19 Νοε 2023

Τι είπε ;;




Sunny [ Ρεπόρτερ του UNN ]


Ο αντιπρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού - το όνομά του είναι Κρίστοφερ Γκρέιντι - πετάει τριγύρω με εντολές του αρμόδιου αρχειοφύλακα, ενημερώνοντας τους πάντες για τις αλλαγές και για το τι πρόκειται να συμβεί.

Επίσης, το αμερικανικό Κογκρέσο έχει ένα νομοσχέδιο για τις δαπάνες, όπως ζητήθηκε, αργά το βράδυ της Τετάρτης. Αυτό το νομοσχέδιο εξετάζεται τώρα από το Υπουργείο Οικονομικών - το οποίο είναι μοναδικό - πριν σταλεί στην αίθουσα των αρχείων για έγκριση.

Υπάρχουν δύο προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, πριν το Κονγκρέσο λάβει οποιαδήποτε χρηματοδότηση :

Πρώτον: ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού - το όνομά του είναι Τσαρλς Μπράουν Τζούνιορ - πρέπει να αντικατασταθεί για να λάβει ο στρατός οποιαδήποτε χρηματοδότηση.

Δεύτερον: πρέπει να γίνει ανακοίνωση από την οικογένεια Τραμπ, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πεθάνει (είναι νεκρός). Η ανακοίνωση αυτή αναμένεται να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τον πόλεμο στο Ισραήλ : Χθες το βράδυ το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε ένα ψήφισμα που ζητά παύσεις στις μάχες στη Γάζα. Οι ΗΠΑ ΔΕΝ άσκησαν βέτο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΟΗΕ υιοθετεί ένα ψήφισμα σχετικά με το θέμα της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Ήταν λίγο πιο ήσυχα στο Ισραήλ από τότε που ψηφίστηκε αυτό το ψήφισμα...