28 Ιαν 2022

Σε μια νύχτα θα γίνουν όλα...



Η υποτίμηση του νομίσματος είναι τόσο μεγάλη στην Βενεζουέλα που οι άνθρωποι στην κυριολεξία πετάνε τα χαρτονομίσματα στα σκουπίδια!! 1 αμερικανικό δολλάριο ισούται με σχεδόν μισό εκατομμύριο Μπόλιβαρ!! 463.000 για την ακρίβεια. Θυμάμαι το παππού μου να μου λέει κάτι ιστορίες από την κατοχή που μια ντουζίνα αυγά κόστιζε κάτι εκατομμύρια δραχμές... Εκεί μας πάνε 👇 με μαθηματική ακρίβεια... [π]


"Λεφτά υπάρχουν. Εάν σώσουμε τις τράπεζες τότε μπορούμε να σώσουμε τον Κόσμο"... Όλα για να "σωθούν" οι τράπεζες των παγκοσμιοποιητών :


Normie, έτσι θα σου πάρουν και το ευρωνόμισμα

Σε μια νύχτα θα γίνουν όλα... Τότε θα καταλάβεις ότι η πραγματική τους αξία ήταν χαμηλότερη από το κωλόχαρτο... Έτσι όπως σου πήραν το εθνικό νόμισμα... έτσι θα σου πάρουν και το ευρωνόμισμα...και θα σου δώσουν ηλεκτρονικά credits... Εκεί θα τελειώσουν όλα...θα είσαι πλέον έρμαιο στα χέρια τους... και αν δεν υπακούς στις οποίες εντολές τα credits που θα σου εξασφαλίζουν τα απαραίτητα για την επιβίωση σου...ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ, μέχρι να συνεργαστείς... Διαβάστε περισσότερα »