20 Ιαν 2022

Ο αληθινός ιός

Το ακόλουθο κείμενο είναι ένας οδηγός για τους καλούς πολίτες και για όσους αισθάνονται πολύ ανήμποροι αυτή τη στιγμή για να αλλάξουν τον κόσμο. Πάρτε το ή αφήστε το. Η επιλογή είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας αυτή τη στιγμή...


Μην φοβάστε να περπατήσετε στο δίκαιο μονοπάτι.

Μπορείτε να είστε περίεργοι. Μπορείτε να σκέφτεστε κριτικά. Μπορείτε να μάθετε να είστε λογικοί. Μπορείτε να αισθάνεστε με πάθος και να συναισθάνεστε βαθιά. Μπορείτε να εξερευνήσετε και να αναλύσετε και να κάνετε ερωτήσεις για τους άλλους και τον κόσμο γύρω σας. Μπορείτε να αναπτυχθείτε ως άνθρωπος. Θα έχετε ελευθερία, αυτονομία, ιδιωτικότητα, αγάπη και σωτηρία. Θα επηρεάζετε τους άλλους και αυτοί θα σας επηρεάζουν. Η ιδιωτική σας ζωή είναι και δική τους ιδιωτική ζωή. Η αυτονομία σας είναι η αυτονομία τους. Η ελευθερία σας είναι η ελευθερία τους. Η σωτηρία σας είναι η σωτηρία τους. Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις ανθρώπινες αξίες που αναπτύσσουμε, καλλιεργούμε και ανθίζουμε. Το μέλλον μας και το μέλλον αυτών που αγαπάμε εξαρτάται από το αν φροντίζουμε βαθιά αυτές τις άρρηκτα συνδεδεμένες αξίες.
_________________________________________________________________

Μπορείτε να είστε αδιάφοροι. Μπορείτε να αναθέσετε τη συλλογιστική σας σε άλλους. Μπορείτε να αισθάνεστε βαθιά για τον εαυτό σας στην προσπάθειά σας να διαχειριστείτε τις τεχνητές εντυπώσεις που έχουν οι άλλοι για εσάς και να αναστείλετε την ικανότητά σας να συμπάσχετε με οποιονδήποτε ή με τον κόσμο. Μπορείτε να αναθέσετε τις ερωτήσεις σας στη Siri, τη Google, τον Jeff Bezos ή τους διεφθαρμένους προπαγανδιστές του εταιρικού Τύπου και να ελπίζετε ότι όλοι τους έχουν το συμφέρον σας κατά νου. Δεν θα αναπτυχθείτε ως άνθρωπος, αλλά θα μαραζώσετε ως σκλάβος. Η ελευθερία σας θα είναι υπό όρους, η αυτονομία σας υπό αίρεση, η ιδιωτική σας ζωή θα διακυβεύεται, ο εγκέφαλός σας θα είναι τόσο καλά πλυμένος που δεν θα το καταλαβαίνετε καν. Θα επηρεάζεστε από τους δισεκατομμυριούχους που σας κατέχουν και σας εξουσιάζουν μέσω των κυβερνήσεων που έχουν αγοράσει. Η ελευθερία σας θα είναι στη διακριτική τους ευχέρεια. Η αυτονομία σας θα είναι στη διάθεσή τους. Η ιδιωτική σας ζωή θα είναι μια αφηρημένη έννοια χωρίς νόημα, αν δεν καταφέρουν να τη διαγράψουν για πάντα. Δεν θα υπάρχει αγάπη ή σωτηρία.
_________________________________________________________________

Κρατάτε το τηλέφωνό σας για να πληρώσετε με apple pay ή google pay. Ένα πράσινο σημάδι ελέγχου αναβοσβήνει προτού δείτε το ανατριχιαστικό χαμόγελο του Larry Page ή τον CCP boot-licker CEO της Apple, Tim Cook να γνέφει εγκρίνοντας την υποβολή σας. Συγχαρητήρια! Αντί να πληρώσετε με μετρητά και να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας και κατ' επέκταση την αυτονομία και την ελευθερία σας, πληρώσατε με το τηλέφωνό σας και εξοικονομήσατε έντεκα δευτερόλεπτα. Αυτά τα έντεκα δευτερόλεπτα σας κόστισαν πολλά. Η Apple και η Google γνωρίζουν πού ήσασταν, τι αγοράσατε, πόση ώρα περάσατε σε κάθε διάδρομο, κάθε γωνιά του κόσμου που έχετε ταξιδέψει στο διάστημα που έχετε στην κατοχή σας αυτόν τον υπολογιστή τσέπης. Σας ακούνε μέσω των μικροφώνων και σας παρακολουθούν μέσω των καμερών. Κατ' επέκταση, η NSA γνωρίζει, η CIA γνωρίζει, η GCHQ γνωρίζει και αφού η Apple και η Google είναι τόσο αγαπησιάρικα κολλητές με το ΚΚΚ, ποιος ξέρει, ίσως και οι Κινέζοι κομμουνιστές γνωρίζουν τα πάντα για το τι κάνετε κάθε μέρα. Ας είμαστε ειλικρινείς, μάλλον το ξέρουν. Οπότε, τι κερδίζετε από όλα αυτά; Έντεκα δευτερόλεπτα...

Ze future must be zis way  😂 🤣 🤡

Κρατάτε το τηλέφωνό σας και χαμογελάτε για μια selfie. Κοιτάζετε τα φίλτρα και αποφασίζετε ποιο θα εντυπωσιάσει τους άλλους με το τεχνητό φως που θέλετε να σας δουν. Δεν συνειδητοποιείτε καν ότι τα κάνετε όλα αυτά για μια μικροσκοπική απελευθέρωση ενός νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλό σας που θα σας κάνει να νιώσετε κάτι για λίγες στιγμές, πριν νιώσετε χειρότερα μετά την εξασθένησή του. Αυτή η ψηφιακή αίσθηση δεν είναι φίλος σας. Είναι κατασκευασμένη από άλλους που θέλουν να εθιστείτε σε αυτήν. Αντί να αφιερώσετε την προσοχή σας σε κάτι αξιόλογο, όπως οι άλλοι γύρω σας, σπαταλήσατε 40 δευτερόλεπτα σε μια αυτοεξευτελιστική πράξη για να εξαπατήσετε εσκεμμένα τους άλλους για τη δική σας αυτοεκτίμηση. Τώρα πάρτε άλλο ένα. Και άλλο ένα. Έχετε πλέον προετοιμαστεί για να θέλετε να το κάνετε ξανά, και ξανά και ξανά. Όλος σας ο χρόνος και η προσοχή-εργασία θα είναι αξία για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να αγοράσει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της "δημοκρατίας" στην οποία ζείτε και των εκλογών που ήδη ελέγχει. Τα χρόνια αυτής της συμπεριφοράς θα διαβρώσουν την ψυχή σας. Θα γίνεστε πιο δυστυχισμένοι με κάθε ψεύτικο χαμόγελο και κάθε πρόθυμο χτύπημα, και με κάθε ηλίθιο χορό και κάθε άθλιο τραγούδι που παριστάνετε ότι τραγουδάτε για ηλίθιους στο TikTok. Διασκεδάσατε με τη ζωή σας χωρίς προστριβές;

Περάσατε καλά; Ωραία, τώρα που έχετε μάθει να αγαπάτε τις αλυσίδες σας, ήρθε η ώρα να παραδώσετε τα κλειδιά. Έχουν ήδη κλέψει την ατομικότητά σας και βασανίσει την ψυχή σας, τώρα πρόκειται να κλειδώσουν την ανθρωπιά σας για πάντα. Πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε όποιες εφαρμογές σας λέει η κυβέρνηση για να συμμετέχετε στην ουτοπιστική τους 'κοινωνία'. Το τηλέφωνό σας και η ελευθερία σας ανήκουν σε αυτούς. Η τοποθεσία σας θα είναι πάντα γνωστή. Οι καταναλωτικές σας συνήθειες θα παρακολουθούνται. Τα χρήματά σας θα ελέγχονται και θα εκδίδονται με βάση την προθυμία σας να υποταχθείτε.


"Κοινωνικό" πιστωτικό σύστημα - Η πραγματικότητα...

Η κατάσταση της υγείας σας θα υπόκειται στις σκοτεινές ιδιοτροπίες των διεφθαρμένων γραφειοκρατών και των δισεκατομμυριούχων χρηματοδοτών τους, οι οποίοι θα απαιτούν να σας κάνουν ενέσεις με τα τοξικά τους δηλητήρια όποτε σας λένε. Οι επιλογές σας θα περιορίζονται από όλα όσα ήδη γνωρίζουν για εσάς. Τους έχετε δώσει μια ζωή γεμάτη από πολεμοφόδια για να σας καταστρέψουν και να σας υποδουλώσουν. Θα σας εγκλωβίσουν σε ένα μαντρί περιορισμένων επιλογών, προεπιλεγμένων για εσάς σύμφωνα με τα επόμενα σχέδια που έχουν για το μέλλον σας, για τη ζωή σας. Αυτή είναι η διαταγή των τεχνοκρατών. Η προδιάθεση των επιτήδειων διευθυντικών μετα-ανθρωπιστών τυράννων που εργάζονται για εξουσίες που δεν μπορείτε να δείτε και που είναι τόσο κακές που δεν θα θέλατε, ακόμη και αν μπορούσατε, να τραβήξετε την κουρτίνα πίσω ο ίδιος.

Να τι δεν θέλουν να πιστέψετε. Δεν θέλουν να πιστέψετε ότι έχετε εξουσία. Δεν θέλουν να πιστέψετε ότι έχετε δύναμη. Θέλουν να είστε φοβισμένοι, αβοήθητοι και να περιμένετε σκυφτοί οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Εσείς δεν πρέπει να φοβάστε.
Έχετε εξουσία.
Έχετε δύναμη.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τις αλυσίδες που έχουν κατασκευάσει για εσάς. Μπορείτε να αλλάξετε τώρα αμέσως σε μια καλύτερη, πιο απελευθερωτική επιλογή.


"Αλλά καλέ μου πολίτη χρειάζομαι αυτή την εφαρμογή για..."
-ΟΧΙ, ΓΑΜΩΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!

"Μα καλέ μου πολίτη, χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή για..."
-ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ!

"Αλλά καλέ μου πολίτη, αυτή η εφαρμογή εδώ..."
-ΕΊΝΑΙ Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΈ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!

Οι πράξεις σας θα είναι μεταδοτικές. Το θάρρος σας να αποχωριστείτε τις αλυσίδες σας οικειοθελώς θα μολύνει κάποιον άλλον που θα το δει. Τότε θα ενθαρρυνθούν με γενναιότητα να κάνουν την ίδια επιλογή. Θα έχετε αλλάξει τον κόσμο, επειδή το θάρρος τους θα μολύνει και άλλους και άλλους και άλλους και άλλους. Αν ολόκληρος ο δυτικός κόσμος αναλάμβανε αυτή την εύκολη και απελευθερωτική πράξη ατομικής ανυπακοής, τα παγκόσμια αρπακτικά που μεθόδευσαν αυτή την κρίση θα είχαν γαμηθεί εντελώς, και το ξέρουν. Βασίζονται στο ότι είστε τόσο εθισμένοι στις αλυσίδες σας που δεν έχετε το θάρρος να τις αποχωριστείτε. Κάνουν λάθος; Έχετε το θάρρος να τις αποχωριστείτε;

Λοιπόν, το έχεις αλήτη;

Δεν πιστεύουν ότι θα το κάνεις. Πιστεύουν ότι έχεις ήδη υποδουλώσει τον εαυτό σου. Η μπότα τους στο πρόσωπο της ανθρωπότητας για πάντα δεν ήταν ποτέ τόσο απροσποίητη και δελεαστική.

Η επιλογή για το πώς θα ζήσουμε σήμερα, πώς θα ζήσουν τα παιδιά μας αύριο και πώς θα ζήσουν τα παιδιά τους σε 40 χρόνια είναι στα χέρια σας.

Τι θα κάνετε;

Θα γίνετε σαν αυτούς 👇 τους ανεγκέφαλους σκλάβους;


Αυτά τα covid διαβατήρια είναι μόνο η αρχή. Δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή. Στην απουσία επιλογής δεν υπάρχει ελευθερία στην απουσία ελευθερίας υπάρχει τυραννία και δυστυχία. Δεν έχει σημασία αν είσαι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος, μασκοφόρος ή μη μασκοφόρος ή οποιαδήποτε άλλη διχαστική ετικέτα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν για να μας ελέγξουν. Με το να κατεβάζετε και να εγκαθιστάτε αυτές τις εφαρμογές και να συμμορφώνεστε, δεν κάνετε το κομμάτι σας για να βοηθήσετε κανέναν, κάνετε το κομμάτι σας για να καταστρέψετε την ανθρωπότητα. Αν δεν σας ανήκουν οι αλυσίδες, δεν μπορούν να σας κλειδώσουν με αυτές.

Αυτή δεν είναι μια σχέση ανάμεσα σε εμάς και την κυβέρνησή μας ή τους καλοπροαίρετους αξιωματούχους υγείας, αυτοί είναι κακοί κυβερνήτες, και εμείς είμαστε οι υπόδουλοι υπήκοοί τους, τους οποίους απολαμβάνουν να υποτάσσουν και να τρομοκρατούν. Έχουν παραμείνει στην εξουσία πάρα πολύ καιρό, επειδή έχουμε επιτρέψει στους εαυτούς μας να είμαστε τεμπέληδες, αφηρημένοι, αποσυντονισμένοι, παθητικοί και εύκολοι στόχοι για κακοποίηση και τώρα για σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια. Φρόντισαν να παραμείνουμε έτσι και εμείς τους το κάναμε πάρα πολύ εύκολο.


Το μέλλον μας δεν είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. Στο παρελθόν κοιμόμασταν, και επιλέξαμε κακώς, μη επιλέγοντας καθόλου, και κατ' επέκταση τους επιτρέψαμε να επιλέξουν ένα μέλλον για εμάς. Εδώ και μια δεκαετία βρισκόμαστε σε λάθος δρόμο. Είναι ένα μονοπάτι κατασκευασμένο που θα οδηγήσει σε πολύ μεγαλύτερη μιζέρια και δυστυχία.

Μπορούμε να ανατινάξουμε αυτό το μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς. Σαν μια βόμβα 7000 μεγατόνων της ανθρωπότητας που πέφτει στο κεφάλι του Σατανά μπορούμε να καταστρέψουμε τα σχέδιά τους για την περαιτέρω υποδούλωσή μας. Είναι μια απλή πράξη, αν το καλοσκεφτείς. Ο καθένας από εμάς έχει τη δύναμη να προσαρμόσει άμεσα τον εαυτό του σε αυτό το διάταγμα αλλαγής παραδείγματος χωρίς να περιμένει την άδεια των άλλων.

Είναι η απόλυτη πράξη της απόλυτης μη συμμόρφωσης που ανατρέπει τα μελλοντικά τους σχέδια για εμάς, μη κατέχοντας καν τις ψηφιακές αλυσίδες με τις οποίες επιδιώκουν να συνεχίσουν να μας εκμεταλλεύονται και να μας υποδουλώνουν.

Όσοι περιμένουν, εξασφαλίζουν ότι αυτά τα καθάρματα που μας κυβερνούν σήμερα, θα μας κυβερνούν για πάντα.

ΘέλεΙς πραγματικά να κυβερνηθείς από ψυχοπαθείς σαν κι αυτούς 👇 έστω και για ένα λεπτό περισσότερο;...


Τι περιμένεις λοιπόν; Εμπρός, κάντο!


Ξεφορτώσου τις γαμημένες αλυσίδες σου!


Πηγή - Απόδοση στα Ελληνικά/διαμόρφωση/προσθήκη φώτο : Α.Τ.