15 Φεβ 2022

Η νέα κανονικότητα ⚰️

Πιο κάρμα δεν γίνεται - Γερμανικό NTV την ώρα που μιλούσαν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς :


Παρουσιαστές λιποθυμούν σε ζωντανή σύνδεση, αθλητές καταρρέουν και πεθαίνουν στα γήπεδα. Αλλά δεν φταίει το "άγιο μπόλι". Όχι. Ποτέ. Με ταμπού θέμα θα τα βάλουμε; Οι φαρμακευτικές είναι εδώ για να μας σώσουν.

Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος (Clara Pfeffer) είναι υπέρμαχος της υποχρεωτικότητας. Στις 18.11.2021 είχε δηλώσει: "Η μόνη διέξοδος από αυτή την κρίση είναι ο εμβολιασμός. Για όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ασκηθεί αρκετή πίεση στους ανεμβολίαστους, ακόμη και με απαγόρευση της κυκλοφορίας, αν χρειαστεί."  (Πηγή)

Όλα καλά. Όμορφος κόσμος. Συνεχίζουμε...

Θυμηθήκαμε την κωμικό Χέδερ Μακ Ντόναλντ που αφού πρώτα καυχήθηκε πως έχει κάνει και τις 3 δόσεις, σωριάστηκε άγαρμπα στο πάτωμα με το αφελές κοινό να γελάει νομίζοντας πως είναι μέρος του σώου. Αναμένουμε στο εγγύς μέλλον δυσοίωνα νέα για την αλαζονική κυρία..Το μόνο σίγουρο είναι πως, η Χέδερ Μακ Ντόναλντ δεν θα ξαναυπερηφανευτεί για τις δόσεις της για αρκετό καιρό... (Πηγή) :

👇

💥 Και ενώ ο κόσμος όλος ακυρώνει τα πιστοποιητικά, ο τραπεζίτης Μουσολίνι στην Ιταλία, λέει πως σήμερα, μισό εκατομμύριο πολίτες άνω των 50 θα μείνουν χωρίς μισθό. Όσοι δεν δέχονται την πειραματική ένεση, δεν ανήκουν στη κοινωνία μας, είπε... :


Στο Τριέστε η αστυνομία έκλεισε τη κεντρική πλατεία, εμποδίζοντας μεγάλη διαμαρτυρία για το θέμα...:


Ενώ στο κέντρο της Ρώμης (Πιάτσα Βενέτσια), αστυνομικά μπλόκα και ελικόπτερα στον αέρα εξασφάλισαν πως οι πολίτες δεν θα εξασκήσουν το θεμελιώδες δικαίωμα της Ελεύθερης Γνώμης... :


Ωραία κοινωνία, 4η βιομηχανική επανάσταση και αστυνομοκρατούμενες, έξυπνες, υγιείς πόλεις...