8 Φεβ 2022

1.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Το μεγάλο μυστικό και τα τεχνάσματα.


Διαβάστε συνοπτικά το 👉 Γνωρίστε τον αχυράνθρωπο σας για την αποτελεσματική κατανόηση των κειμένων που ακολουθούν.
**** Δεν τα διδάσκουν αυτά στα σχολεία, κάντε τους απαραίτητους συσχετισμούς/παραλληλισμούς  και τις δικές σας έρευνες...



Αυτή  👆 είναι μια εικόνα ενός "Κοινοβουλίου".

Ας κάνουμε ένα μικρό κουίζ:

1. Ποιος συνεδριάζει εκεί;
2. Τι κάνουν εκεί;
3. Σας βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο;


Αν οι απαντήσεις σας είναι:

1. "Μέλη της κυβέρνησης"
2. "Εκπροσωπούν όλους τους ανθρώπους που ζουν στη χώρα" και
3. "Ναι, δημιουργούν νόμους για να προστατεύουν εμένα και την οικογένειά μου".

Τότε επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ που δώσατε όλες τις απαντήσεις λάθος!


Δεν τα πήγατε πολύ καλά στο κουίζ έ ; Εντάξει, ας ξαναπροσπαθήσουμε :

4. Πότε καταργήθηκε η δουλεία;
5. Ήταν νόμιμη η δουλεία;
6. Έχετε χρέη σε κάποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;


Εδώ 👇 είναι οι σωστές απαντήσεις :

1. Τα υπηρετούντα στελέχη μιας εμπορικής εταιρείας.
2. Σκέφτονται τρόπους για να σας πάρουν χρήματα και αγαθά.
3. Όχι, σε καμία περίπτωση, βοηθούν τον εαυτό τους και ΟΧΙ εσάς.
4. Η δουλεία δεν έχει καταργηθεί ΠΟΤΕ και εσείς οι ίδιοι, θεωρείται ότι είστε δούλοι αυτή τη στιγμή.
5. Ναι, η δουλεία είναι "νόμιμη" αν και δεν είναι "επιτρεπτή από το νόμο" (πρέπει να ανακαλύψετε τη διαφορά).
6. Όχι, ΔΕΝ χρωστάτε σε κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Σας φαίνεται λίγο παράξενο αυτό; Αν ναι, τότε διαβάστε παρακάτω:

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Η πληρωμή των φόρων είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ!
Η ταξινόμηση ενός οχήματος είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ!
Η πληρωμή ενός προστίμου είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ!
Το να παρευρίσκεσαι σε ένα δικαστήριο είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Μπορείτε αν θέλετε αλλά ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.


Εκπλήσσεστε; Λοιπόν - δοκιμάστε αυτό:

Κάθε υποθήκη και δάνειο είναι ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ από την πρώτη ημέρα της ζωής σας - εσείς βέβαια... μπορείτε να το ξαναπληρώσετε αν θέλετε, αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε !!

Αν κανείς κανείς δεν σας έχει πει ότι έχετε ένα αχυράνθρωπο, τότε αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για εσάς. Ο αχυράνθρωπός σας λοιπόν, δημιουργήθηκε όταν ήσασταν πολύ νέος, υπερβολικά νέος για να ξέρετε οτιδήποτε γι' αυτό. Αλλά από τότε, προοριζόταν να είναι μυστικό, καθώς ο σκοπός του είναι να σας εξαπατήσει και χρησιμοποιήθηκε πολύ αποτελεσματικά για να κάνει ακριβώς αυτό από τότε που δημιουργήθηκε.

Ίσως ήρθε η ώρα να μάθετε σχετικά με τον αχυράνθρωπό σας και πώς μπορείτε να σταματήσετε την χρησιμοποίησή του εναντίον σας. Γνωρίζοντας τον είναι το πιο σημαντικό πρώτο βήμα. Πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι ανακάλυψης, και φοβάμαι ότι αυτό που πρόκειται να ανακαλύψετε δεν είναι πολύ ευχάριστο. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να δράσετε σύμφωνα με αυτό που μαθαίνετε, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αν νομίζετε ότι έχετε χρέη, τότε μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά ΑΝ είστε πρόθυμοι να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να αρνηθείτε να σας εξαπατήσουν περισσότερο.

Ενδιαφέρεστε; Αν ναι, τότε ας ξεκινήσουμε από την αρχή και ας μάθουμε από που και για ποιους λόγους προήλθε ο αχυράνθρωπος σας και γιατί πρέπει να ενδιαφερθείτε για το ζήτημα αυτό :

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς σας έφεραν στον κόσμο. Δεν ξέρετε πότε ακριβώς έγινε αυτό, γιατί δεν γνωρίζατε τις ημέρες της εβδομάδας, τους μήνες του έτους ή ακόμη και ποια χρονιά ήταν. Ακόμα και όταν είχαν περάσει μερικοί μήνες, αγνοούσατε αυτά τα πράγματα, αλλά μέχρι τότε, ο αχυράνθρωπος σας είχε ήδη δημιουργηθεί και χρησιμοποιούνταν για να κάνει κάποια πολύ αδίστακτα άτομα να πλουτίσουν. Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δικό σας λάθος.

Συνέβη επειδή  οι γονείς σας εξαπατήθηκαν νομίζοντας ότι έπρεπε να δηλώσουν τη γέννησή σας και να πάρουν ένα πιστοποιητικό γέννησης για εσάς. Έτσι, υπέβαλαν ΑΙΤΗΣΗ για πιστοποιητικό γέννησης, χωρίς να καταλάβουν τι θα συνέβαινε εφόσον το έκαναν και μετά.

Λοιπόν, τι συνέβη;

Σύμφωνα με την Τοπική Αρχή:

1. Έχασαν την κυριότητα του μωρού τους (εσάς).
2. Επέτρεψαν να δημιουργηθεί ένας αχυράνθρωπος.

Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορούν να κατηγορηθούν, καθώς κανείς δεν τους είπε ότι θα γινόταν, ή θα μπορούσε καν να συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε τους είπε κανείς τι είναι ένας αχυράνθρωπος ή πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του μωρού τους. Στην πραγματικότητα, η "εγγραφή" είναι ένα συμβόλαιο και στην πραγματικότητα, είναι άκυρη, διότι δεν υπήρξε πλήρης ενημέρωση από την Τοπική Αρχή, ούτε σαφώς ΔΕΝ υπήρξε "πρόθεση σύναψης σύμβασης" από την πλευρά των γονέων.

Η καταγραφή της γέννησης ενός μωρού στην πραγματικότητα μεταβιβάζει την "κυριότητα" του μωρού στην Τοπική Αρχή και αυτό, και μόνο αυτό, επιτρέπει στο προσωπικό της Τοπικής Αρχής να πάρει το παιδί μακριά από τους γονείς, αν το θελήσει ποτέ. Αυτό ισχύει μέχρι το παιδί να φτάσει στην "ηλικία ενηλικίωσης" που ορίζεται από το ισχύον νομικό καθεστώς. Το να το κάνει αυτό δεν είναι " σύννομο" αλλά μετά την γέννηση και την  καταγραφή (registration), είναι "νόμιμο" και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο νομικών όρων, μια διαφορά που είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε με σαφήνεια.

Έτσι λοιπόν, τι είναι ο αχυράνθρωπος;

Ένας αχυράνθρωπος είναι μια φανταστική νομική οντότητα, που δημιουργείται με την ελπίδα ότι καθώς το παιδί μεγαλώνει, θα ξεγελαστεί/εξαπατηθεί και θα πιστέψει ότι είναι στην πραγματικότητα ο αχυράνθρωπος (που σίγουρα ΔΕΝ είναι) και θα πληρώσει όλα τα είδη των φανταστικών εξόδων και υποχρεώσεων που συνδέονται με τον αχυράνθρωπο από τους διεθνείς απατεώνες.

Πώς λοιπόν δημιουργείται ένας αχυράνθρωπος;

Λοιπόν, ο μηχανισμός περιλαμβάνει το αρχικό, original, περιττό πιστοποιητικό γέννησης που οι γονείς φαντάζονται ότι αφορά και ανήκει στο μωρό τους (τίποτα από τα οποία δεν είναι στην πραγματικότητα). Αν το μωρό ονομαζόταν Γιώργος και η οικογένεια είναι Καραμήτρος, τότε θα περιμένατε το πιστοποιητικό γέννησης να έχει το όνομα Γιώργος Καραμήτρος γραμμένο σε αυτό. Αν αυτό είναι γραμμένο σε αυτό, τότε όλα είναι εντάξει και πρόκειται για ένα γνήσιο πιστοποιητικό γέννησης και  τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, εάν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο όνομα, τότε το έγγραφο  δεν είναι πιστοποιητικό γέννησης, αλλά αντίθετα αποτελεί τη δημιουργία ενός αχυράνθρωπου που μεταμφιέζεται σε Γιώργος Καραμήτρος. Οι εναλλακτικές καταχωρίσεις μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα ακόλουθα παραδείγματα: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ", "Κος Γιώργος Καραμήτρος", "Γιώργος Κος Καραμήτρος" ή οτιδήποτε άλλο που δεν είναι ακριβώς "Γιώργος Καραμήτρος και τίποτα άλλο"...

Γιατί να δημιουργηθεί ένας αχυράνθρωπος;

Η απάντηση είναι "προκειμένου να χρεωθεί ο αχυράνθρωπος φανταστικά κόστη και ποινές και να ξεγελάσει τον άνθρωπο Γιώργο Καραμήτρο ώστε να πληρώσει αυτά τα ποσά". Αυτές οι φανταστικές επιβαρύνσεις περιλαμβάνουν τον "φόρο εισοδήματος", το "φόρο κληρονομιάς", τον "φόρο κεφαλαίου", τον "οδικό Φόρο Εισαγωγής", το "Φόρο Προστιθέμενης Αξίας", το "Φόρο Καυσίμων", τους "τόκους δανείων", τις  "τραπεζικές χρεώσεις" και οτιδήποτε άλλο που οι ..."επαγγελματίες μάγοι πλήρους απασχόλησης" μπορούν να σκεφτούν και είναι βέβαιοι ότι δεν θα παρατηρήσετε ότι ποτέ δεν συμφωνήσατε να πληρώσετε και δεν χρειάζεται να πληρώσετε...

Νομικά

Η "νομική γλώσσα" του Ναυτικού Δικαίου είναι μια μυστική γλώσσα που εφευρέθηκε για να σας ξεγελάσει. Χρησιμοποιεί Αγγλικές λέξεις αλλά αποδίδει μυστικές σημασίες σε αυτές τις λέξεις με μοναδικό σκοπό να σας εμποδίσει να πιστέψετε ότι αυτό που σας λένε δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό νόημα της αγγλικής γλώσσας. Σκοπός τους είναι να σας εξαπατήσουν και να σας ληστέψουν.

Για παράδειγμα, θα σας πουν: "Do you under-stand me ?". Στα Αγγλικά, αυτό σημαίνει "Καταλαβαίνεις τι σου λέω;" και η αυτόματη απάντηση θα είναι "Ναι", που σημαίνει "Καταλαβαίνω τι μου λέτε". Αλλά αυτοί οι ύπουλοι απατεώνες άλλαξαν το νόημα στα νομικά για να σημαίνει "Στέκεσαι κάτω από μένα;" που σημαίνει : "Μου δίνεις εξουσία πάνω σου ώστε να να υπακούς σε ό,τι σου λέω να κάνεις;".

Αυτό που το κάνει ακόμα χειρότερο, είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν θα σας πουν ότι έχουν αλλάξει από τα αγγλικά στα νομικά, και αν αυτό δεν είναι ανέντιμο, ύπουλο και αδίστακτο, τότε δεν ξέρω τι είναι! Εάν απαντήσετε στην ερώτηση πιστεύοντας ότι μιλούν αγγλικά, τότε προσποιούνται ότι συνάπτετε μαζί τους σύμβαση/συμβόλαιο για να γίνετε υποτελείς σε αυτούς. Το αν αυτό είναι πραγματικά αληθινό ή όχι είναι συζητήσιμο, διότι αυτό είναι ουσιαστικά μια προφορική σύμβαση μεταξύ εσάς και αυτών και για να είναι οποιαδήποτε σύμβαση έγκυρη, πρέπει να υπάρχει πλήρης και ανοικτή αποκάλυψη όλων των όρων της, και στη συνέχεια, ανεπιφύλακτη αποδοχή και από τα δύο μέρη, και σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτό με βεβαιότητα δεν έχει συμβεί.

Αλλά ποιο είναι το νόημα όλων αυτών;

Λοιπόν, αυτός ο ελιγμός αποσκοπεί στο να σας ξεγελάσει... να συμφωνήσετε να εκπροσωπήσετε τον αχυράνθρωπό σας. Γιατί; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, αλλά... για να την απαντήσουμε χρειάζεται να εξηγήσουμε, και πρέπει να καταλάβετε τη συνολική κατάσταση:

Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι, με πλήρη ελευθερία επιλογής και δράσης. Αν ζείτε στον ίδιο τόπο με πολλούς άλλους ανθρώπους, τότε υπάρχουν μερικοί περιορισμοί που έχουν αναπτυχθεί, με κοινή συναίνεση, με την πάροδο του χρόνου. Οι περιορισμοί είναι για την προστασία σας και για την προστασία των άλλων ανθρώπων που ζουν κοντά σας. Αυτοί οι περιορισμοί ονομάζονται "νόμος" (ή ακριβέστερα: "κοινός νόμος" ή Common Law στα Αγγλικά) και είναι λίγοι σε αριθμό και πολύ εύκολα κατανοητοί.

Αυτοί είναι:

-Δεν πρέπει να τραυματίσεις ή να σκοτώσεις κανέναν.
-Δεν πρέπει να κλέβεις ή να καταστρέφεις πράγματα που ανήκουν σε κάποιον άλλο.
-Πρέπει να είσαι ειλικρινής στις συναλλαγές σου και να μην εξαπατάς κανέναν.


Αυτά προέκυψαν από εκατοντάδες χρόνια διαφορών που αντιμετωπίστηκαν χρησιμοποιώντας την κοινή λογική και τις απόψεις των απλών ανθρώπων. Είναι οι μόνοι περιορισμοί για εσάς, και αν δεν θέλετε να τους τηρήσετε, τότε πρέπει να πάτε σε κάποια απομονωμένο μέρος και να μείνετε μακριά από άλλους ανθρώπους.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι νόμοι τους οποίους πρέπει να τηρούν (και νέους κάθε δεύτερη μέρα), αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτά τα άλλα πράγματα ονομάζονται "καταστατικά" και η τήρησή τους είναι προαιρετική για εσάς, τον άνθρωπο, ΑΛΛΑ δεν είναι προαιρετική για τον φανταστικό αχυράνθρωπο, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που επωφελούνται από αυτά τα πράγματα θέλουν να σας πείσουν να εκπροσωπήσετε τον αχυράνθρωπό σας και έτσι να υπαχθείτε σε όλους τους επινοημένους περιορισμούς και χρεώσεις τους...

Βλ. εδώ 👉 Εάν εισέλθετε στη δικαιοδοσία τους, με βάση το ναυτικό δίκαιο, υπόκεισθε στη δικαιοδοσία τους.

Αν λοιπόν γνωρίζατε ότι ήταν προαιρετικές, θα συμφωνούσατε :

1. Να δώσετε το μεγαλύτερο μέρος των κερδών σας σε φόρους και παρόμοιες επιβαρύνσεις;
2. Να πληρώνετε για να αποκτήσετε ένα όχημα;
3. Να πληρώνετε για να αποκτήσετε τηλεόραση;
4. Να πληρώνετε για να οδηγείτε σε δρόμους που κατασκευάστηκαν με τα χρήματά σας;
5. Να αναγκάζεστε να καταταγείτε στις ένοπλες υπηρεσίες αν σας το ζητήσουν;
6. Να στέλνετε έναν στρατό που υποτίθεται ότι σας εκπροσωπεί, σε μια άλλη χώρα για να δολοφονήσει αθώους ανθρώπους εκεί;

Σας είπαν ποτέ ότι αυτά τα πράγματα είναι προαιρετικά;

Εάν όμως συμφωνήσετε να εκπροσωπήσετε τον αχυράνθρωπο, τότε αυτά τα πράγματα γίνονται δεσμευτικά για εσάς
. Αυτά είναι μερικά από τα "καταστατικά" που οι "πολιτικοί" επινοούν συνεχώς για να σας κάνουν φτωχούς, να κάνουν αυτούς και τους φίλους τους πλούσιους, και να σας κρατούν σε μια θέση όπου πρέπει να κάνετε ό,τι σας λένε,  όσο κι αν αυτό σας βλάπτει και καταργεί τα φυσικά σας δικαιώματα και την ελευθερία σας.

Αλλά, λέει κάποιος, εκλέγουμε μια κυβέρνηση για να μας εκπροσωπεί και έτσι πρέπει να κάνουμε αυτό που λένε, άλλωστε, έχουν το συμφέρον μας στην καρδιά τους, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, αυτή είναι μια ωραία σκέψη, αλλά είναι όντως αληθινή; Όχι, δεν είναι. Νομίζετε ότι εκλέγετε πολιτικούς για να σας εκπροσωπήσουν στην κυβέρνησή σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που κάνετε. Αυτό είναι μέρος μιας πολύ προσεκτικά καλλιεργημένης ψευδαίσθησης που έχει σκοπό να σας κρατήσει στη θέση σας και να σας αναγκάζει να δίνετε το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων σας (συνήθως το 80%). Μέρος του μυστικού είναι ότι αυτό που υποτίθεται ότι είναι η "κυβέρνησή" σας είναι στην πραγματικότητα μια ιδιωτική, κερδοσκοπική εταιρεία και το μόνο που κάνετε όταν ψηφίζετε, είναι να βοηθάτε στην επιλογή των υπηρετούντων αξιωματούχων μέσα σε αυτή την εταιρεία.

Ποτέ δεν θα κάνει την παραμικρή διαφορά για το τι θα συμβεί στο μέλλον, καθώς η πολιτική και οι ενέργειες της εταιρείας ελέγχονται από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας και αυτοί δεν επηρεάζονται με κανέναν τρόπο από το τι θέλετε εσείς.

Νομίζετε ότι αυτό είναι τραβηγμένο;

Τότε ελέγξτε το μέσω του Dun & Bradstreet ή σε οποιαδήποτε από τα άλλα μέρη που καταγράφουν τη σύσταση και την απόδοση των 160.000.000 εμπορικών εταιρειών παγκοσμίως. Όταν το κάνετε αυτό, θα ανακαλύψετε ότι, για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο : η Βουλή των Κοινοτήτων είναι μια εμπορική κερδοσκοπική εταιρεία (αριθμός UC2279443), Το Εργατικό Κόμμα είναι μια εμπορική εταιρεία που εμπορεύεται με την επωνυμία "Allister Darling MP", η Βουλή των Λόρδων που είναι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας είναι μια ιδιωτική εταιρεία, η United Kingdom Corporation Ltd. πρώην γνωστή ως "United Kingdom plc" και η οποία ποτέ δεν συμμορφώθηκε με το νόμο που απαιτεί να καταθέτει τα οικονομικά της αρχεία, είναι επίσης ιδιωτική εταιρεία. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αριθμό D-U-N-S 22-549-8526, Διευθύνων : Lord Falconer of Thoroton είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το έτος 1600. Η Τράπεζα της Αγγλίας είναι ιδιωτική εταιρεία, όπως και κάθε δικαστήριο και κάθε αστυνομική δύναμη και ακόμη και ο Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας είναι εταιρεία και όχι πρόσωπο.


Γίνεται ακόμη πιο γελοίο όταν ανακαλύπτει κανείς ότι η αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης είναι μια εταιρεία η οποία έχει εξαγοραστεί από εταιρεία που ανήκει στην ΙΒΜ η οποία πληρώνεται ένα ετήσιο προϋπολογισμό ύψους 256.800.000 λιρών που λαμβάνονται από τους πολίτες.  Η επαρχία του Λάνκασιρ Council συστάθηκε ως εταιρεία (IP00666C) το 2002. Η έδρα της ήταν "3ος όροφος, Christ Church Precinct, County Hall, Preston" και διαλύθηκε εντελώς στις 25 Ιανουαρίου 2008 ενώ όλα τα περιουσιακά στοιχεία και οι υποχρεώσεις της μεταβιβάστηκαν στις 12 Νοεμβρίου 2007 σε άλλη εταιρεία - "The Blues and Twos Credit Union Ltd." της οποίας η καταχωρημένη διεύθυνση είναι Lancashire Police Headquarters, PO Box 77, Hutton, Preston. Μήπως κατά τύχη έχετε την αίσθηση ότι σας κοροϊδεύουν εδώ;
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σκοπιμότητα κάθε εμπορικής "κερδοσκοπικής" εταιρείας ή οργανισμού είναι να βγάζει χρήματα για τους ιδιοκτήτες της (και τους μετόχους της, αν υπάρχουν). Οι άνθρωποι που θεωρείτε ως "κυβέρνηση" δεν κάνουν τίποτα που να κερδίζει χρήματα - αντιθέτως, παίρνουν χρήματα από εσάς και η δουλειά τους είναι να διασφαλίζουν ότι δεν θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκονται στην ίδια θέση με την ΙΒΜ, ή την Google  οι οποίες παίρνουν δισεκατομμύρια από τα χρήματά σας κάθε χρόνο, ξεπουλώντας παράλληλα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Οπότε, γιατί όλη αυτή η προσποίηση ότι υπάρχει μια γνήσια κυβέρνηση την οποία εσείς εκλέγετε και η οποία σας εξυπηρετεί; Δεν θέλουν να καταλάβετε ότι διοικούν απλώς μια εμπορική εταιρεία η οποία δεν παράγει τίποτα που να αξίζει - κάτι σαν ένα κατάστημα στοιχημάτων, όπου σχεδόν κάθε πελάτης χάνει χρήματα - και σας εμποδίζουν να συνειδητοποιήσετε ότι, σε αντίθεση με ό,τι σας έλεγαν σε όλη σας τη ζωή, όλα αυτά είναι προαιρετικά και δεν χρειάζεται να παίξετε το παιχνίδι της αρπαχτής τους πλέον, εκτός και αν το επιθυμείτε...

Θέλουν να είστε τόσο επιβαρυμένοι με την υποχρέωση να τους πληρώνετε και να εργάζεστε τόσο σκληρά και τόσο πολύ που να μην έχετε το χρόνο, τον τρόπο ή την ενέργεια να σταματήσετε και να σκεφτείτε λογικά για το τι συμβαίνει σε εσάς και την οικογένεια σας. Θέλουν απεγνωσμένα να σας σταματήσουν από το να  ξεφύγετε από την απάτη τους, και γι' αυτό καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σας συνδέσουν, με την δημιουργημένη από τους ίδιους, μυθοπλασία της "εμπορικής σας περσόνας" (ο αχυράνθρωπος σας), επειδή οι φανταστικές οντότητες όπως οι εμπορικές εταιρείες δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση και να επισυνάπτουν συμβάσεις με έναν πραγματικό άνδρα ή μια πραγματική γυναίκα. Έχουν δικαίωμα να συναλλάσσονται ΜΟΝΟ με μια άλλη μυθοπλασία όπως ο αχυράνθρωπός σας, και είναι σημαντικό να σας ξεγελάσουν ώστε να πιστέψετε ότι πρέπει να ενεργείτε για λογαριασμό του αχυράνθρωπού σας - κάτι που δεν θέλετε να κάνετε (πιστέψτε το) -και χρειάζεται να μάθετε να μην κάνετε...

Έχουν μια σειρά από καλά δοκιμασμένες μεθόδους για να σας αποσπάσουν την προσοχή και να σας κρατήσουν μακριά από να το ανακαλύψετε. Θέλουν να βλέπετε μεγάλη προπαγανδιστική ψυχαγωγία, όχι επειδή... υπάρχει κάτι κακό με την ψυχαγωγία, αλλά ενώ εσείς την παρακολουθείτε, δεν κάνετε 'έξυπνες' ερωτήσεις που τους προκαλούν αμηχανία.

Επίσης, είναι πολύ προσεκτικοί ώστε η περισσότερη "ψυχαγωγία" να ενισχύει τον φανταστικό τους κόσμο και να τον κάνει να φαίνεται ότι είναι "ο πραγματικός κόσμος" όπου όλοι είναι υπό την "κυβέρνηση", την αστυνομία, οι αστυνομικοί τηρούν το νόμο, οι φόροι είναι απαραίτητοι για να 'τρέχουν' τα πράγματα και τα πράγματα που λέγεται ότι είναι κακά για σας, να φορολογούνται σε εξοντωτικό βαθμό (όχι για να βγάλουν χρήματα), αλλά υποτίθεται, για να σας ενθαρρύνουν να αποφύγετε αυτά τα "πράγματα"...

Θα παρατηρήσετε ότι συνεχίζουν να λένε ότι τα επινοημένα "καταστατικά" τους είναι "ο νόμος", που σίγουρα δεν είναι, αλλά αν το λένε αρκετά συχνά, οι άνθρωποι αρχίζουν να το πιστεύουν και δεν σκέφτονται ποτέ να αμφισβητήσουν αυτά που λένε.

Έχουν επίσης μια άλλη πολύ αποτελεσματική τεχνική, και αυτή είναι ο ΦΟΒΟΣ. Θέλουν να φοβάστε. Να φοβάστε τους φανταστικούς τρομοκράτες. Να φοβάστε τις καταστροφές. Να φοβάστε τις νέες ασθένειες. Φοβούνται τις ξένες χώρες. "Φοβούνται" ότι "η οικονομία" θα πάει άσχημα και "φοβούνται" βλέποντας τον πληθωρισμό να αυξάνεται. Αν αμφιβάλλετε γι' αυτό, τότε ρίξτε μια ματιά στις "ειδήσεις" και μετρήστε τον αριθμό των θετικών, ενθαρρυντικών ειδήσεων και τον αριθμό των αρνητικών ή καταθλιπτικών ειδήσεων. Δεν χρειάζεται πολλή έρευνα για να δείτε την πολύ έντονη αρνητική προκατάληψη στις ειδήσεις. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι να σας κάνουν να αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια κυβέρνηση και έναν στρατό για να σας προστατεύει από όλους αυτούς τους υποτιθέμενους κινδύνους.

Είναι εύκολο να διατηρηθεί αυτή η μεροληψία στις ειδήσεις, επειδή όλα τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων και τα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο ανήκουν σε πέντε ή έξι μόνο ιδιωτικές εμπορικές εταιρείες.

Έτσι, για να σας συνδέσουν δήθεν με τον αχυράνθρωπο που δημιούργησαν για εσάς με τη γέννησή σας, χρησιμοποιούν τη νομική τεχνική της εξαπάτησής σας με το όνομα του αχυράνθρωπου. Εάν είστε αρκετά απερίσκεπτοι ώστε να πάτε σε ένα δικαστήριο (το οποίο είναι ένας εταιρικός τόπος της επιχείρησης) ως "ο κατηγορούμενος", θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε το όνομά σας, αναφέροντας το πλήρες όνομα που αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησής σας, το οποίο είναι μια ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Τίτλοι όπως κυρία, Δρ, κύριος, κ.λ.π. ή οτιδήποτε άλλο δεν ζητούνται, καθώς δεν απαιτούνται.

Το "κατηγορούμενος" είναι στην πραγματικότητα η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ που είναι το όνομα που αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησης, οπότε όταν ζητούν το ΟΝΟΜΑ του ατόμου, μιλούν για την κατ'αυτούς  ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και ΟΧΙ τον Άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ζωντανός Άνθρωπος δεν μπορεί να υπάρξει στο νομικό ΤΟΥΣ κόσμο - μόνο κομμάτια χαρτιού μπορούν , και αυτό είναι κάτι που προσέχουν πολύ να μην σας το πουν.

Αυτό είναι ένα πραγματικά βασικό ζήτημα. Το Φυσικό Δίκαιο και το Εθιμικό Δίκαιο είναι οι μόνοι νόμοι που ισχύουν στους ανθρώπους και ασχολούνται μόνο με το όταν άνθρωποι βλάπτουν άλλους ανθρώπους ή τους προκαλούν ζημιά, ΕΝΩ έξω από αυτούς τους περιορισμούς, ένας άνθρωπος έχει το ελεύθερο και απεριόριστο δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε που επιλέγει, το οποίο συμμορφώνεται με αυτές τις αρχές. Σε αντίθεση με αυτό, οι νόμοι των Κοινοβουλίων, τα "καταστατικά" και τα θεσμοθετημένα εργαλεία "συμβάσεις" δεν ισχύουν για τον άνθρωπο αλλά μόνο στο κομμάτι χαρτί που είναι η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και το οποίο δεν συνιστά καμία πραγματικότητα. Καθώς η νομική μυθοπλασία της "ΝΟΜΙΜΗΣ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ δημιουργήθηκε από την εταιρεία που ονομάζεται "Δημοκρατία Α.Ε." (Corporation), είναι αυτή η εταιρεία που έχει το δικαίωμα να καθορίζει ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις αυτού του "χαρτιού"...

Όταν ένα άτομο γεννιέται , η μητέρα και ο πατέρας υποβάλλουν πιστοποιητικό γέννησης που είναι ένα κομμάτι χαρτί. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση βάσει του κοινού νόμου να γίνει αυτό. Όταν ιδρύεται οποιαδήποτε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ή επιχείρηση, υπάρχει πάντα ένα Πιστοποιητικό Εγγραφής προκειμένου να δημιουργηθεί η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ της και αυτό είναι ένα ένα κομμάτι χαρτί.

Παρακαλώ σημειώστε ότι ένα  πιστοποιητικό γέννησης δηλώνει αρκετά σαφώς ότι δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας, που σημαίνει ότι, δεν έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε άνθρωπο.

Black's Law Dictionary

Σημειώνεται πάνω του το "Κρατικό Copyright" που δείχνει σαφώς ότι δεν ανήκει σε κάποιο άτομο και δημιουργήθηκε από το "στέμμα". Αυτή η πράξη της καταχώρησης ενός παιδιού, το καθιστά "προστατευόμενο μέλος του Κράτους" και το παιδί μπορεί να αφαιρεθεί από τους γονείς του ανά πάσα στιγμή. (π.χ. : για να σταλθεί στον πόλεμο).

Οι νομικοί ορισμοί των λέξεων που ακούγονται συνηθισμένες, βρίσκονται στο Νομικό Λεξικό του Black. Ενδιαφέρον είναι ότι στη νομική γλώσσα, εσείς οι άνθρωποι ορίζεστε ως "τέρας", το οποίο δείχνει ακριβώς τι σκέφτονται οι 'άνθρωποι' που χρησιμοποιούν τη νομική γλώσσα για εσάς - γοητευτικοί άνθρωποι έ;...

Ένα άλλο τέχνασμα που προσπαθούν να παίξουν μαζί σας είναι να υπονοήσουν ότι μια κλήτευση στα Ναυτοδικεία τους είναι κάτι που εσείς ΠΡΕΠΕΙ να υπακούσετε, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλώς μια πρόσκληση να παρευρεθείτε στον τόπο της επιχείρησής τους. ΔΕΝ προσκαλούν εσάς, τον άνθρωπο, αλλά, αντίθετα, προσκαλούν τη ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ στον τόπο της επιχείρησής τους, και παρακαλώ σημειώστε ότι υπάρχει ΕΠΙΛΟΓΗ, καθώς πρόκειται μόνο για πρόσκληση. Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι απλώς ένα κομμάτι χαρτί, ένα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ που δημιουργήθηκε από την εμπορική εταιρεία που ονομάζεται "Δημοκρατία Α.Ε." και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Άνθρωπος. Δεν μπορείτε να εξαναγκαστείτε σε μια contr - act πράξη (σύμβαση), έτσι πρέπει να σας εξαπατήσουν για να μπείτε σε μια τέτοια χωρίς να κατανοείτε τι κάνετε...

Βλ. 👉  Δικαστήρια, ονόματα και το Cestui Que Vie Trust

Χρησιμοποιούν την εξαπάτηση αφού κάθε δικαστήριο είναι εμπορική επωνυμία της εμπορικής εταιρείας που ονομάζεται "Το Υπουργείο Δικαιοσύνης", η οποία δεν έχει μητρική εταιρεία που να είναι καταχωρημένη, που σημαίνει ότι είναι η ίδια μια μητρική εταιρεία. Συνεπώς, οι "Δημοκρατίες Α.Ε." είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ για περισσότερα από 400 χρόνια, επειδή ολόκληρο το σύστημα δικαιοσύνης τους διαχειρίζεται από εμπορικές εταιρείες...

Η προσφυγή στο δικαστήριο σε σχέση με οποιαδήποτε αστική αγωγή, είναι μια πολύ κακή απόφαση, καθώς η μόνη λειτουργία ενός δικαστηρίου είναι να κρίνει ανάμεσα σε δύο μέρη που διαφωνούν και στη συνέχεια να τιμωρεί τον ηττημένο. Το δικαστήριο δεν ενδιαφέρεται ποιος κερδίζει ή χάνει, και ο στόχος του δικαστηρίου είναι να βγάλει κέρδος για τους ιδιοκτήτες του, καθώς είναι μια εμπορική επιχείρηση και σκοπός του είναι να αποκτήσει χρήματα από όποιον είναι αρκετά ανόητος για να παρευρεθεί. Αν κοιτάξετε την κλήτευση (η οποία στην πραγματικότητα είναι μια πρόσκληση) για να πάτε στο δικαστήριο, θα δείτε ότι δεν είναι στο όνομά σας, αλλά στο όνομα του αχυράνθρωπου, ελπίζοντας έτσι να σας ξεγελάσουν. Να σας ξεγελάσουν και να σας εκπροσωπήσουν... μέσω της μυθοπλαστικής νομικής περσόνας του αχυράνθρωπου που έχουν δημιουργήσει γι'αυτό το σκοπό.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΑΡΘΡΟ 👉 2.- Γνωρίστε τον αχυράνθρωπό σας. - Αντιμετώπιση του "Χρέους"