23 Νοε 2020

Τέτοιες είναι οι εντολές εκ Βρυξελλών Κε Κοττάκη ...



Δεν με θλίβει τόσο το λείψανο της Ελλάδας που πεθαίνει… Όσο με τρομάζει το έκτρωμα της Ελλάδας που γεννιέται…


Έχετε γεμίσει τις τηλεοράσεις πούστηδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες, εξειδικευμένους έκφυλους, τους πριμοδοτείτε, τους προπαγανδίζετε, τους προβάλλετε ώστε να έχουν τις υψηλότερες ακροαματικότητες και τηλεθεάσεις και τους στέλνετε επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε κάθε ελληνικό σπιτικό, να σαπίσουν την ελληνική οικογένεια!

Να την σαπίσουν όχι μόνον με το αισχρό θέαμα, αλλά κυρίως με το δολοφονικό ακρόαμα, μ’ αυτά που ξερνάνε συνεχώς οι πουσταράδες του κερατά, τα ξενικά, τα παραμορφωτικά, τα διαβρωτικά, τα διαλυτικά της ελληνικής γλώσσας.

Γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΝΟΧΛΕΙ και “ΠΟΝΑΕΙ” αυτούς που δίνουν εντολές από τις Βρυξέλλες, γιατί όσο αυτή η γλώσσα αντέχει, ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Έρχονται οι εντολές από ειδικούς διαύλους, γίνονται θάνατος και το γνωρίζετε, αλλά δεν το σταματάτε, γιατί οι αφέντες των Βρυξελλών, σας κρατάνε στη εξουσία κι εσάς και τους προηγούμενους ομοίους σας εναλλάξ, διατηρούντες και προσέχοντες όλους σας, ως κόρην οφθαλμού.

Γνωρίζετε καλά, ότι η σήψη, ο εκφυλισμός, η κτηνωδία που διοχετεύονται συνεχώς μέσα στη ελληνική οικογένεια, τα όσα ακούγονται στις πορνοταινίες των οποίων επίσης το εμπόριο σκανδαλωδώς διευκολύνετε, όλα αυτά, αποτελούν τον προθάλαμο ψυχολογικής προετοιμασίας, ηθικής υποβάθμισης των νέων για να πάρουν τον δρόμο προς τον λευκό θάνατο!

Γνωρίζετε πως αυτή η έκπτωση του ήθους,