1 Φεβ 2022

Λίγοι κατανοούν τις πλήρεις προθέσεις τους και πόσο μεγάλη είναι αυτή η επιχείρηση

Η μάχη για την ψηφιακή ταυτότητα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και τα διαβατήρια εμβολίων είναι μόνο ένα σημείο εισόδου που χρησιμοποιούν για να μετακινήσουν τους πάντες στο σύστημα των αλυσίδων. Δεν πρόκειται για έναν ιό ή ένα διαβατήριο εμβολίου. Είναι απλά το μέσο για τη δημιουργία της ψηφιακής ταυτότητας του καθενός όπου θα πέσει στα δίχτυα τους...
Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν το μέλλον της "ψηφιακής ταυτότητας" που οι κεντρικές τράπεζες και οι διεφθαρμένες ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ οργανώσεις επιβάλλουν, για να συνδέσουν τους πάντες στο έξυπνο δίκτυο, τις έξυπνες πόλεις και το ψηφιακό νόμισμα, για πλήρη εξουσία και έλεγχο της ζωής όλων. Όμως, λίγοι κατανοούν τις πλήρεις προθέσεις τους και πόσο μεγάλη είναι αυτή η επιχείρηση ενώ δημιουργούν άλλους αντιπερισπασμούς στον κόσμο.

Υπάρχει μια πνευματική μάχη που διεξάγεται εδώ και αιώνες για το ΠΝΕΥΜΑ μέσα μας. Οι παράσιτοι έχουν δοκιμάσει αμέτρητους τρόπους για να διεισδύσουν στην ανθρώπινη δημιουργία, επειδή τρέφονται από την ενέργεια.

Η ενέργειά μας είναι πολύ ισχυρή τώρα, Εμείς οι πραγματικοί Άνθρωποι δεχόμαστε μαζικές αναβαθμίσεις αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ✨ και κινείται μέσα στα σώματά μας. Δημιουργεί μια πολύ ΥΨΗΛΗ συχνότητα... δονείται πολύ γρήγορα. Κυριολεκτικά διαποτίζει κάθε φυσική πτυχή της Δημιουργίας... ✨

Εμπιστευτείτε το Σώμα σας... Αφήστε το να σας πει τι χρειάζεται... και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, η πληροφόρηση αυτή, να ΜΗΝ πηγάζει από το μυαλό σας...  Αντ' αυτού χρησιμοποιείτε την ΨΥΧΗ σας για να απαντήσετε στις κωδικοποιημένες ανάγκες του Σώματός σας. Έτσι!... Καλώς ήρθατε στην Ενσάρκωση.