23 Ιαν 2022

Πριν από τα παιδιά της Pfizer ήταν τα παιδιά της Lidice

Προειδοποίηση: Το παρακάτω άρθρο αφορά εγκλήματα πολέμου κατά των παιδιών.

(Α) Vanessa Figueiredo: 2022 : Εκτελέστηκε από ένεση της Pfizer. 
(Δ) Karel Bulina: 1942: Εκτελέστηκε από ναζιστικό εκτελεστικό απόσπασμα.

Όπως λέω ιδιωτικά εδώ και δύο χρόνια και γράφω δημόσια εδώ και μερικούς μήνες, βρισκόμαστε σε έναν Σιωπηλό Πόλεμο. Οι δυτικές κυβερνήσεις και οι ολιγάρχες ιδιοκτήτες τους έχουν κηρύξει πόλεμο στους ελεύθερους λαούς και σε όλους τους πολέμους υπάρχουν παράλογα θύματα, και μερικές φορές αυτά είναι αθώα παιδιά. Όταν τελειώσουμε με το πένθος και το θρήνο και τον εορτασμό της όμορφης αλλά σύντομης ζωής τους, πρέπει να τα αποκαλούμε συλλογικά με τα ονόματα της εταιρείας και της κυβερνητικής υπηρεσίας (που ελέγχεται από την εταιρεία αυτή) που τα σκότωσε - τα παιδιά της Pfizer ή τα παιδιά του FDA.


9 Νοεμβρίου 2021 - Araranguá, Βραζιλία

Η Vanessa Martins Figueiredo λαμβάνει την πρώτη της ένεση από την Pfizer. Την επόμενη ημέρα αναπτύσσει παράλυση Bell. Υποφέρει για ένα μήνα πριν επιδεινωθεί η κατάστασή της. Δυσκολεύεται να αναπνεύσει και της χορηγείται οξυγόνο. Στις 2 Ιανουαρίου 2022 μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή της επιδεινώνεται. Οκτώ ημέρες αργότερα πεθαίνει σε ηλικία 13 ετών.1 Θα υπάρξουν χιλιάδες άλλοι σαν κι αυτήν, επειδή πάρα πολλοί καλοί άνθρωποι στέκονται άπραγοι και δεν κάνουν τίποτα. Θα υπάρξουν πολλά παιδιά της Pfizer.


12 Ιανουαρίου 2022 - Πολωνία

Πέντε λεπτά αφότου διάβασα την τραγική ιστορία της Βανέσα, πέρασα δίπλα από μια τσάντα γεμάτη βιβλία στο διάδρομό μου. Το κορυφαίο βιβλίο που με κοίταζε ήταν Το πεπρωμένο των παιδιών της Λίντιτσε. Το έβγαλα από την τσάντα, ξεσκόνισα το εξώφυλλο και σκέφτηκα όλες τις Βανέσες στον κόσμο που θα υποφέρουν άσκοπα και τις οικογένειές τους επίσης. Κοίταξα τα χάλκινα πρόσωπα των μικρών παιδιών της Lidice στο εξώφυλλο του βιβλίου. Σκέφτηκα τη μικρή μου ανιψιά και τον ανιψιό μου και τον κόσμο που τους περιμένει και τότε παραλίγο να τα χάσω.


Μάρτιος, 2007 - Πράγα, Τσεχία

Μετακόμισα σε ένα ταπεινό διαμέρισμα σε ένα υποβαθμισμένο κτίριο κοντά στη ρωσική πρεσβεία στην Πράγα. Ήταν το πρώην σπίτι των γονέων της Τσέχας φίλης μου, και πριν από αυτό ήταν το σπίτι των παππούδων της. Οι γονείς της είχαν από τότε μετακομίσει στην αγροικία τους κοντά στο Πλζεν και έτσι το αναλάβαμε εμείς, μια τρίτη γενιά. Κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο ο συνταξιούχος πατέρας της έμενε μαζί μας.

Ένα Σαββατόβραδο, όταν ήταν και οι δύο στην Πράγα, με έφεραν στο παράθυρο του σαλονιού του διαμερίσματος με θέα τη λεωφόρο και μου εξήγησαν πώς το 1968 σοβιετικά τανκς γέμισαν τους δρόμους με Ρώσους στρατιώτες που κατέρριπταν τις διαδηλώσεις της "Άνοιξης της Πράγας" που είχαν φουντώσει την πόλη. Υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας και χρειαζόσουν χαρτιά για να κάνεις οτιδήποτε. Το φαγητό ήταν με δελτίο. Ήταν κόλαση.

Ένα άλλο Σαββατοκύριακο κάναμε μια βόλτα σε ένα μέρος της πόλης όπου προσπαθούσε να συμβαδίσει με την κόρη του και εμένα και μας σταμάτησε και μας έδειξε μια διασταύρωση όπου είχε προσγειωθεί ένα συμμαχικό κιβώτιο που είχε πέσει με αλεξίπτωτο όταν ήταν μικρό παιδί. Αυτός και οι φίλοι του έσπευσαν να το ανοίξουν πριν το αρπάξουν οι Ναζί κατακτητές. Εκεί υπήρχαν χαρτιά (φυλλάδια προπαγάνδας των συμμάχων) και σοκολάτα. Ήταν η πρώτη φορά που έφαγε σοκολάτα.

Σε μια άλλη βόλτα μας σταμάτησε και μας έδειξε μια διασταύρωση που οδηγούσε στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς τη Δρέσδη. Η φίλη μου μετέφρασε την ιστορία για το πώς Τσέχοι αντιστασιακοί μαχητές επιτέθηκαν σε ένα αυτοκίνητο των Ναζί σε εκείνη ακριβώς τη διασταύρωση το 1942, σκοτώνοντας έναν σημαντικό άνδρα των SS και εξοργίζοντας τον Χίτλερ. Στη συνέχεια ο πατέρας της ανέφερε το Λίντιτσε, αλλά δεν συνέχισε. Είπε ότι ήταν πολύ μακάβριο. "Τι είναι το Λίντιτσε;" Ρώτησα. Δεν έλεγε. Η κόρη του δεν ήξερε. Την επόμενη μέρα μπήκαμε σε ένα λεωφορείο για να πάμε να δούμε το χωριό λίγο έξω από την Πράγα.

27 Μαΐου 1942 - Πράγα, Τσεχοσλοβακία

Ο Ράινχαρντ Χάιντριχ διορίστηκε το 1941 από τον Χίτλερ "Προστάτης της Μοραβίας και της Οστράβα". Ήταν ένας ατρόμητος και άγριος στρατηγός που βοήθησε στην οργάνωση και διευθέτηση του "εβραϊκού προβλήματος" του Τρίτου Ράιχ. Ο Χίτλερ τον αποκάλεσε "ο άνθρωπος με τη σιδερένια καρδιά".

Στα τέλη Δεκεμβρίου δύο Τσέχοι εξόριστοι στρατιώτες που είχαν εκπαιδευτεί με Βρετανούς κομάντος έπεσαν με αλεξίπτωτο στην Τσεχοσλοβακία με σκοπό να δολοφονήσουν τον Χάιντριχ. Κρύφτηκαν για μήνες περιμένοντας τις αναφορές των μυστικών υπηρεσιών να αποκαλύψουν ένα άνοιγμα. Αυτό το άνοιγμα το βρήκαν στα τέλη Μαΐου, όταν έμαθαν την ημέρα της αναχώρησης του για τη Δρέσδη για να συναντηθεί με τον Χίμλερ. Ήξεραν ότι η μόνη διαδρομή από την Πράγα στη Δρέσδη ήταν αυτή η εθνική οδός και η μόνη είσοδος σε αυτήν ήταν αυτή η διασταύρωση που απαιτούσε μια αργή στροφή.


Όταν οι δύο άνδρες έστησαν ενέδρα στον Χάιντριχ ο πρώτος μπλόκαρε το υποπολυβόλο του και δεν μπορούσε να πυροβολήσει. Οι μάρτυρες λένε ότι ο Heidrich είπε παράξενα στον οδηγό του να σταματήσει το αυτοκίνητο και πήγε να πλησιάσει τον άνδρα που προσπαθούσε να φτιάξει το όπλο, όταν ο συνεργός του πέταξε μια αντιαρματική νάρκη στο πίσω μέρος της Mercedes. Αυτή εξερράγη με θραύσματα να χτυπούν την αριστερή πλευρά και το στομάχι του Heidrich. Επέζησε από τα αρχικά του τραύματα και φαινόταν ότι βρισκόταν σε πορεία πλήρους ανάρρωσης όταν έπεσε σε κώμα και πέθανε στις 3 Ιουνίου από σήψη.

Ο Χίτλερ ήταν εξοργισμένος. 5000 Τσέχοι συνελήφθησαν, πολλοί βασανίστηκαν. Μαθαίνοντας ότι ήταν Τσεχοσλοβάκοι στρατιώτες από την εξόριστη στη Βρετανία κυβέρνηση που πραγματοποίησαν την επίθεση εντόπισαν την καταγωγή δύο από αυτούς τους εξόριστους στρατιώτες στη γενέτειρά τους. Αυτοί δεν ήταν οι δύο που πραγματοποίησαν την επίθεση, αλλά δύο που έτυχε να κατάγονται από το χωριό Λίντιτσε, όπου δεν κρύφτηκαν ποτέ μαχητές της αντίστασης. Αυτό ήταν αρκετό για τον Χίτλερ.


10 Ιουνίου 1942 - Lidice, Τσεχοσλοβακία

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το χωριό περικυκλώνεται από πάνω από χίλιους στρατιώτες των SS. Φορτηγά μπλοκάρουν όλες τις εξόδους και αρχίζουν να μπουκάρουν πόρτα-πόρτα ξυπνώντας τους ανθρώπους και δίνοντάς τους οδηγίες να μαζέψουν όλα τα τιμαλφή τους, όπως κοσμήματα, χρήματα, χρυσό και να φορέσουν ζεστά ρούχα.

Οι άνδρες χωρίζονται από τις γυναίκες και τα παιδιά και οδηγούνται προς το αγροτόσπιτο της οικογένειας Horák, όπου τους οδηγούν στο υπόγειο και τους κρατούν εκεί μέχρι το επόμενο πρωί. Τα τιμαλφή τους κατάσχονται. Οι γυναίκες και τα παιδιά οδηγούνται στο τοπικό σχολείο, όπου οι γυναίκες διατάσσονται επίσης να παραδώσουν όλα τα τιμαλφή τους. Πριν από την ανατολή του ήλιου φορτώνονται σε φορτηγά και μεταφέρονται στην κοντινή πόλη Kladno όπου κρατούνται σε ένα σχολικό γυμναστήριο. Εκεί περνούν τρεις ημέρες και δύο νύχτες και κοιμούνται σε ένα σκληρό πάτωμα καλυμμένο με άχυρο. Η γηραιότερη γυναίκα είναι ογδόντα οκτώ ετών, το μικρότερο παιδί είναι 10 μηνών.

Το επόμενο πρωί στο χωριό Λίντιτσε απέναντι στον πέτρινο τοίχο της αγροικίας Horák, με στρώματα κρεβατιών τοποθετημένα πίσω τους, οι άνδρες παρατάσσονται συστηματικά και εκτελούνται με εκτελεστικό απόσπασμα.

Όλοι οι άνδρες του χωριού εκτελέστηκαν στο αγρόκτημα Horák, ο νεότερος
ηλικίας 15 ετών,ήταν ο Karel Bulina που απεικονίζεται παραπάνω. 10 Ιουνίου 1942.


Ολόκληρο το χωριό Lidice ισοπεδώνεται.

Στο Κλάντνο, στο γυμναστήριο του σχολείου, τα παιδιά χωρίζονται για λίγο από τις μητέρες τους για σωματικές εξετάσεις, όπως το χρώμα των μαλλιών, το χρώμα των ματιών και η μέτρηση του κρανίου τους. Τέσσερα από τα 92 παιδιά επιλέγονται για "γερμανοποίηση" του προγράμματος Lebensborn. Οι γυναίκες συγκεντρώνονται και τοποθετούνται σε φορτηγά και στέλνονται στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου στοιβάζονται σε βαγόνια μεταφοράς ζώων και μεταφέρονται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Ravensbrück. Στις μητέρες λένε ότι θα επανενωθούν αργότερα με τα παιδιά τους, τα οποία θα πάνε με λεωφορείο, επειδή το ταξίδι θα είναι πιο άνετο γι' αυτά.


15 Ιουνίου 1942 - Πόζναν, Πολωνία

Τα αρχικά τέσσερα παιδιά που επιλέγονται για το πρόγραμμα Lebensborn στέλνονται σε ένα κτίριο στο κέντρο της Πράγας, όπου πλένονται, τρέφονται και τους δίνονται καινούργια ρούχα. Το Lebensborn έχει σχεδιαστεί για την επιλογή ορφανών παιδιών που πληρούν συγκεκριμένα φυλετικά και γενετικά κριτήρια, ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπιση της μείωσης των γεννήσεων στη Γερμανία. Τα παιδιά του Lidice που επιλέχθηκαν είναι όλα κάτω των πέντε ετών και έχουν χωριστεί από τις μητέρες τους εδώ και μια εβδομάδα. Πέντε ημέρες αργότερα αποστέλλονται με τρένο σε ένα ορφανοτροφείο του προγράμματος στο Πόζναν, όπου θα ξεκινήσουν τη διαδικασία "γερμανοποίησής" τους μαζί με άλλα παιδιά κυρίως από την Πολωνία. Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει ώρες εκμάθησης μόνο γερμανικών και ομιλίας μόνο γερμανικών μαζί με την εκμάθηση όλης της συνήθους προπαγάνδας του Ράιχ. Θα τρέφονται με τρία κανονικά γεύματα την ημέρα και θα τα φροντίζουν δάσκαλοι, νοσοκόμες και γιατροί μέχρι να σταλούν στη Γερμανία και στις νέες οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν.


20 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 1942 - Λοτζ, Πολωνία

Τα υπόλοιπα 88 παιδιά αποστέλλονται με τρένο στο Łódź της Πολωνίας στα τέλη Ιουνίου. Η ηλικία τους κυμαίνεται από 10 μήνες έως 14 χρόνια. Το ταξίδι διαρκεί τέσσερις ημέρες. Είναι στοιβαγμένα σαν βοοειδή μέσα σε ένα βαγόνι του τρένου και τρέφονται μόνο με ψωμί ή μπισκότα μία φορά την ημέρα με καφέ. Μέχρι τώρα δεν έχουν δει τους γονείς τους για δύο εβδομάδες και φορούν μόνο τα ρούχα από τη νύχτα που τα SS εισέβαλαν στο χωριό τους. Όταν φτάνουν στο Łódź μεταφέρονται από τον σιδηροδρομικό σταθμό σε μια αποθήκη υφασμάτων όπου κρατούνται στον δεύτερο όροφο για δύο ακόμη εβδομάδες. Επιβιώνουν με ψωμί, μπισκότα και καφέ και περιστασιακά με σούπα. Κοιμούνται σε ένα κρύο τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς κουβέρτες ή μαξιλάρια. Δεν πλένονται ποτέ και αναπτύσσουν ψείρες και δερματικά εξανθήματα. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες επιβεβαιώνονται αργότερα από μια τοπική Πολωνή νοσοκόμα που είχε αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών.

Επτά άλλα παιδιά επιλέγονται από αυτή την ομάδα για το πρόγραμμα Lebensborn με βάση τα σωματικά τους χαρακτηριστικά. Στέλνονται για να ενωθούν με τα αρχικά τρία στο Πόζναν για τη διαδικασία "γερμανοποίησης". Ένα από τα αρχικά τέσσερα επιλεγμένα άτομα κρίνεται αργότερα "ακατάλληλο" για άγνωστους λόγους και στέλνεται εδώ στο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας διατηρώντας τον τελικό αριθμό των παιδιών του Lidice στα 82 άτομα. Στις αρχές Ιουλίου επιτρέπεται στα παιδιά να γράψουν γράμματα στο σπίτι στους γονείς τους και μερικά γράφουν γράμματα σε θείους και θείες. Πολλά από αυτά τα γράμματα αποθηκεύονται και δεν αποστέλλονται ποτέ, αλλά επιβιώνουν από τον πόλεμο. Τα παιδιά είναι μπερδεμένα και ρωτούν για τους γονείς τους, τι συμβαίνει και μιλούν για πολύ λίγο φαγητό. Για τις φρικτές συνθήκες που έχουν υπομείνει για εβδομάδες πολλά δείχνουν να μην θέλουν να ανησυχήσουν τους γονείς τους και δεν τους ταλαιπωρούν με λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζουν ότι οι πατεράδες, οι θείοι και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους είναι νεκροί ή ότι οι μητέρες, οι θείες και οι γιαγιάδες τους βρίσκονται ήδη στο Ravensbrück. Η τελευταία επιστολή φέρει ημερομηνία 4 Ιουλίου 1942.

Ορισμένοι Πολωνοί κρατούμενοι που αναγκάστηκαν να εργαστούν στο στρατόπεδο του Chelmno και ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται ότι είδαν φορτηγά γεμάτα με τσεχόφωνα μικρά παιδιά να φτάνουν στις αρχές Ιουλίου 1942. Αυτή είναι η τελευταία φορά που τα παιδιά εμφανίζονται ζωντανά.

Πιθανόν τους είπαν ότι επιτέλους θα έκαναν ντους και τα οδήγησαν σε κινητά φορτηγά που είχαν μετατραπεί σε θαλάμους αερίων στο στρατόπεδο εξόντωσης του Chelmno.


14 Ιανουαρίου 2022

Σήμερα ούτε η Pfizer, ούτε η Moderna, ούτε ο ΠΟΥ ή ο FDA διαθέτουν κινητά φορτηγά που έχουν μετατραπεί σε θαλάμους αερίων. Το σημερινό μας φαρμακευτικό υλικό είναι καλά μελετημένο και σχεδιασμένα διασκορπισμένο σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε ο "αιφνίδιος θάνατος" από "φυσικά αίτια" να χρησιμεύσει ως αόρατος θάλαμος αερίων τους. Δεν θα υπάρξει καμία αποζημίωση για τις οικογένειες φορολογικού ή πνευματικού χαρακτήρα.


"Στα όργανα αυτών των ανθρώπων, σε ποσοστό 90%, βρήκε σαφείς ενδείξεις αυτοάνοσης επίθεσης από φονικά λεμφοκύτταρα στον ιστό. Δεν χρειάζεται να ψάξετε για άλλα δεδομένα για να μάθετε ότι αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν τους νέους και τους ηλικιωμένους. Σκοτώνουν τα παιδιά μας. Κοιτάξτε αυτές τις σφαίρες που ρίχνουν στους ανθρώπους που εμβολιάζονται. Λέμε στα παιδιά να σταθούν στον τοίχο και να προστατεύσετε τους γονείς και τους παππούδες σας - όλα αυτά είναι ανοησίες! Και έτσι στέκονται στον τοίχο και πυροβολούνται. Βάζουμε τα παιδιά στη σειρά και τα πυροβολούμε".
    - Dr. Sucharit Bhakdi 2

Σε έναν Σιωπηλό Πόλεμο δεν βλέπεις τις εικόνες των σωμάτων που στοιβάζονται σε ένα χωράφι ενός χωριού. Δεν υπάρχουν μπουλντόζες που σκάβουν μαζικούς τάφους, ούτε ανακοινώσεις από το ραδιόφωνο της Pfizer για την τελευταία σφαγή του χωριού. Οι γονείς πιστεύουν το κράτος, πιστεύουν τους ειδικούς, εναποθέτουν το μέλλον των παιδιών τους στα χέρια διεφθαρμένων γραφειοκρατών της υγείας και τα παιδιά τους γίνονται πειραματόζωα. Όπως τα παιδιά του Λίντιτσε που νόμιζαν ότι θα πήγαιναν για ντους, έτσι νομίζουν ότι θα πάνε στο γιατρό για να πάρουν "φάρμακα". Το φάρμακο μπαίνει στο σώμα τους και ο χρόνος παίρνει τη σκυτάλη. Μια μέρα, μια εβδομάδα, τέσσερις μήνες. Πολλοί θάνατοι θα είναι κρυφοί, θα περάσουν ως "φυσικά αίτια", όπως βλέπουμε καθημερινά με νεαρούς αθλητές και διασημότητες. Ο αιφνίδιος θάνατος δεν είναι πια για αθλητικούς αγώνες υπέρβασης. Θα έχει ένα εντελώς νέο νόημα στο λεξιλόγιό μας, ακολουθούμενος πάντα από το ίδιο ερώτημα στο μυαλό μας: Pfizer ή Moderna; Δεν τολμάμε να το ρωτήσουμε δημοσίως χωρίς να μας ντροπιάσουν ως "anti-vaxxer"!

Θα δικαστεί κάποιο φαρμακευτικό στέλεχος ή γραφειοκράτης της υγείας; Θα δουν ποτέ δικαιοσύνη κάποιοι παγκόσμιοι ηγέτες ή ολιγάρχες που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την εκτέλεση αθώων παιδιών; Τι θα λέγατε για την επιτροπή του FDA που είπε: "Απλά πρέπει να το εγκρίνουμε για τα παιδιά για να δούμε αν λειτουργεί". Τι είδους άνθρωποι έχουμε γίνει για να επιτρέπουμε στα παιδιά της Pfizer και τα παιδιά της Moderna να σβήνονται από την ιστορία όπως τα παιδιά του Lidice χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς αντίποινα, χωρίς συλλογική αγανάκτηση για αυτό το αλλόκοτο κερδοσκοπικό φαρμακευτικό έγκλημα;

Μπορεί να μην έχουμε αρκετό χαλκό για όλα τα αγάλματα των παιδιών-θυμάτων της φαρμακοκτόνου εποχής μας. Και ακόμη και αν είχαμε όλα τα αγάλματα του κόσμου δεν θα εμποδίσουν τα παιδιά του μέλλοντος που θα σταθούν μπροστά τους με θλίψη να θέσουν το πιο ουσιαστικό και βαθύ ερώτημα που τα αθώα παιδιά έχουν πάντα τον τρόπο να θέτουν: "Γιατί κανείς δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει;".

Lidice σήμερα: Marie Uchytilová : "Ένα μνημείο των παιδιών θυμάτων του πολέμου".

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.