30 Οκτ 2022

Aυτός είναι πόλεμος και παρόλα αυτά κάποιοι συμπεριφέρονται σαν να είναι όλα καλά...


Αιτιολόγηση Γερμανικής δικαστικής απόφασης στην Γερμανική τηλεόραση : "Η ανάληψη ενός θανατηφόρου κινδύνου όπως ο εμβολιασμός με το Covid 19 πρέπει νομικά να εκτιμάται ως αυτοκτονία, δεδομένου ότι η αβλαβής φύση του εμβολιασμού δεν έχει αποδειχθεί".



Και στη Γερμανία, η εξόντωση επιταχύνεται...

"To ποσοστό θνησιµότητας στη Γερμανία είναι 20% υψηλότερο στην ημερολογιακή 41η εβδομάδα, συγκρινόμενη με την αντίστοιχη μέση τιμή του 2018-2021"


"Δεν πρόκειται για νορμάλ θρόμβους.Είναι σχεδόν σαν ιστοί!Παλαιότερα μόνο ένα 10 με 15% των εμβολιασμένων έπασχαν από θρομβώσεις".

"Τώρα θα είμαι τυχερός αν μου παρουσιάζονται ανθρώπινα κορμιά χωρίς θρόμβους!"

"Mπορείτε να απαξιώνετε νυχθημερόν τα λεγόμενά μου αλλά δεν θα τα καταφέρετε να με κάνετε να ξεχάσω αυτά που αντικρίζω."
-Matthew Horwood

 

Η Ελλάδα ακούει;

Ο μέσος πλήρως εμβολιασμένος, καθυστερημένος είναι πλέον πέρα για πέρα τρελός... αυτιστικός, με σοβαρές διαταραχές, συν άλλες ψυχωτικές ασθένειες που κάνουν τους ανθρώπους τρελούς μέσω φαρμάκων, εμβολίων, τηλεόρασης και κατήχησης επειδή για τους τρελούς, τίποτα άλλο εκτός από την τρέλα δεν έχει σημασία... Θα έπρεπε να υπάρχει ένα τεστ i.q. για να ψηφίζουν παίρνοντας αποφάσεις...

Οι καθυστερημένοι δεν θα έπρεπε να καθορίζουν το μέλλον της ανθρωπότητας....