10 Οκτ 2020

Δεν με θλίβει τόσο το λείψανο της Ελλάδας που πεθαίνει… Όσο με τρομάζει το έκτρωμα της Ελλάδας που γεννιέται…



Έχετε γεμίσει τις τηλεοράσεις πούστηδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες, εξειδικευμένους έκφυλους, τους πριμοδοτείτε, τους προπαγανδίζετε, τους προβάλλετε ώστε να έχουν τις υψηλότερες ακροαματικότητες και τηλεθεάσεις και τους στέλνετε επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε κάθε ελληνικό σπιτικό, να σαπίσουν την ελληνική οικογένεια!

Να την σαπίσουν όχι μόνον με το αισχρό θέαμα, αλλά κυρίως με το δολοφονικό ακρόαμα, μ’ αυτά που ξερνάνε συνεχώς οι πουσταράδες του κερατά, τα ξενικά, τα παραμορφωτικά, τα διαβρωτικά, τα διαλυτικά της ελληνικής γλώσσας.

Γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΝΟΧΛΕΙ και “ΠΟΝΑΕΙ” αυτούς που δίνουν εντολές από τις Βρυξέλλες, γιατί όσο αυτή η γλώσσα αντέχει, ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Έρχονται οι εντολές από ειδικούς διαύλους, γίνονται θάνατος και το γνωρίζετε, αλλά δεν το σταματάτε, γιατί οι αφέντες των Βρυξελλών, σας κρατάνε στη εξουσία κι εσάς και τους προηγούμενους ομοίους σας εναλλάξ, διατηρούντες και προσέχοντες όλους σας, ως κόρην οφθαλμού.

Γνωρίζετε καλά, ότι η σήψη, ο εκφυλισμός, η κτηνωδία που διοχετεύονται συνεχώς μέσα στη ελληνική οικογένεια, τα όσα ακούγονται στις πορνοταινίες των οποίων επίσης το εμπόριο σκανδαλωδώς διευκολύνετε, όλα αυτά, αποτελούν τον προθάλαμο ψυχολογικής προετοιμασίας, ηθικής υποβάθμισης των νέων για να πάρουν τον δρόμο προς τον λευκό θάνατο!

Γνωρίζετε πως αυτή η έκπτωση του ήθους, ο ευτελισμός της σάρκας, ιδίως όμως και κυρίως όσα με τρόπο διαβολικό περνάνε μέσα από τον λόγο της πορνοταινίας και της τηλεοπτικής εκπομπής των προσφιλών σας πουσταράδων, για να φτάσουν στ’ αυτιά των νέων, είναι τα ερεθίσματα που θα στείλουν τα παιδιά μας στην ηρωίνη!

Τα γνωρίζετε καλά όλα αυτά και μην προσποιείσθε άγνοια και ασχετοσύνη!

Είστε ισόβαθμα ένοχοι με τους εμπόρους πορνοταινιών, με τους παραγωγούς πουστοεκπομπών, με τους προαγωγούς τηλεοπτικού κιναιδισμού, με τους εμπόρους ναρκωτικών, γιατί κι αυτό το ξέρετε, ότι σε πλείστες όσες πορνοταινίες προβάλλονται εικόνες που δείχνουν πέρα από την ερωτική έκσταση, πρίν ή μετά την ερωτική πράξη, τη χρήση ναρκωτικών, για να τονίσουν ότι αυτές οι δύο απολαύσεις συμβαδίζουν στην αποκορύφωση της ηδονής.

Και οι νέοι, πέφτουν με τα μούτρα στην πρέζα.

Κι εσείς, προσποιείστε τους ανίδεους!

Τέτοιες είναι οι εντολές των Βρυξελλών.

Αν πράγματι δηλώνετε άγνοια, είστε ακόμη πιο επικίνδυνοι, καθότι τελείως άχρηστοι.

Τέτοιες είναι οι εντολές εκ Βρυξελλών.

ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

Ο μισός, μαντρωμένος στη θανατερή χαβούζα της Αττικής, με την Νεολαία του να σπαράζει κρεμασμένη από τις σύριγγες της ηρωίνης, η Θράκη και τα Νησιά έρημα, η Μακεδονία σε μαρασμό, η Ελλάδα στη σημερινή της κρατική διαμόρφωση δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, η Γερμανία, το λυσσασμένο λυκόσκυλο του ανθελληνισμού, θέλει να επαναφέρει την Τουρκία κυρίαρχη δύναμη στα Βαλκάνια, αλλά αυτό το “έργο”, δεν είναι δυνατόν να κατορθωθεί, αν η Ελλάδα δεν διαλυθεί, αν δεν περιοριστεί στο νοτιά, αν η Νεολαία της δεν σαπίσει.

Κι εσείς, οι προγραμματιστές της σαπίλας, τα γνωρίζετε όλα αυτά, αλλά ξύνετε τ’ αρχίδια σας.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.”

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ