13 Οκτ 2022

Η κοινωνία πρέπει να προστατευθεί. Η εναλλακτική μας λύση - Η κοινωνία πρέπει να αποδυναμωθεί




I. Πρώτες αρχές


Πρόκειται για γενοκτονία.
Πρόκειται για γενοκτονία.
Πρόκειται για γενοκτονία.


Το ξέρω, είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και είναι δύσκολο να δούμε την ευρύτερη εικόνα. Αλλά όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσουμε τον κόσμο όπως είναι, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες επιβίωσής μας.

Η Pharma δολοφόνησε την πιο αγαπητή προσωπικότητα της δημόσιας υγείας στον κόσμο (Paul Farmer), τον επικεφαλής της μεγαλύτερης εργατικής ομοσπονδίας (Richard Trumka) και τον μηχανικό της Oracle που δημιούργησε το σύστημα εντοπισμού V-Safe (Joel Kallman) - και κανείς στην κυρίαρχη κοινωνία δεν είπε λέξη.

Η Pharma δολοφόνησε τον Hank Aaron, τον DMX, τον Michael Kenneth Williams, τον Marvin Hagler, τον Midwin Charles και τον Coolio - και κανείς στην κυρίαρχη μαύρη κοινωνία δεν είπε λέξη.

Μπλε πράσινο γάλα χύνεται από τα στήθη των μητέρων. Οι έμμηνοι κύκλοι είναι τελείως εκτός ελέγχου. Η γονιμότητα πέφτει στο μηδέν. Η Pfizer, το FDA και το CDC είπαν ψέματα για τις αποβολές. Και ούτε μία κυρίαρχη γυναικεία ομάδα δεν έχει πει λέξη.

Η θνησιμότητα από όλα τα αίτια έχει αυξηθεί, παρόλο που οι θανάτοι από το Covid έχουν μειωθεί. Τα παιδιά πέφτουν κάτω στην προπόνηση ποδοσφαίρου, οι δημοσιογράφοι καταρρέουν ζωντανά στον αέρα, ο Tony Fauci εξαφάνισε 2 χρόνια προσδόκιμου ζωής για τον μέσο Αμερικανό. Και κανείς στην κυρίαρχη κοινωνία δεν λέει λέξη.

Οι εφευρέτες του CRISPR (ομαδοποιημένες τακτικά διατεταγμένες σύντομες παλίνδρομες επαναλήψεις) έλαβαν το Νόμπελ Χημείας κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας που προκλήθηκε από το CRISPR. Ο Tony Fauci έλαβε βραβείο ενός εκατομμυρίου δολαρίων επειδή "είπε την αλήθεια στην εξουσία" κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας που ξεκίνησε ο ίδιος και η οποία έχει σκοτώσει περισσότερους από 6 εκατομμύρια ανθρώπους. Η διαχειρίστρια καριέρας του FDA Janet Woodcock, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία της επιδημίας των οπιοειδών και της ιατροκτονίας του εμβολίου Covid-19, έλαβε πρόσφατα βραβείο για το έργο της ζωής της. Επειδή:


Αυτό είναι γενοκτονία.
Πρόκειται για γενοκτονία.
Πρόκειται για γενοκτονία.


II. Τι το οδηγεί αυτό;


Η πιο θανατηφόρα δύναμη στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι η ανίερη συμμαχία της Φαρμακοβιομηχανίας, του Μπιλ Γκέιτς, του WEF, του ΠΟΥ, του Υπουργείου Άμυνας, του πλήθους του Νταβός, της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας και της τεχνολογικής βιομηχανίας.

Καταστρέφουν πρόθυμα και ενεργά την υγεία μας, τον εφοδιασμό τροφίμων και τον ενεργειακό τομέα, ώστε να μπορέσουν να μονοπωλήσουν την παγκόσμια οικονομία.

Το όνειρό τους είναι ο παγκόσμιος ολοκληρωτισμός που βασίζεται στην 24ωρη επιτήρηση και τον έλεγχο κάθε ζωντανού όντος στον πλανήτη. Αν μπορούν να ελέγχουν τις εισροές, μπορούν να ελέγχουν και τις εκροές. Εμείς είμαστε οι εισροές.


Ολόκληρο το σύστημά μας έχει δημιουργηθεί για να αναπτύσσει, να επιλέγει και να ανταμείβει ψυχοπαθείς.

Με την πάροδο του χρόνου το σύστημα φαίνεται να επιταχύνεται και να γίνεται όλο και καλύτερο στην παραγωγή ψυχοπάθειας.

Αλλά τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την πρόθυμη συμμετοχή της ίδιας της κοινωνίας.

III. Η κοσμοθεωρία των μπουρδολόγων - "Η κοινωνία πρέπει να προστατευθεί"


Η φράση : "Η κοινωνία πρέπει να προστατευθεί" προέκυψε από τις διαλέξεις που έδωσε ο φιλόσοφος Michel Foucault στο Collège de France το 1975-1976. Ο Φουκώ προσπαθούσε να καταλάβει πώς λειτουργούν οι κοινωνίες, τι τις κάνει να λειτουργούν και ποιες αόρατες δυνάμεις καθοδηγούν τις αποφάσεις και τις αξίες μιας κοινωνίας. Το ονόμασε "γενεαλογία της εξουσίας".

Οι διαλέξεις ήταν μια κριτική και μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει τον "άλλο" - είτε αυτός ο άλλος είναι κάποιος άλλης φυλής είτε κάποιος που θεωρείται "αφύσικος". Η κοινωνία δεν διαφέρει και πολύ από τον φυλετισμό μιας σχολικής κλίκας που αντλεί την εξουσία της από τον ορισμό μιας "ομάδας μέσα" και μιας "ομάδας έξω". Μόλις καθιερωθεί η ομάδα των "μέσα", αποκτά δική της ζωή και τα μέλη της θα πουν ή θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τα προνόμια που απορρέουν από την ιδιότητα του "μέσα". Οι αξίες δεν έχουν πλέον σημασία - εκτός από την αξία του να ανήκει κανείς στη φυλή.

Η τραγωδία και το παράδοξο του Φουκώ είναι ότι οι λεγεώνες των οπαδών του, έχουν πλέον καταλάβει την εξουσία σε ολόκληρο τον ανεπτυγμένο κόσμο και είναι οι πιο άκαμπτοι, άθλιοι, ανίδεοι φασίστες που υπήρξαν ποτέ. Η κοινωνία μας είναι πλέον οργανωμένη γύρω από την ιατρογενοκτονία - δίνει στην κοινωνία σκοπό και νόημα. Ωστόσο, η κοινωνία μας είναι τόσο δηλητηριασμένη και μπερδεμένη, που τα πάντα είναι ένα "άλλο" που είναι ύποπτο - ο αέρας, το φαγητό μας, ο γείτονάς μας, το ίδιο μας το σώμα.

Η ομάδα "μέσα" είναι το φαρμακευτικό καρτέλ και όλοι όσοι εργάζονται γι' αυτούς και σκέφτονται όπως αυτοί. Όπως όλα τα ολοκληρωτικά συστήματα, δεν αρκεί να υπακούει κανείς απλά - πρέπει να πιστεύει πραγματικά στις ασφαλείς και αποτελεσματικές, οργουελικές ανοησίες που εκτοξεύουν. Η κυρίαρχη κοινωνία φαίνεται νευρολογικά τραυματισμένη από πάρα πολλές ενέσεις, ανίκανη να έχει πρόσβαση στη σοφία που έχει αναπτυχθεί από τον Διαφωτισμό και μετά. Αντ' αυτού, η κυρίαρχη κοινωνία έχει οπισθοδρομήσει σε έναν πρωτόγονο φυλετισμό που μοιάζει με τις ανθρωποθυσίες που εφάρμοζαν οι Μάγια και οι Αζτέκοι για να εξευμενίσουν τους θεούς και έτσι να κάνουν τις σοδειές να μεγαλώσουν.

Όλοι σε αυτές τις κοινωνίες γνωρίζουν ποιος είναι μέσα και ποιος έξω.

Μέχρι τώρα όλοι έχουν δει το σπαρακτικό βίντεο με την καναδική ηθοποιό, Τζένιφερ Γκίμπσον, να μιλάει για την προκαλούμενη από το εμβόλιο παράλυση Bell :


Λέει κυριολεκτικά: "Θα το έκανα ξανά, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε για να αντικρίζουμε τους ανθρώπους".

Αυτό είναι το πρόσωπο κάποιου που θα πει ή θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο κλαμπ. Φοβάται την "εξορία" περισσότερο από τον θάνατο ή τη μόνιμη αναπηρία.

IV. Η εναλλακτική μας λύση - Η κοινωνία πρέπει να αποδυναμωθεί


Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι : "Η κοινωνία πρέπει να αποστερηθεί" (να πεταχτεί από το παράθυρο). Η κοινωνία μας δεν μπορεί να λυτρωθεί, πρέπει να διαλυθεί. Σε αυτό το σημείο δεν είμαι καν σίγουρος ότι πρέπει να την ξαναχτίσουμε. Η μπουρδολογία είναι το αντίθετο της αλήθειας, επειδή πρέπει να πιστέψεις ένα ψέμα για να παραμείνεις στο κλαμπ - γιατί να το διατηρήσουμε αυτό!; Η κοινωνία μας είναι τόσο τοξική και θανατηφόρα, που αν υπήρχε σε μπουκάλι θα είχε μια νεκροκεφαλή με σταυρωτά οστά στο πλάι.

Νομίζετε ότι κάνω λάθος; Προσπαθήστε να αναφέρετε ένα μόνο κυρίαρχο ίδρυμα που είχε καλές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας:

  1. Νοσοκομεία; Χρησιμοποίησαν λάθος πρωτόκολλα (εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν).
  2. ΑΜΑ, ΑΑΡ, ACOG; Πήραν χρήματα από τη βιομηχανία, δεν τους ένοιαζε πόσους ανθρώπους σκότωσαν.
  3. CDC, FDA, NIH; Σχεδίασαν και εφάρμοσαν την ιατρογενετική γενοκτονία.
  4. Κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης; Ενθουσιώδεις υποστηρικτές της ιατρογενούς γενοκτονίας.
  5. Ο τομέας της τεχνολογίας; Δημιούργησε το μεγαλύτερο σύστημα λογοκρισίας στην ιστορία του κόσμου για την προστασία του καρτέλ.
  6. Τα πανεπιστήμια; Μη με κάνετε να γελάσω.
  7. Συνδικάτα εκπαιδευτικών; Έκαναν κοπάνα από το σχολείο για 18 μήνες, πληρώθηκαν και μετά πούλησαν τους μαθητές που είχαν υπό τη φροντίδα τους στο καρτέλ για άλλη μια φορά όταν επέστρεψαν.
  8. Η φαρμακοβιομηχανία, με κάποια ομολογουμένως εξελιγμένη βοήθεια από τις εταιρείες δημοσίων σχέσεων και το Υπουργείο Άμυνας, διέγραψε την επιστήμη, τη λογική, τη λογική, την ηθική, την παράδοση, την κοινή λογική και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης πιο γρήγορα από ό,τι μπορείτε να πείτε "15 ημέρες για να ισοπεδώσετε την καμπύλη". Το απόλυτο όπλο της φαρμακευτικής ήταν να ελέγχει ποιος ανήκε και ποιος εξορίστηκε από την κυρίαρχη κοινωνία. Όλοι οι μέχρι πρότινος υπάρχοντες αστικοί θεσμοί έπεσαν αμέσως, ακολουθώντας τη γραμμή.


Κανένας από αυτούς τους θεσμούς δεν είναι ικανός να μεταρρυθμιστεί.

  • Θα παραδεχτεί πραγματικά κάποιο πανεπιστήμιο ότι ήταν λάθος να απαιτήσει το δισθενές "ενισχυτικό" που δοκιμάστηκε μόνο σε 8 ποντίκια;
  • Θα παραδεχτεί ποτέ ο Τράμπ ότι η επιχείρηση Warp Speed σκότωσε την πρώην σύζυγό του Ιβάνα (μητέρα του Ντον Τζούνιορ, της Ιβάνκα και του Έρικ Τραμπ);
  • Θα παραδεχτεί ποτέ κανείς από τους κλώνους του Josef Mengele στο NIH/FDA/CDC - Tony Fauci, Robert Califf, Francis Collins, Peter Marks, Doran Fink, Rochelle Walensky, Sarah Oliver, Tom Shimabukuro, John Su, Matt Oster, Vivek Murthy, Ashish Jha - ότι ίσως, μόνο ίσως, αυτές οι ενέσεις είναι επικίνδυνες και δεν λειτουργούν;


Όχι. Όλοι αυτοί οι θεσμοί και οι παράγοντες πιστεύουν ότι "η κοινωνία πρέπει να προστατευθεί" - ανεξάρτητα από το πόσο παθολογική έχει γίνει.

Ο απολογισμός των θανάτων από αυτή την εκστρατεία εμβολιασμού είναι ήδη πάνω από 1.000 φορές υψηλότερος από οποιοδήποτε πρόγραμμα εμβολιασμού στην αμερικανική ιστορία και αυτό δεν έχει αλλάξει καθόλου την κοσμοθεωρία τους - επειδή η κοσμοθεωρία τους αποτελείται από μία και μόνη σκέψη: "Η κοινωνία πρέπει να υπερασπίζεται".

V. Σταθείτε όρθιοι φίλοι μου, οι ελίτ προσπαθούν να καταστρέψουν την κοινωνία ενώ, η θολή άποψή μας για την κοινωνία απλώς παίζει στα χέρια τους


Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη άποψη στο κίνημα της ιατρικής ελευθερίας, βασισμένη σε οξυδερκή παρατήρηση, ότι οι μεγαλομανείς ελίτ προσπαθούν ενεργά να καταστρέψουν την κοινωνία και ότι η αποστροφή μας προς τους κυρίαρχους θεσμούς απλώς παίζει στα χέρια τους.

Η αναγνώστρια του Utobian Kathleen Williams μου υπέδειξε πρόσφατα αυτό το άρθρο της Miri AF που εκθέτει την υπόθεση.

Είναι μια δίκαιη άποψη.

  • Οι ελίτ έχουν καταστρέψει την υγεία των παιδιών από το 1986 και έχουν καταστρέψει την υγεία όλων στον ανεπτυγμένο κόσμο από το 2020.
  • Ένας εκπληκτικός αριθμός αποθηκών στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων καίγεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
  • Οι ΗΠΑ παρακίνησαν τη Ρωσία να εισβάλει στην Ουκρανία και τώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ανατινάζοντας έναν ρωσικό αγωγό.
  • Όπως σε ταινία του Μπάτμαν, οι ελίτ φαίνεται να θέλουν το χάος, γιατί πιστεύουν ότι θα επωφεληθούν από τη Μεγάλη Επαναφορά™️ και το Build Back Better™️.


Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι οι θεσμοί μας είναι σάπιοι και ανίκανοι να μεταρρυθμιστούν. Το γεγονός ότι κάποιοι δισεκατομμυριούχοι θέλουν αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία (για να κλέψουν το πετρέλαιο και τα ορυκτά της) δεν σημαίνει ότι το CDC είναι ξαφνικά αξιόπιστο... Οι κακοί θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο ΚΑΙ οι μπουρδολογικοί θεσμοί τους, τους βοηθούν να το κάνουν.

Το να πιστεύουμε απλώς στο σύστημα, για να καταραστούμε τον Bill Gates, δεν πρόκειται να μας σώσει. Χρειαζόμαστε μια πολιτική φιλοσοφία που να ξεπερνά την αντιπολιτευτική προκλητική διαταραχή.

VI. Όταν πάρουμε την εξουσία


Όταν πάρουμε την εξουσία πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου, κατά το πρότυπο της Νυρεμβέργης, για να διωχθούν οι αρχιτέκτονες της γενοκτονίας.

Αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή ενός πολύ μεγάλου παγόβουνου. Πρέπει να αποναζιστικοποιήσουμε όλη την κοινωνία:

  • Όλα τα πανεπιστήμια που απαιτούσαν ενέσεις Covid-19 θα πρέπει να χάσουν τη διαπίστευση.
  • Η AMA, η AAP και η ACOG θα πρέπει να χάσουν το καταστατικό τους και όλη η ηγεσία τους θα πρέπει να αποκλειστεί ισόβια από το να υπηρετεί σε οποιοδήποτε εταιρικό συμβούλιο.
  • Ολόκληρος ο μη κερδοσκοπικός τομέας θα πρέπει να καταργηθεί. Είναι ανοησία το γεγονός ότι το φορολογικό μας σύστημα αντιμετωπίζει κάποιους ανθρώπους ως καλύτερους από άλλους.
  • Ο προϋπολογισμός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης θα πρέπει να μειωθεί στο μισό. Αυτό είναι εύκολο να γίνει επειδή...
  • Ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Άμυνας θα πρέπει να μειωθεί στο μισό. Σε αυτό το σημείο, το Υπουργείο Άμυνας απλώς δημιουργεί συγκρούσεις προκειμένου να δικαιολογήσει τον γιγαντιαίο προϋπολογισμό του.
  • Το NIH, το FDA και το CDC πρέπει να καταργηθούν. Οι εκτεταμένες πανεπιστημιουπόλεις τους θα πρέπει να μετατραπούν σε δομές φιλοξενίας για να βοηθήσουν τους τραυματίες από εμβόλια, με επικεφαλής γιατρούς από το FLCCC. Όσοι εργάστηκαν για να επιτραπούν τα εμβόλια Covid-19 θα πρέπει να καταδικαστούν σε ισόβια σκληρή εργασία, σπάζοντας πέτρες.
  • Οι φαρμακευτικές διαφημίσεις πρέπει να απαγορευτούν από την τηλεόραση, τις υπηρεσίες streaming, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το metaverse, για πάντα.
  • Όλες οι προστασίες πνευματικής ιδιοκτησίας για τα φαρμακευτικά προϊόντα πρέπει να καταργηθούν (όπως ακριβώς κάναμε όλες τις γερμανικές πατέντες διαθέσιμες δωρεάν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο).
  • Κάθε προστασία ευθύνης για τα φαρμακευτικά προϊόντα πρέπει να καταργηθεί. Καμία βιομηχανία δεν αξίζει ειδική μεταχείριση. Όλοι οι Αμερικανοί αξίζουν το δικαίωμα σε δίκη με ενόρκους (όπως εγγυάται η 7η τροπολογία).
  • Η Pfizer, η Moderna, η Merck, η GSK και η Sanofi πρέπει να διαλυθούν, να ανακληθεί το εταιρικό τους καταστατικό, να διωχθεί η ηγεσία τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία να χρησιμοποιηθούν για την καταβολή αποζημιώσεων στους τραυματίες των εμβολίων.


Τι άλλο θα προσθέτατε σε αυτόν τον κατάλογο;

Το ξέρω, το ξέρω, σκέφτεστε, σε ποιο σύμπαν είναι δυνατόν να γίνει αυτό; Αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι είμαστε εκπληκτικά κοντά. Τα εμβόλια παραλίγο να κοστίσουν στους Δημοκρατικούς τον έλεγχο της Γερουσίας, όταν ο Ben Ray Luján, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μετά από εμβόλιο. Το εγκεφαλικό επεισόδιο του John Fetterman μετά από εμβόλιο θα μπορούσε κάλλιστα να κοστίσει στους Δημοκρατικούς μια κερδισμένη έδρα στη Γερουσία της Πενσυλβάνια. Το 98% των γονέων γνωρίζει ότι αυτά τα εμβόλια είναι τοξικά για τα μικρά παιδιά τους. Και το 98% των ενηλίκων αποφεύγουν το δισθενές εμβόλιο που δοκιμάστηκε μόνο σε 8 ποντίκια.


Έχουμε δύο τεράστια πλεονεκτήματα αυτή τη στιγμή:

1. Έχουμε την ευφυΐα, τα κίνητρα, την επιστήμη, την κοινή λογική και την αγάπη με το μέρος μας και,

2. Οι μπουρδοκράτες, αυτοκτονούν με εκπληκτικό ρυθμό.


Οπότε ναι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο εξελιγμένη επιχείρηση προπαγάνδας στην ιστορία. Ωστόσο, έχουμε επίσης να κάνουμε με τους πιο ηλίθιους φασίστες που υπήρξαν ποτέ, επειδή αυτοκτονούν. Ενώ η Rochelle Walensky είναι μακριά για να πάρει άλλο ένα ενισχυτικό, εμείς πρέπει να οργανωθούμε πολιτικά για να πάρουμε την εξουσία.


Ο Tony Fauci και ο Bill Gates είναι δύο από τους πιο μισητούς ανθρώπους στον πλανήτη. Αν οι Ρεπουμπλικανοί έβγαζαν το κεφάλι τους από τον κώλο τους για ένα λεπτό και έτρεχαν για τη δίωξη αυτών των τεράτων, θα σάρωναν στις ενδιάμεσες εκλογές.

Όποιος θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024 με την πλατφόρμα του σταματήματος της ιατρογενούς γενοκτονίας, θα κερδίσει κατά κράτος. Οι ψηφοφόροι της ιατρικής ελευθερίας, ως το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο της χώρας που δεν δεσμεύεται από κανένα κόμμα, αποφασίζουν σε κάθε προεδρική εκλογή. Είναι θέμα χρόνου να το συνειδητοποιήσουν αυτό οι πολιτικοί και να δράσουν ανάλογα.


Ευλογίες στους πολεμιστές. 🙌

Προσευχές για όσους εργάζονται για να σταματήσουν την ιατρογενετική γενοκτονία.
🙏



Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες/ φώτο : Α.Τ.