8 Οκτ 2022

Κλιματική αλλαγή ή γενοκτονία;


Η ψυχολογική επιχείρηση PLANDEMIC καταρρέει σκληρά..... ο τυφώνας των θυμάτων εμβολίων στο διαδίκτυο οδηγεί σε μια μεγάλη θύελλα.... Ας ανάψουμε τις φλόγες μέχρι να κρεμαστεί ο klaus schwab ,ο bill gates και η νέα παγκόσμια τάξη για εγκλήματα πολέμου...🔥


🚨Παρασκευή, 07.10.2022, Florida, ΗΠΑ:

Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα  διεξήγαγε μια ανάλυση [...]. Η ανάλυση αυτή διαπίστωσε ότι υπάρχει 84% αύξηση της σχετικής πιθανότητας θανάτου που σχετίζεται με καρδιακή νόσο μεταξύ ανδρών ηλικίας 18-39 ετών εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό με mRNA. [...]

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα εξέδωσε τις ακόλουθες οδηγίες:

Με βάση τα επί του παρόντος διαθέσιμα δεδομένα, οι ασθενείς θα πρέπει να ενημερώνονται για τις πιθανές καρδιακές επιπλοκές[...]. Με ένα υψηλό επίπεδο παγκόσμιας ανοσίας στην COVID-19, το "όφελος" του εμβολιασμού πιθανώς αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο θανάτου που σχετίζεται με καρδιακά προβλήματα μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας...

Το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο της Πολιτείας συνιστά τώρα να μην χρησιμοποιούνται τα εμβόλια COVID-19 mRNA για άνδρες ηλικίας 18-39 ετών.

[πηγή] - Συνέχεια εδώ


👉 Όλα στο... αρχείο - Καμία καταγγελία για θανάτους εκτός ΜΕΘ δεν συγκίνησε τη Δικαιοσύνη. Τα νέα στοιχεία - σοκ από τη μελέτη Λύτρα εκθέτουν τη Δικαιοσύνη, που αρχειοθέτησε τις δικογραφίες για τις ΜΕΘ.

Έκθετη εμφανίζεται η Δικαιοσύνη, μετά και τη νέα μελέτη του επίκουρου Καθηγητή Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Θεόδωρου Λύτρα, που διαπιστώνει ότι, όσοι νοσήσαντες με κορονοιό δεν είχαν την ευκαιρία να εισαχθούν σε ΜΕΘ, κατέληξαν στο θάνατο.

Τα νέα στοιχεία - σοκ από τη μελέτη, την οποία δημοσίευσε ο καθηγητής Θεόδωρος Λύτρας, για τους θανάτους νοσηλευομένων εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε ποσοστό 98%, εκθέτουν όχι μόνο την Κυβέρνηση, τον Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό, αλλά και τη Δικαιοσύνη, που αρχειοθέτησε δικογραφίες, για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, τις ΜΕΘ και τους θανάτους ασθενών από covid.

Σε «χωνευτήρι» καταγγελιών και μηνύσεων, για θανάτους ασθενών από covid εκτός ΜΕΘ, καταλήγει η Δικαιοσύνη, αφού σχεδόν οι περισσότερες δικογραφίες, αρχειοθετήθηκαν.


🚨Σχεδόν το 10% των ανθρώπων χρειάστηκε να πάει στα επείγοντα μετά την ένεση στις η.π.α., ενώ εκατομμύρια άλλοι θα πεθάνουν λόγω προοδευτικών ασθενειών που συνδέονται με το κοροϊδο-σκεύασμα... Ο δικηγόρος εμβολίων και πολιτικών δικαιωμάτων Aaron Siri συζητά τα δεδομένα του CDC σχετικά με την ασφάλεια και τον αντίκτυπο των εμβολίων στο 'Fox News @ Night'. Γιατί χρειάστηκαν πολυάριθμες νομικές απαιτήσεις προτού το CDC παραδώσει τα δεδομένα; Aaron Siri:


😓 O εφιάλτης δεν θα τελειώσει ποτέ για τους εμβολιασμένους.... :


Κλιματική αλλαγή ή γενοκτονία ❓❓



🚨 H συγκάλυψη είναι τόσο μαζική όσο και τα εγκλήματα πολέμου.... αυτοί οι.......
"άνθρωποι" πρέπει να κρεμαστούν ζωντανά στο διαδίκτυο για να τους δει ο κόσμος....

Ο FDA δεν δίνει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των εξετάσεων
σε ανθρώπους που πέθαναν μετά τη λήψη των κοροϊδο-σκευασμάτων...



🚨 Ας δούμε με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, για άλλη μια φορά,  τις απόψεις του, γνωστού παγκοσμίως, Δόκτορος S.Bhakdi για τα δηλητηριώδη σκευάσματα των Big Farma. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ οι καταθέσεις γνώσης και ψυχής του αξιοπρεπέστατου επιστήμονα και αγωνιστή, στην ομιλία του, που έλαβε χώρα στο Πάρκο Ελευθερίας τις 24/09/2022: