11 Αυγ 2021

Καταγγελίες για δολοφονίες εν ψυχρώ στα νοσοκομεία σπάνε την ομερτά της υγειονομικής μαφίας. Τι ακριβώς κάνουν εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του θανάτου

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ :


"ΠΑΝΔΗΜΙΑ" - ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕN ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ.

Στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άνθρωποι, για να ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ οι Έλληνες με την ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑ :

Γιατροί και νοσηλευτές, μιλάνε ανοιχτά στην «ΣΦΑΓΗ» και στον Γιάννη Δεμερτζή, για το τι γινόταν μέσα στα νοσοκομεία, πως συμπεριφέρονταν στους ασθενείς και ποια ήταν τα πρωτόκολλα του θανάτου που εφήρμοζαν.

Η συνέντευξη που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτές στον Γιάννη Δεμερτζή, για τα πρωτόκολλα θανάτου :

 

"Είναι σίγουρο ότι και στις άλλες χώρες δολοφονήθηκαν άνθρωποι. Μόνο εδώ όμως οι δολοφονίες αυτές έγιναν με προχειρότητα, ερασιτεχνισμό και απληστία.

Και κάπου εκεί, στα δεκάδες νοσοκομεία, ακολούθησα τα ίχνη και τις αποδείξεις που άφησαν πίσω τους οι εκτελεστές του σχεδίου, και κατάφερα με συνεχή αγώνα, νύχτα-μέρα, επί έντεκα μήνες, να συγκεντρώσω τον αναγκαίο όγκο των στοιχείων, δημοσιευμένων και αδημοσίευτων, για να αποδείξω την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου. Στοιχεία, πολλά από τα οποία συγκεντρώθηκαν στον αγώνα σωτηρίας ανθρώπων στα νοσοκομεία. Δεκάδες είναι αυτοί που επιβίωσαν από την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Με την τελική μάχη να τη δίνω για τις νεκροψίες βάσει ενός πλάνου που διαμόρφωσα στην πορεία αυτών των μηνών, και ακολούθησα πιστά και με τεράστια προσοχή.

Για να αποδείξω το φριχτό πρωτόκολλο. Με την έκθεση των ασθενών στον ιό, τη σφαγή των ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα, τη διακοπή των αγωγών τους, τον καθετηριασμό των πάντων, τον χωρίς διακοπή βομβαρδισμό των πνευμόνων των ασθενών με οξυγόνο, την πλήρη εγκατάλειψη των ασθενών, τη διακοπή της επικοινωνίας τους με τις οικογένειές τους, την έκθεσή τους στο κρύο, την ασιτία, την αφυδάτωση, την έκθεση των ασθενών στα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, την σκόπιμη παράλειψη των νοσοκομείων να αντιμετωπίζουν τραύματα που προκλήθηκαν κατά τη νοσηλεία, τις άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις."  (Συνέχεια ΕΔΩ)