21 Σεπ 2021

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τα προλάβουν...



Έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι (7 Μαρτίου) μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet, μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορoϊδοϊού, είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές, είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί.

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ερευνητική προσπάθεια έχουν διαδραματίσει οι έλληνες ερευνητές:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
  2. ΚΩΣΤΑΚΗ
  3. ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ
  4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  5. ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Πολλοί από αυτούς συμμετέχουν ενεργά στη διαχείριση της "πανδημίας" ενός ιού, στην κατασκευή του οποίου φαίνεται να συνέβαλαν!!!

👉Τι είδους συνεργασία είχε η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan;;


Περισσότερα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 26 από τους 27 επιστήμονες του Lancet που κατέρριψαν τη θεωρία ότι το Covid διέρρευσε από κινεζικό εργαστήριο έχουν δεσμούς με ερευνητές της Wuhan

Υπενθυμίζουμε ότι όταν προ έτους ο Νομπελίστας Μοντανιέ είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο της εργαστηριακής κατασκευής του ιού, πληθώρα επιστημόνων (μεταξύ των οποίων και έλληνες ειδικοί) είχαν προστρέξει να αμφισβητήσουν τον Νομπελίστα.

Χαρακτηριστική είναι η ανοιχτή επιστολή του Σ. Αντωναράκη προς τον Μοντανιέ με τίτλο "Ο νέος κορωνοϊός δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα".

Ο έλληνας γενετιστής είχε το θράσος να απευθύνεται στον Νομπελίστα και να καταλήγει:
"Η πρόθεσή μου, κ. καθηγητά Montagnier, δεν είναι να μειώσω τη σημασία της προηγούμενης συνεισφοράς σας στην επιστήμη και στην ανθρωπότητα, αλλά να διευκρινίσω σε ένα δημόσιο φόρουμ ότι μια προσεκτική εξέταση των δεδομένων αποκλείει οριστικά την πιθανότητα ότι αυτός ο νέος ιός είναι εργαστηριακό προϊόν" :

https://www.kathimerini.gr/life/health/1075525/o-neos-koronoios-den-einai-ergastiriako-kataskeyasma/

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο υπογράφων Κων/νος Πουλάς είχε αποκαλύψει το ρόλο των επιστημόνων (μεταξύ αυτών και ελλήνων) στην εργαστηριακή κατασκευή του ιού :

https://www.newsbreak.gr/ellada/246248/vomva-megatonon-konstantino-poyla-covid-19-ergastirio/

Από Κ.Πουλά  ( 🇬🇷covid-19 Greece🇬🇷 )

_________________________________________________


Ο Γιάννης Μπιτζαράκης είναι ερευνητής και ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες .

– Έχει πάνω από 28 χρόνια εμπειρία σε ιατρικά μηχανήματα και ασχολείται εδώ και χρόνια στην έρευνα της επίδρασης της τεχνολογίας στο σώμα μας.

– Ζει μόνιμα στην Γενεύη της Ελβετίας και έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες στην Ολλανδία και στην Ελβετία πάνω σε αυτά τα θέματα .

– Δείτε και ακούστε καλά τι συμβαίνει με τα εμβόλια για τον κοροιδοιό και πόσο μεγάλο κίνδυνο έχουν για την υγεία των ανθρώπων.

– Νανοσωματίδια, 5G, 6G, 7G, Μετανθρωπισμός και τρόποι προστασίας . Πώς εξελίσσεται ο αόρατος τεχνολογικός πόλεμος κατά της ανθρωπότητας;

– Ποια είναι η «φιλανθρωπία» του βδελυρού εγκλήματος διαρκείας και πώς θα προστατευτούμε απ’ αυτό;

– Στο βίντεο που ακολουθεί του Φώτη Βακάκη ο Γιάννης Μπιτζαράκης εξηγεί τα τέσσερα στάδια της επίθεσης, πώς λειτουργούν οι ενδιάμεσες δράσεις όπως οι αεροψεκασμοί, πώς μας επηρεάζουν έμμεσα ή άμεσα (π.χ. μεταβολή του καιρού, επηρεασμός της σκέψης) και πώς θα προστατευτούμε απ’ αυτά :



Πηγή


💢 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ... Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!