

Να θυμίσουμε ότι ο Θάνος Ντόκος προέρχεται από το ΕΛΙΑΜΕΠ, του οποίου διαρκής σταθερά είναι η περίφημη «στρατηγική του κατευνασμού» απέναντι στην Άγκυρα! Επίσης έχει μιλήσει ανοικτά για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία και όχι πολύ καιρό πριν.

Μόλις τον Φεβρουάριο, μιλώντας σε κυπριακή εφημερίδα ανέφερε το ενδεχόμενο συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, αλλά μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, διευκρίνισε ότι εξέφραζε προσωπικές απόψεις.

Την ώρα που η Τουρκία προκαλεί και απειλεί ασυστόλως, την ώρα που το Oruc Reis κοντεύει να… δέσει στο λιμάνι του Καστελλόριζου, την ώρα που σε στεριά και θάλασσα στην Κύπρο παραβιάζεται κάθε έννοια δικαίου από τους Τούρκους εισβολείς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να αναβαθμίσει τον Θάνο Ντόκο.

Τι θέλει να μας πει ο Πρωθυπουργός με την κίνηση αυτή;

Πηγή



Το "δημιουργημα" του Σορος, της "μαριονετας" των Ροτσιλντ στα Βαλκανια, που λειτουργει σαν Δουρειος Ιππος διαλυσης της Ελλαδος.


"Αποστολή του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι να προσφέρει βήμα για δημόσιο και πολιτικό διάλογο σε θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και διεθνών σχέσεων και να διεξάγει επιστημονικές έρευνες που συμβάλλουν σε μια πληρέστερη και τεκμηριωμένη γνώση του ευρωπαϊκού και διεθνούς περιβάλλοντος.", βεβαια παντα με βάση τα συμφέροντα του Σιωνισμού... "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"..!

Χαμός με μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ στον ΣΚΑΪ – Μας προετοιμάζουν για νέα Ίμια στο Καστελλόριζο – ΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΓΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ. Συνεκμετάλλευση συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι ρουφιάνοι των ΣΗΜΙΤΗ/ΕΛΙΑΜΕΠ

Η τελευταία φορά που το ΕΛΙΑΜΕΠ εμπλεκόταν με Ελληνική Κυβέρνηση, καταλήξαμε στα Ίμια, στο γκριζάρισμα του Αιγαίου με την συμφωνία της Μαδρίτης που αναγνώριζε συμφέροντα της Τουρκίας στο ελληνικό πέλαγος, στους S-300, στην παράδοση του Οτσαλάν, την πολιτική των σεισμών και το σχέδιο Ανάν…

Στην κυβέρνηση… Σημίτη του 2020, αλλά με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη βγήκε και πάλι στην γύρα η υποχωρητική πολιτική του ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως για παράδειγμα ότι το Καστελλόριζο δεν έχει ΑΟΖ..


Αυτά είπε "έλληνας" ... 'Δρ.' διεθνολόγος ,ρουφιάνος του ΕΛΙΑΜΕΠ,της Μέρκελ καί του ισλαμοφασίστα κολλητού της, σε τουρκικό λόμπι (vid) «Άδειασμα» στις πάγιες εθνικές θέσεις της Ελλάδας...



Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκες./κεφαλίδα:Α.Τ.



Με την πρώην Επίτροπο και Υπουργό και Πρόεδρο
του "Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα"...