1 Μαΐ 2021

Ανθρώπινα δικαιώματα για τα π α ι δ ι ά : Σώζοντας τα π α ι δ ι ά από τις καταχρήσεις των μέτρων κατά του COVID. Ανοιχτή επιστολή προς τον Dr. Nils Melzer, Ελβετό πρόεδρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ακαδημία της Γενεύης

La teoria del "Grande Reset Globale". L'accusa: il ...

Του Peter Koenig. Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε θέματα νερού και περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Αρθρογραφεί τακτικά σε διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του βιβλίου Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed- και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020)

Αγαπητέ Dr. Melzer,

Ως ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για τα βασανιστήρια, η εντολή σας περιλαμβάνει τρεις κύριες δραστηριότητες:

1) τη διαβίβαση επειγουσών εκκλήσεων προς τα κράτη όσον αφορά άτομα που φέρονται να κινδυνεύουν από βασανιστήρια, καθώς και ανακοινώσεις σχετικά με προηγούμενες φερόμενες περιπτώσεις βασανιστηρίων,

2) τη διενέργεια διερευνητικών επισκέψεων σε χώρες- και

3) την υποβολή ετήσιων εκθέσεων σχετικά με τις δραστηριότητες, την εντολή και τις μεθόδους εργασίας στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τη Γενική Συνέλευση.

Δείτε εδώ για την πλήρη περιγραφή των καθηκόντων σας.

Dr. Melzer, η πρώτη σας εντολή ως Ειδικός Εισηγητής για τα βασανιστήρια είναι να απευθύνει επείγουσα έκκληση στα κράτη και τα έθνη όσον αφορά τα άτομα που κινδυνεύουν από βασανιστήρια και σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση. Αυτή είναι η περίπτωση των παιδιών, που αναγκάζονται να φορούν μάσκες μεταξύ άλλων και στην τάξη, φυσική απομάκρυνση, καθώς και κατ’ οίκον διδασκαλία, χωρίς επαφή με τους φίλους και τους συναδέλφους τους, και αναγκάζονται να υποβάλλονται επανειλημμένα σε τεστ στα σχολεία με το οδυνηρό τεστ RT-PCT (RT-PCT = αντίστροφη μεταγραφή της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης). Χαρακτηριστικό παράδειγμα – αν και όχι αποκλειστικό – είναι η Ελβετία, όπου οι αρχές των καντονιών υποχρεώνουν τα σχολεία να εξετάζουν περιοδικά τα παιδιά από το νηπιαγωγείο μέχρι και το προ-κολλεγιακό επίπεδο.

Η χρήση μάσκας στα παιδιά (όπως και στους ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας) προκαλεί χρόνιους πονοκεφάλους και κόπωση, επειδή το αίμα και ο εγκέφαλος λαμβάνουν ανεπαρκές οξυγόνο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμες βλάβες, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας μνήμης. Τα παιδιά υφίστανται ψυχολογικά τραύματα. Τα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονιών αυξάνονται εκθετικά.

Ταυτόχρονα, τα παιδιά εξαναγκάζονται όλο και περισσότερο μέσω των δασκάλων και των κοινοτικών αρχών να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, παρόλο που τα “εμβόλια” τύπου mRNA, σχεδόν τα μόνα λεγόμενα εμβόλια που είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, δεν θεωρούνται επίσημα ως “εμβόλια” από το CDC, αλλά “πειραματικές γονιδιακές θεραπείες”, δηλαδή κυρίως οι ενέσεις COVAX της Pfizer, της Moderna, της AstraZeneca, της Johnson and Johnson και μια σειρά άλλων υποστηριζόμενων από την GAVI, ή τα λεγόμενα εμβόλια.

Αυτά τα λεγόμενα εμβόλια – ή μάλλον οι πειραματικοί εμβολιασμοί γονιδιακών θεραπειών – είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνα, βλ. επιστολή των Γιατρών για την ηθική του Covid προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) και ενέχουν ιδιαίτερους μακροπρόθεσμους κινδύνους για τα παιδιά.

Dr. Melzer, αυτή είναι μια Επείγουσα Έκκληση – για να σωθούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των παιδιών σε όλο τον κόσμο από τα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα ενάντια στον covid που εφαρμόζονται σε αυτά, συμπεριλαμβανομένων των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων, μέτρα που δεν έχουν τίποτα, μα απολύτως τίποτα να κάνουν με την προστασία της υγείας, αλλά τα πάντα με την καταπίεση προς τη μακροχρόνια δουλεία, και ναι, μια συστηματική και μαζική αποπληθυσμοποίηση.

Πρόσφατα είπατε σωστά και σοφά: “Δυστυχώς, σήμερα, τα βασανιστήρια παραμένουν ένα πολύ πραγματικό μέρος των καταστάσεων σύγκρουσης και βίας”. Αυτό που πολλές από τις 193 κυβερνήσεις μέλη του ΟΗΕ αναγκάζουν τα παιδιά τους να περάσουν είναι μια μορφή βασανιστηρίων, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους – δείτε και πάλι την έκθεση των Γιατρών για την Ηθική του Covid.

Αναφέρατε επίσης ότι δεν είστε σε θέση να :

“να σώσετε τον κόσμο μόνος σας ως Ειδικός Εισηγητής, ….. ότι υπάρχουν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι φορείς – οργανώσεις, ΜΚΟ, οργανισμοί του ΟΗΕ και μεμονωμένοι εμπειρογνώμονες – οι οποίοι εργάζονται επί δεκαετίες σε θέματα βασανιστηρίων. [Ωστόσο], η ανεξαρτησία ενός Ειδικού Εισηγητή σημαίνει ότι μπορώ να μαζέψω θέματα που έχουν παραμείνει κάτω από το ραντάρ της διεθνούς κοινότητας, να τα φέρω στο τραπέζι και να προσπαθήσω να προωθήσω τη συνεργασία”.

Αγαπητέ Dr. Melzer, αυτό που περιέγραψα προηγουμένως ως σκληρές και απάνθρωπες πράξεις κατά των παιδιών, που μοιάζουν με βασανιστήρια, είναι ένα από τα θέματα που αναφέρατε. Ως εκ τούτου, η προσπάθειά μου σήμερα – η έκκλησή μου προς εσάς, ως εκπρόσωπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα – είναι να ασχοληθείτε, παρακαλώ, με το θέμα των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με βάση το Covid στον παγκόσμιο πληθυσμό, αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά.

Αυτό που κάνουν τα παράλογα μέτρα ενάντια στον Covid είναι παγκόσμιο έγκλημα, αλλά αυτό που κάνουν στα παιδιά είναι πέρα από έγκλημα- είναι εντελώς ανήθικο, καταστροφικό για τα ανίσχυρα παιδιά μας και για το μέλλον αυτών των παιδιών, καθώς και για την κοινωνία στο σύνολό της, καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον των κοινωνιών μας. Και το χειρότερο απ’ όλα, τα μέτρα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την προστασία της υγείας – μα απολύτως καμία. Είναι σκέτη τυραννία για τον έλεγχο.

Παιδιά πίσω από μάσκες, κοινωνική αποστασιοποίηση, κλειδωμένα, απομακρυσμένη εκπαίδευση – στερημένα από το να συναντούν, να μιλούν και να παίζουν με τους συνομηλίκους τους, τους φίλους τους. Αντιθέτως, με το να τα φοβίζουν χάνουν την προσωπικότητά τους, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους – και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο ένα σωματικό πρόβλημα υγείας, αλλά και ένα ψυχολογικό πρόβλημα υγείας, το οποίο με την πάροδο του χρόνου έχει ανείπωτες, αμέτρητες παράπλευρες απώλειες, συμπεριλαμβανομένης της απόλυτης υποταγής για τα σημερινά παιδιά.

Τα παιδιά μας είναι ευάλωτα – είναι το μέλλον μας.

Πρέπει τα Ανθρώπινα Δικαιώματά τους να υπερασπιστούν.

Αγαπητέ Dr. Melzer – παρακαλώ μιλήστε γι’ αυτά, στον ΟΗΕ, στη UNICEF, μπροστά στις 193 κυβερνήσεις μέλη του ΟΗΕ, οι οποίες ακολουθούν όλες λίγο πολύ την ίδια παράλογη covid-αφήγηση, την ίδια covid-καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – και ιδιαίτερα την ίδια καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των παιδιών.

Σας ευχαριστώ.

ΠΗΓΗ - ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΩΤΟ : Α.Τ.